Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmalımıyım kompleksiz olgun bi ev erkeği yapmak için ailesine çocuğuna düşkün biri olması için 3 senelik evliyim bışanmak istemiyorum bebeğim çok küçükBizden tam olarak ne bekliyorsun peki ?
Ben üniversite mezunuyum hemşireyim o lise mezunu uzman çavuş bunuda kendine ufaklık kompleksiyaptı
Kompleks niye yapsın ki veya niye simdi ortaya cıksınNe yapmalımıyım kompleksiz olgun bi ev erkeği yapmak için ailesine çocuğuna düşkün biri olması için 3 senelik evliyim bışanmak istemiyorum bebeğim çok küçük
Denedim hatta sınava girdi barajı geçemedi daha çok içine kapandıKompleks niye yapsın ki veya niye simdi ortaya cıksın
Evlendiginizden beri var olan bi durumsa hic konusmayı denediniz mi
Bacım bu kompleks değil eşin anasına doymamısOnun ailesiyle arama mesafe koyduktan sonra oldu annesi bizim evde kalıyodu ben anlaşamadım kreşe yazdırdım çocuğumu olay burdan koptu annesiyle çok mutlu olduğumuzu benim herşeyi bozduğumu söylüyo
Onun ailesiyle arama mesafe koyduktan sonra oldu annesi bizim evde kalıyodu ben anlaşamadım kreşe yazdırdım çocuğumu olay burdan koptu annesiyle çok mutlu olduğumuzu benim herşeyi bozduğumu söylüyo
Anladım tek kelime ike özetlemşsinSen bundan esinin kompleks yaptigini mi cikardin?
Adam anasi ile yasamak istiyor sutten kesilmeden evlenmis olayin ozeti bu.
Anladım tek kelime ike özetlemşsin
Koyverdim kahkahayıBacım bu kompleks değil eşin anasına doymamıs
Resti cekeceksin. Ya kendine ceki duzen ver ya da ben bosanmayi dusunuyorum, kendime dogurmadim bu cocugu diyeceksin. Kompleks yapiyorsa evlenmeyeceki hemsire kadinlaNe yapmalımıyım kompleksiz olgun bi ev erkeği yapmak için ailesine çocuğuna düşkün biri olması için 3 senelik evliyim bışanmak istemiyorum bebeğim çok küçük