- 29 Mayıs 2021
- 14.287
- 93.012
- 548
- 36
- Konu Sahibi karanfilla
-
Aynen öyle.Yok bence çok memnundur halinden. 40 yaşındaki öfke kontrolu olmayan oğlunu alan birini bulmuş. Üstüne arıza gelininden de uzaklarda oturuyor. Daha ne olsun
tanımıştır kadın ne yapsın?çareyi mesafe koymak da bulmuştur.bana kudursun çatlasın diyen gelini ömür billah kapımın eşiğinden sokmazdım vallaBir çeyrek kapatır mi bu mesafeyi ?
Akılları varsa sizden uzak dururlar ki duruyorlar.
ilgisizlikten dertlenen sizsiniz.
Oğlu uzak kalıyor kayınvalide kuduruyordur bence
allah daha da mutlu etsin bacımmmBeni mümkünse aramasınlar diyorum ne ilgisi aradıklarında paradan ekonomiden bahseden bi kayınvalide istemiyorum ben eşimle gayet huzur dolu bi yuvanın içindeyim umarım buradaki arkadaşlar da evinde mutlu ve huzurlu olur
Yeni evlenecekler veya eşini yenileyecekler dikkat! Paradan ve ekonomiden bahsetmeyen kayınaile listeye eklensinBeni mümkünse aramasınlar diyorum ne ilgisi aradıklarında paradan ekonomiden bahseden bi kayınvalide istemiyorum ben eşimle gayet huzur dolu bi yuvanın içindeyim umarım buradaki arkadaşlar da evinde mutlu ve huzurlu olur
Ah burda anlatması güç etrafımdaki herkes kayınvalidenin garip olduğunu anladı da buradaki Üyelere ben anlatamadım her koyun kendi bacağından asılırBacım bak karnında bebeğin var sağlıkla kucağına al inşallah ama biraz yavaş git. Yarın senin çocuğun da ele karışacak etme eyleme.
hele bir ayrıntılı anlat bakalım ne tür tuhaflıkları var teyzenin?Ah burda anlatması güç etrafımdaki herkes kayınvalidenin garip olduğunu anladı da buradaki Üyelere ben anlatamadım her koyun kendi bacağından asılır
Burda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim va
Para karanfillaya gelecek paraysa ayrı tabi.Beni mümkünse aramasınlar diyorum ne ilgisi aradıklarında paradan ekonomiden bahseden bi kayınvalide istemiyorum ben eşimle gayet huzur dolu bi yuvanın içindeyim umarım buradaki arkadaşlar da evinde mutlu ve huzurlu olur
Ondan yalnızlıktan dertleniyor ya oğluna sitem ediyor gelmiyorsunuz diyeAynen öyle.
Bir sorun çıkar oğlan başıma kalır diye, uzak duruyor kadın muhtemelen.
Gelinde kaynana kıskanıyor diye kendi kendine sevinsin.
Çok komik cidden.
eşimde sen ona bir ilgili ol ben sana 100 ilgili olurum kafasında bildiğiniz yalvarıyor...
Üstte eşiniz kayinvalideme ilgili olmamı istiyor yazmışsınız altta bambaşka bisey sallamışsınızHadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Kadıncagız artık oğlundan nasıl illallah ettiyse dugun borçlarını bile ödemeye razı olmuşYok bence çok memnundur halinden. 40 yaşındaki öfke kontrolu olmayan oğlunu alan birini bulmuş. Üstüne arıza gelininden de uzaklarda oturuyor. Daha ne olsun
Beni mümkünse aramasınlar diyorum ne ilgisi aradıklarında paradan ekonomiden bahseden bi kayınvalide istemiyorum ben eşimle gayet huzur dolu bi yuvanın içindeyim umarım buradaki arkadaşlar da evinde mutlu ve huzurlu olur
Herşey para değil para olsaydı derdim eşimle evlenmezdim önce insanlık o da yok bari para konuşmaPara karanfillaya gelecek paraysa ayrı tabi.
Düğün masrafı, torun takısı, doğumdan sonra geline bilerzik. Kayınvalide de dediğin bunlardan konuşur tabi haklısın kardeş.
sen de bir karar ver bir kadın gelmiyorsunuz diye söyleniyor diyorsun bir kadın beni davet etmiyor diye kızıyorsun.hangisi doğru?Ondan yalnızlıktan dertleniyor ya oğluna sitem ediyor gelmiyorsunuz diye
Ah burda anlatması güç etrafımdaki herkes kayınvalidenin garip olduğunu anladı da buradaki Üyelere ben anlatamadım her koyun kendi bacağından asılır
Beni de kızı gibi görüp gelin diyebilir beni yabancı görüyorlar eşime farklı iki yüzlü kadınsen de bir karar ve bir kadın gelmiyorsunuz diye söyleniyor diyorsun bir kadın beni davet etmiyor diye kızıyorsun.hangisi doğru?
Ayy boşluguma geldiKayınaile sana çeyrek de almıyor ilgi de göstermiyor kudur
Eşin neden sana sen aileme bir iyi ol ben sana on olurum diyor yazdın o zaman?Ondan yalnızlıktan dertleniyor ya oğluna sitem ediyor gelmiyorsunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?