Benim sevgiliminde beni aramaya vs hiç vakti olmaz bide ayrı şehirlerdeyiz ve çok yoğun çalışıyor. Ben bunu kafama çok takıyorum genelde ama hep şirinlik yapıp üste çıkıyo benimki .. Birkaç gündür diyorum onsuz yaşayamıyorsam onu böyle kabullenmem lazım
bayramda gelince sözleneceğiz bakalım o zaman nişanda görüşürüz herhalde bi daha
Bi dakika konuşsak ne olucak özlüyorum dediğimde bana yetmiyo telefonda konuşmak yanında olmam lazım diyo .Bula bula telefondan nefret eden bi adam buldum kendimi tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile3 Bende tam aksi konuşmaya bayılırım AŞK naparsın işte sende eğer gerçekten seviyorsan 3 yıl oldu diyosun evlen o zaman en azından akşam görürsün ben ondan kabul ettim evlenmeyi uzadıkça hep aynı muhabbet iki tarafıda sıkıyo üzüyo
dün 2 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak ; benim de sevgilim ilgisizdi ve ben buna alışmıştım... en sonunda o da bu ilgisizliğini ve bunun beni üzdüğünü farkederek benden ayrılmak istedi... çünkü hissedemiyormuş.. ayrı bir başlığım var zatenama diyeceğim o ki erkek uğraşmıyorsa eninde sonunda kaçan kovalanır hesabı kaçıyor ve kovalayan siz oluyorsunuz... kovalamaktan yorluyoruz ya da o kaçmaktan sıkılıyor... yani ilgi göstermeyin ve sizi kaybedeceklerini yani bizi onlar düşünsün... bu aldığım en güzel ders... ben böle aşk oyunlarına inanmazdım ama gerçekmiş meğersem
benım ılıskım bır yıl oldu.kızlar ve aynı sebepten sureklı yakınıyorum ve herseferınde tukurdugumu yalamak zorunda kalıyorum.Benım erkek arkadasım yurt dısında calısıyor gemıde bır ay calısıp 2 hafta turkıyede oluyor bunda da annemlerı bı goreyım abımı goreyım derken ancak bır hafta gorusebılıyoruz.mesela bıraz once ogrendım haftada 20 dakkalık telefon gorusme hakkı var benı bır kez aradı ve 5 dakıka gerı kalanı annesı ıcın.benım acıklayamadıgım seyse asıksa sevıyosa ınsan sevgılısının sesını duymak ıstemezmı ask ve sevgılıye duyulan sevgı hıcbırseye benzemekzkı ıcınden gelmıyor demekkı uzakta oldugu ıcın daha ıcten daha guzel maıller atmazmı annesıne babasına abısıne ve bana ortak bı maıl yazıo hepımıze forwardlıyo .valla soguyorum sogudukca kendıme kızıyorum napıım bılemedım ayrılsam da kurtulsam mı bu ılgısızlıkten en azından beklentım olmaz daha rahat olurum YARDIM EDIN FIKIR VERIN BANA DA
benım ılıskım bır yıl oldu.kızlar ve aynı sebepten sureklı yakınıyorum ve herseferınde tukurdugumu yalamak zorunda kalıyorum.Benım erkek arkadasım yurt dısında calısıyor gemıde bır ay calısıp 2 hafta turkıyede oluyor bunda da annemlerı bı goreyım abımı goreyım derken ancak bır hafta gorusebılıyoruz.mesela bıraz once ogrendım haftada 20 dakkalık telefon gorusme hakkı var benı bır kez aradı ve 5 dakıka gerı kalanı annesı ıcın.benım acıklayamadıgım seyse asıksa sevıyosa ınsan sevgılısının sesını duymak ıstemezmı ask ve sevgılıye duyulan sevgı hıcbırseye benzemekzkı ıcınden gelmıyor demekkı uzakta oldugu ıcın daha ıcten daha guzel maıller atmazmı annesıne babasına abısıne ve bana ortak bı maıl yazıo hepımıze forwardlıyo .valla soguyorum sogudukca kendıme kızıyorum napıım bılemedım ayrılsam da kurtulsam mı bu ılgısızlıkten en azından beklentım olmaz daha rahat olurum YARDIM EDIN FIKIR VERIN BANA DA
canım dusuncelerıne kesınlıkle katılıyorum benımde boyle bı ılıskım vardı o ısterse ılgılenır ıstemezse soguk davranırdı bı sure sonra bende alıstım ama dayanamadım.aslında yuregımız bıseylerı hıssedıyo ama kendımıze yalan solemek daha kolay gelıo.sonra gerceklerle yuzlestıgımızde aglayan bız oluyorz.onların rahatlıgı kacısları bızım onlara verdıgımız garantıden kaynaklanıyo.nasolsa gıtmez dıyolar.bence yürek önemli hissediyosan bıseylerın bıttıgını yada azaldıgını bırak gıtsın hanı derler ya gelıyosa senındır gıdıyosada zaten hıc senın olmamıstır.gıderlerse gıtsınler dunyanın ne sonu ne onlar kaınattakı tek erkek.hatta erkek musveddelerı nolcakÇok üzgünüm çoook
al benden de o kadar.benimkide ilgisiz.neden aramadın die sorduğumda ,işlerinin yoğunluğundan bahsediyor bana..ben aramadıysam sen arasaydın diyor.3 gündür aramıyor.haa bu sabah 8 de aramış onuda duymadım.halada aramadı bende aramıyorum
21 eylülde buraya yazmisim böyle olmuyor ilgisizligin sonu kötü diye
24 eylülde sevgilimden ayrildim...:çok üzgünüm:
ilgisizlik cok kötü..hep dayandim ondan ilgi almayinca...
hatta agzimla söyledim gururumu dinlemeden söyledim ben senden ilgi istiyorum.
haklisin bebegim ihmal ettim seni dedi ama yinede gösteremedi sevdigini
5 senelik birlikteligim oldu ve ona ondan sogudugumu söyledim ona karsi eski duygularimin kalmadigini...:çok üzgünüm:
ona ilgini istiyorum dedim..yinede besinci yilimizi unuttu...
tez yaziyorum senin destegine ihtiacim var, varligini yanimda oldugunu hissettir,
aramasini sormasini istedim ama yapmadi kendini cekti...
ve biz ayri ülkelerdeyiz yani yanimda olamiyor zaten ama benim istegim aramasi, veya mesaj cekmesi destek vermesi...
cok düsündüm herseyin farkina vardim seni ilgisiz biraktigim icin özür dilerim dedi...
ama hicbirsey düzelmedi
cok önemli sinavim var deli gibi calisiyorum demistim korkuyorum gecemiyecegim diye...tepkisi bile olmadi
sinava girdim ciktim ne aradi ne sordu ...söylememe ramen tarihini bile bilmiyordu sinavin...
onu okadar cok severken o beni bir okadar üzdü, seviyorum dedi ihmal etti...
ona dedim bu böyle olmuyor kendini toparla...ama ona son verdigim sansi harcadi göz göre göre...
ben senden sogudum dedigimde sadece farkina vardim ama elimden birsey gelmedi dedi...
okadar cok sabrim var okadar cok dayanadim..yazik koskoca 5 sene okadar emek var dedim....:çok üzgünüm:
ama sonunda tekmeyi yedi..simdi daha farkinda degil ama biliyorum kendine cok yanacak...
daha cok seyin farkina varacak...ama cok gec olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?