İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen de bir karar ve bir kadın gelmiyorsunuz diye söyleniyor diyorsun bir kadın beni davet etmiyor diye kızıyorsun.hangisi doğru?
Gelmiyorsunuz diye eşini aramış. Gelini arayıp e be güzel kuzum, oğlumun bu dünyadaki şansı, kutsal bebemizin anası, ceylan gözlüm. Gözümüz yollarda, gurbeti mesken mi tuttun nazlı ceylanım di gel gayri demesi gerekiyor

Annem beni arar gelseniz diye annesi eşimi arar müsaitseniz gelseniz torun görsek diye..
Ben kb tarafının ilgisinden bunaltmasindan muzdaribim sen ilgisizliğinden
Herkes kendinde olmayanı özler dediklerinden

Balkon penceresini yaptırdınız mı? Üşütmüş gibi bir haliniz var da.

O annesinin rahatsız olduğunun farkında asosyal kaldığından bahsediyor sen ilgili ol ara konuş sohpet et annemle dedi baskıyla değil rica etti ama sohpet edebileceğim bi kadın değil ..

Hamileligin neyini soracaklar ki? Bebek nasıl sen nasılsın o kadar işte. Birde uslubunuz gerçekten cok kotu kudursun vs ne demek? Kudurmasini beklediginiz insanim neden sizinle ilgilenmesini bekliyorsunuz? Ayrica normal insanlar çocuklarını görmek ister. Sizi sevse sohbet arasinda sizide davet eder ama demekki sevmemiş, belli ki sizde kayinvalidenizi sevmiyorsunuz aramiyorsunuz neden davet bekliyorsunuz? Ogluyla telefonda konusurken sizi kotulemesini mi beklediniz? Kadin sizi sevmemis olabilir ama en azindan oglunu doldurmuyor(sizinde kayinvalidenizi aradiginiz yok) ve size saygi duyuyor. Bence sizde bu mesafeli iliskiye saygi duyun

O annesinin rahatsız olduğunun farkında asosyal kaldığından bahsediyor sen ilgili ol ara konuş sohpet et annemle dedi baskıyla değil rica etti ama sohpet edebileceğim bi kadın değil ..
sohpet değil sohbet .neyse kadın yalnızlığı seviyordur 40 yıldır oğluyla yaşamış e yeter.kadını bir unutsan sen de o da rahat edeceksiniz

Eşimde her seferinde onun için yaptıklarımdan verdiğim emeklerden dolayı teşekkür ediyor biliyor musunuz ..
Ama o konuda teşekkür etmekte haklı adam hamile karısını itip kakmış cam çerçeve yerlere inmiş annesine sikayet etmiş yetmemiş bebeği aldırmak istemiş siz hala kemalim yapmaz mantigindasiniz sizin gibisini tabiki zor bulur

2 ayda arayan kayınvalideden bile şikayet edecek şey buluyorsunuz(!)
Ama haklısınız benim kayınvalide davetiye gönderiyor evine davet için. Saat, gün, evin hangi odası falan yazıyor. Gelirseniz o gül yüzünüzle Ceylan bakışınızla evimizi şenlendirirsiniz yazıyor. Lütfen davetime icabet ediniz diyor. İcabet mi o ne küfür mü deyip hemen netten arıyorum tüh değilmiş ben neyi dert etsem ki deyip sekmeyi kapatıyorum.
Yani var öyle kayınvalideler işte sizinki niye yapmasın???

Daha Şubat Ayında eşim herşeyi ailesine anlatıyor, sürekli telefonda konuşuyor diye dert yammışsın yahu.
Şimdi de eşim benim için ailesinden vazgeçiyora getiriyorsun konuyu.
Çok komiksin biliyorsun değil mi?
Ben cidden üzüldüm,hayal dünyasında yaşıyorsun resmen.

Son düzenleme:
sohpet değil sohbet .neyse kadın yalnızlığı seviyordur 40 yıldır oğluyla yaşamış e yeter.kadını bir unutsan sen de o da rahat edeceksiniz

Ya ceycey kadının düğün masrafı ödemekten anası ağlamış her sohbet para demek. kapı pencere iniyor biz çok mutluyuz, aile olmayı seçtik deniyor. kadın hangi sohbeti etsin? karşımda böyle biri olsa ben ölü taklidi yaparım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…