- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
Ne alakasi var kompleksle.Eger siz bole dusunuosaniz ve adama hissettiriosaniz tabiki sizden sogur ilgi gostermez.Şanlı şerefli TÜRK askeri.Ben üniversite mezunuyum hemşireyim o lise mezunu uzman çavuş bunuda kendine ufaklık kompleksiyaptı
İlgisiz davranıyorum hiç umru bile değilO ilgisizse sen daha ilgisiz ol üstüne düşüp Bi tarafını kaldırma.
Çocuğa bakarken benle tartıştı kocasının yanına gitti kayınpederin yaşıyonabza göre şerbet ver bence, yüz vermeyin sonra tepemize çıkıp oradan bakıyorlar bizepeki çocuğunuza bakarken memnun muydunuz, şikayetiniz var mıydı? yani çocuğa bakmayınca evine gitmek zorunda falan mı kaldı anlayamadım...
Yok annesi bize kalıyodu bebeğe bakıyodu ben işteyken annesii gittikten sonra olduen başından mı böyleydi
doğumdan sonra mı böyle oldu
Ben düşünmüyorum ama kendisi düşünüyor ve sürekli söylüyorNe alakasi var kompleksle.Eger siz bole dusunuosaniz ve adama hissettiriosaniz tabiki sizden sogur ilgi gostermez.Şanlı şerefli TÜRK askeri.
Ikna edin oyle olmadigina.bu para mevzulari maasmis kidemmis mevzulari evliligi cok yipratio.bi aileniz var saglikli evladiniz var bunlara odaklanin.Aktiviteler yaparak kotu ortamlardan konusmalardan kacinin.O ilgisiz sen ilgisiz olursan olan cocuga olur evliliginize olur.Ben düşünmüyorum ama kendisi düşünüyor ve sürekli söylüyor
Yok annesi bize kalıyodu bebeğe bakıyodu ben işteyken annesii gittikten sonra oldu
+1000Bacım bu kompleks değil eşin anasına doymamıs
Annem de hep der bana git öksüz yetim bul sen kv elti görümce çekmezsinAllah im tüm kv sorunları tüm eş sorunları birbirleriyle bağlantılı kk keşke evlenmeden üye olsaydım da görseydim bunları gidip öksüz yetim bulsaydım
Biri de bana deseydi çekmiyorum artık ama yaşadıklarım az değildiAnnem de hep der bana git öksüz yetim bul sen kv elti görümce çekmezsin
Evlenince bir sürü kocan olacak der bide. Ne kadar haklı annem. Evlenirken ben de mutluydum der bide. Ama sonra işin boyutu değişiyor tabi.Biri de bana deseydi çekmiyorum artık ama yaşadıklarım az değildi
Şahsın mesleğini, özel hayatı ve karekteriyle mi bağdaştırdınız? TÜRK ASKERİ ŞANLI VE ŞEREFLİDİR. Evet. Hiç şüpheniz olmasın!!Ne alakasi var kompleksle.Eger siz bole dusunuosaniz ve adama hissettiriosaniz tabiki sizden sogur ilgi gostermez.Şanlı şerefli TÜRK askeri.
Yanlış anlama ama Sanki eşini birşeyler yapması için zorlamışsın gibi geldi. Farketmeden aşağılamış olabilir misin?Denedim hatta sınava girdi barajı geçemedi daha çok içine kapandı
Suphem yok zaten.adam kendini ole hissediomus.Ben konu sahibine siz mi bu hissi verdiniz de bole hissediyor dedim.Cevabi da aldim.size malzeme cikmaz burdan byeŞahsın mesleğini, özel hayatı ve karekteriyle mi bağdaştırdınız? TÜRK ASKERİ ŞANLI VE ŞEREFLİDİR. Evet. Hiç şüpheniz olmasın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?