- 11 Aralık 2018
- 41.454
- 257.678
- 598
- Konu Sahibi karanfilla
-
K karanfilla amin desene bebeem.Allah size sizin gibi bir evlat/gelin/damat versin inşallahhhh... çok amin.
Aminleri alayım
hamilelik hastalık değildir nesini soracak ki?bana kimse sormadı valla.ama yaşlı insanlar hastalıklarından bahsederler çünkü acı çekiyorlar kolay değil.ben akrabam bile olmasa dinlerim ne olacak ki.siz her şeyden mutsuz olacak pay buluyorsunuz hayat böyle zor geçer
Mutluluk anlatılmaz yahu yaşanır umarım yaşarsınız sizdeHadi bize mutlulugun resmini çiz çok heyecanlı oluyor. Bosver kayinvalideyi mutluluğunuzu anlat bize.
Sen uyardın ve annesiyle tüm konuşmaları kesildi demek.Anlattığı genel durumlar bu konuda onu uyardım yaklaşık 9 aydır oğlunu görmüyor eşim gitmiyor keyfi yani
yok teşekkür ederim ben halimden çok memnunummmMutluluk anlatılmaz yahu yaşanır umarım yaşarsınız sizde
Mutluluk anlatılmaz yahu yaşanır umarım yaşarsınız sizde
Ben gitmek İstemiyorum eşim ısrarcı Benimle gitmek istiyor ...orda eşimle anılarım var sevgiliyken o şehri de özledim ama ailesinde kalmak İstemiyorum sabah çıkarız akşam gireriz eve dedi sen yeterki rahatsız hissetme dedi ama ben istemiyorum kayınvalideden bi yakınlık göremiyorum görsem giderim yardımcı olurum kızı gibi ama o öyle biri değilsiz söylediklerinizle celişiyorsunuz.
Hem cagirmiyorlar ilgilenmiyorlar diye sitem edip aman benden uzak dursunlar diyorsunuz.
İyimisiniz bence bi destek almalisiniz az şeyde yaşamamişsiniz.
Hanımefendi konuyu o zaman benimle ilgilenmiyorlar diye değil, kayınvalideme gitmek istemiyorum nasıl kaçarım diye açacaktınız.Ben gitmek İstemiyorum eşim ısrarcı Benimle gitmek istiyor ...orda eşimle anılarım var sevgiliyken o şehri de özledim ama ailesinde kalmak İstemiyorum sabah çıkarız akşam gireriz eve dedi sen yeterki rahatsız hissetme dedi ama ben istemiyorum kayınvalideden bi yakınlık göremiyorum görsem giderim yardımcı olurum kızı gibi ama o öyle biri değil
Hayalinde bunlar canlanıyor demek...Ben gitmek İstemiyorum eşim ısrarcı Benimle gitmek istiyor ...orda eşimle anılarım var sevgiliyken o şehri de özledim ama ailesinde kalmak İstemiyorum sabah çıkarız akşam gireriz eve dedi sen yeterki rahatsız hissetme dedi ama ben istemiyorum kayınvalideden bi yakınlık göremiyorum görsem giderim yardımcı olurum kızı gibi ama o öyle biri değil
Bi hayalim yok eşimin fikirleri ikna çabalarıHayalinde bunlar canlanıyor demek.
tmm işte eşin de gitmek istemiyormuş.uzak da şehirdeymişsiniz.eşinle mutlu mesut yaşa işte sorun ne?Bi hayalim yok eşimin fikirleri ikna çabaları
Tedavi olmalisin gercekten. Allahim boyle insanlardan koru hepimiziHadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
AminnnAllah size sizin gibi bir evlat/gelin/damat versin inşallahhhh... çok amin.
Aminleri alayım
Annesine laf ettin diye cam pencere indiren, hergün ayrıntılı ayrıntılı konuşup, annem şunu dedi bunu dedi diye anlatan adam, ikna içinde bunları mi söylüyor?Bi hayalim yok eşimin fikirleri ikna çabaları
adam 1 ayda melek olmuş.ben yıllardır eşimin tek huyunu bile değiştiremedim yahuuAnnesine laf ettin diye cam pencere indiren, hergün ayrıntılı ayrıntılı konuşup, annem şunu dedi bunu dedi diye anlatan adam, ikna içinde bunları mi söylüyor?
Çok saçma gelmiyor mu okuyunca?
Sen hayal dünyasında yaşamıyorsan, eşin ne yaptığını ne dediğini bilmeyen, dengesizin teki.
Tarafını sen seç.
Yazdım kendisine de bu mucizevi değişim nasıl oldu anlat, sevapları kap diye ama kendisine saklıyor, kem gözlerden koruyor şahane evlilğini.adam 1 ayda melek olmuş.ben yıllardır eşimin tek huyunu bile değiştiremedim yahuu
Çok mutluyuz mesaj değil hissettiklerimTedavi olmalisin gercekten. Allahim boyle insanlardan koru hepimizi
’Cok mutluyuz’ mesaji vermeye calisiyorsun ama tam tersi oldugunu da biliyoruz. Yazik…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?