- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
- Konu Sahibi karanfilla
-
Şimdi tek derdi bebeğiAnnesine laf ettin diye cam pencere indiren, hergün ayrıntılı ayrıntılı konuşup, annem şunu dedi bunu dedi diye anlatan adam, ikna içinde bunları mi söylüyor?
Çok saçma gelmiyor mu okuyunca?
Sen hayal dünyasında yaşamıyorsan, eşin ne yaptığını ne dediğini bilmeyen, dengesizin teki.
Tarafını sen seç.
O yüzden 40 yaşındaki oğlunun düğün masrafını üstlendiler, batırdığı işin borçlarını ödediler.Çok mutluyuz mesaj değil hissettiklerimküçücük yuvamda eşim ve ben yolda da bebeğimiz.. anlattıklarımı anlamamakta ısrar eden üyeler hakikaten komiksiniz ben gitmek istemiyorum keza kayınvalide de beni İstemiyor ama oğluna da gelin görelim ısrarında bana sahte samimiyetsiz geliyor..Aslında üzülüyorum kendilerine kimseleri yok 2 kişi bi evde akşama kadar yaşayıp gidiyorlar gittiğimizde fazladan yemek yapar masraf ederim korkusu bile yaşıyordur kendisi tanımıyorsunuz sizler hissettiklerimi de anlayamazsınız yaşadıklarımı da..
Keramet balkon camında demekki :)adam 1 ayda melek olmuş.ben yıllardır eşimin tek huyunu bile değiştiremedim yahuu
ne diyeyimm çok haklısınnn.kaynana asla böyle olmamalııı.yavrumm kuzum demeli yemeyip içmeyip çeyrek biriktirmeli size .her gün arayıp bebiş nasıl tekmeledi mi bugün?annesi sen ne yedin hele bir anlatt var mı bir eksiğin gerekirse merdiven silip gönderirim demeliydiÇok mutluyuz mesaj değil hissettiklerimküçücük yuvamda eşim ve ben yolda da bebeğimiz.. anlattıklarımı anlamamakta ısrar eden üyeler hakikaten komiksiniz ben gitmek istemiyorum keza kayınvalide de beni İstemiyor ama oğluna da gelin görelim ısrarında bana sahte samimiyetsiz geliyor..Aslında üzülüyorum kendilerine kimseleri yok 2 kişi bi evde akşama kadar yaşayıp gidiyorlar gittiğimizde fazladan yemek yapar masraf ederim korkusu bile yaşıyordur kendisi tanımıyorsunuz sizler hissettiklerimi de anlayamazsınız yaşadıklarımı da..
Al bendende okadaradam 1 ayda melek olmuş.ben yıllardır eşimin tek huyunu bile değiştiremedim yahuu
Daha önce gittim gördüm evet yemeği de çok görüyorlar eşimde farkındaO yüzden 40 yaşındaki oğlunun düğün masrafını üstlendiler, batırdığı işin borçlarını ödediler.
Bunları yapan insanlar fazla yemeği çok görecek öyle mi?
Sen cidden normal değilsin.
Dua edelimde cocuk sana benzemesinÇok mutluyuz mesaj değil hissettiklerimküçücük yuvamda eşim ve ben yolda da bebeğimiz.. anlattıklarımı anlamamakta ısrar eden üyeler hakikaten komiksiniz ben gitmek istemiyorum keza kayınvalide de beni İstemiyor ama oğluna da gelin görelim ısrarında bana sahte samimiyetsiz geliyor..Aslında üzülüyorum kendilerine kimseleri yok 2 kişi bi evde akşama kadar yaşayıp gidiyorlar gittiğimizde fazladan yemek yapar masraf ederim korkusu bile yaşıyordur kendisi tanımıyorsunuz sizler hissettiklerimi de anlayamazsınız yaşadıklarımı da..
Kendisinin kayınvalide için düşündüklerini yazıyor benceO yüzden 40 yaşındaki oğlunun düğün masrafını üstlendiler, batırdığı işin borçlarını ödediler.
Bunları yapan insanlar fazla yemeği çok görecek öyle mi?
Sen cidden normal değilsin.
Oğlu uzak kalıyor kayınvalide kuduruyordur bence
Beni de kızı gibi görüp gelin diyebilir beni yabancı görüyorlar eşime farklı iki yüzlü kadın
Çok mutluyuz mesaj değil hissettiklerimküçücük yuvamda eşim ve ben yolda da bebeğimiz.. anlattıklarımı anlamamakta ısrar eden üyeler hakikaten komiksiniz ben gitmek istemiyorum keza kayınvalide de beni İstemiyor ama oğluna da gelin görelim ısrarında bana sahte samimiyetsiz geliyor..Aslında üzülüyorum kendilerine kimseleri yok 2 kişi bi evde akşama kadar yaşayıp gidiyorlar gittiğimizde fazladan yemek yapar masraf ederim korkusu bile yaşıyordur kendisi tanımıyorsunuz sizler hissettiklerimi de anlayamazsınız yaşadıklarımı da..
Allah aşkına benzesin diye dua et. Aynısının tıpkısı olsunDua edelimde cocuk sana benzemesin
40 yaşına kadar aç mı kalmış eşiniz pekii?vermemiş mi annesi yemek?Daha önce gittim gördüm evet yemeği de çok görüyorlar eşimde farkında
Düğününü yapar, borcunu öderiz ama yemeğimizi yemesinler.Daha önce gittim gördüm evet yemeği de çok görüyorlar eşimde farkında
Kiz yokAllah aşkına benzesin diye dua et. Aynısının tıpkısı olsun
Neyi ne için dediği belli değil kesinlikle. Ruhum daraldı su kadarcık zamanda. Kayınvalide aklı başında kadın da uzak duruyor.Kendisinin kayınvalide için düşündüklerini yazıyor bence
Hadi iyi geceler arkadaşlar
sana da iyi gecelerrr.mutlu yuvanda bebeğinle eşinle tatlı uykularrrrHadi iyi geceler arkadaşlar
Bende çok eğlendim teşekkür ederizİyi geceler. Yarın yine gel olur mu. Özletme kendini. Bu gece sayende iyi güldük valla hakkını yiyemem. Kendi adıma teşekkür ederim.
w
Bende çok eğlendim teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?