İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bence çok memnundur halinden. 40 yaşındaki öfke kontrolu olmayan oğlunu alan birini bulmuş. Üstüne arıza gelininden de uzaklarda oturuyor. Daha ne olsun
Aynen öyle.
Bir sorun çıkar oğlan başıma kalır diye, uzak duruyor kadın muhtemelen.
Gelinde kaynana kıskanıyor diye kendi kendine sevinsin.
Çok komik cidden.

Bir çeyrek kapatır mi bu mesafeyi ?
Akılları varsa sizden uzak dururlar ki duruyorlar.
ilgisizlikten dertlenen sizsiniz.
tanımıştır kadın ne yapsın?çareyi mesafe koymak da bulmuştur.bana kudursun çatlasın diyen gelini ömür billah kapımın eşiğinden sokmazdım valla

allah daha da mutlu etsin bacımmm

Yeni evlenecekler veya eşini yenileyecekler dikkat! Paradan ve ekonomiden bahsetmeyen kayınaile listeye eklensin

Bacım bak karnında bebeğin var sağlıkla kucağına al inşallah ama biraz yavaş git. Yarın senin çocuğun da ele karışacak etme eyleme.
Ah burda anlatması güç etrafımdaki herkes kayınvalidenin garip olduğunu anladı da buradaki Üyelere ben anlatamadım her koyun kendi bacağından asılır

Para karanfillaya gelecek paraysa ayrı tabi.
Düğün masrafı, torun takısı, doğumdan sonra geline bilerzik. Kayınvalide de dediğin bunlardan konuşur tabi haklısın kardeş.

eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...

Üstte eşiniz kayinvalideme ilgili olmamı istiyor yazmışsınız altta bambaşka bisey sallamışsınız
Ayrıca kadın hamileliginizi duyduğunda sizin düğün borclarinizi ödediği halde biz ne yapalım diye sormuş oğlu annesini düşünmüş zaten borç ödüyorlar gerek yok demiş
Kırmızıyla işaretlediğim yere de ayrıca dikkatinizi çekerim beğenmediğiniz kayinvalideniz sayesinde aile olmuşsunuz düğününüzü onlar yapmış borclarinizi onlar ödüyor 40 yaşına gelmiş insanlar olarak bir seçim yapamamışsınız yani

Yok bence çok memnundur halinden. 40 yaşındaki öfke kontrolu olmayan oğlunu alan birini bulmuş. Üstüne arıza gelininden de uzaklarda oturuyor. Daha ne olsun
Kadıncagız artık oğlundan nasıl illallah ettiyse dugun borçlarını bile ödemeye razı olmuş

Yooo konuyu neden aramıyor üstüme düşmüyor diye açmışsınız

KV akıllı bir kadın baktı ki gelinin kafa uçmuş gitmiş uzak duruyor işte

Para karanfillaya gelecek paraysa ayrı tabi.
Düğün masrafı, torun takısı, doğumdan sonra geline bilerzik. Kayınvalide de dediğin bunlardan konuşur tabi haklısın kardeş.
Herşey para değil para olsaydı derdim eşimle evlenmezdim önce insanlık o da yok bari para konuşma

Ah burda anlatması güç etrafımdaki herkes kayınvalidenin garip olduğunu anladı da buradaki Üyelere ben anlatamadım her koyun kendi bacağından asılır

ya bak benim kayinvalidem bizim düğün masrafimizi ödemedi. Cunku neden ödesin dimi? bencede senin kayinvalide garip. Bunları yapan kv.hala kötü. Her koyun kendi bacağından asilacaksa vay senin haline.

Ondan yalnızlıktan dertleniyor ya oğluna sitem ediyor gelmiyorsunuz diye
Eşin neden sana sen aileme bir iyi ol ben sana on olurum diyor yazdın o zaman?

Annemle konuş kendini anlat diyor, dedin.

Yorumlar eski konulara gelince, eşini sözünden çıkmayan birine dönüştürdün.
Kendin inanıyor musun yazdıklarına ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…