İlgisiz ve yorgun koca

Elif245

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
12
4
1
31
Eşimden be yatakta ne özel haytımızda hiç bi ilgi alaka yok hep üstüne gitti cilve cümbüş hoş sohbet ama tık yok çok yoruldum artık bana hiç ilgi duymuyor 15 aylık bi kızımız var bide işten gelince 10 dk sever sonra bidaha ilgilenmez

Ben üniversite mezunuyum hemşireyim o lise mezunu uzman çavuş bunuda kendine ufaklık kompleksiyaptı

Ben üniversite mezunuyum hemşireyim o lise mezunu uzman çavuş bunuda kendine ufaklık kompleksiyaptı

Sence bunu kompleks yaptigi icin mi seninle ilgilenmiyor? Kompleks yapmis olsa isve cilve naz yapan taraf ve buna ragmen ilgi gormeyen taraf sen olmazdin bence.

Birdenbire mi boyle oldu hep mi boyleydi?

Ne yapmalımıyım kompleksiz olgun bi ev erkeği yapmak için ailesine çocuğuna düşkün biri olması için 3 senelik evliyim bışanmak istemiyorum bebeğim çok küçük
Kompleks niye yapsın ki veya niye simdi ortaya cıksın
Evlendiginizden beri var olan bi durumsa hic konusmayı denediniz mi

Onun ailesiyle arama mesafe koyduktan sonra oldu annesi bizim evde kalıyodu ben anlaşamadım kreşe yazdırdım çocuğumu olay burdan koptu annesiyle çok mutlu olduğumuzu benim herşeyi bozduğumu söylüyo
Bacım bu kompleks değil eşin anasına doymamıs

Onun ailesiyle arama mesafe koyduktan sonra oldu annesi bizim evde kalıyodu ben anlaşamadım kreşe yazdırdım çocuğumu olay burdan koptu annesiyle çok mutlu olduğumuzu benim herşeyi bozduğumu söylüyo

Sen bundan esinin kompleks yaptigini mi cikardin?
Adam anasi ile yasamak istiyor sutten kesilmeden evlenmis olayin ozeti bu.

Anladım tek kelime ike özetlemşsin

O ilgilenmiyorsa sen hic ilgilenme yok naz yok isve cilve hic yapma. Adam aklimca trip atarak anasi ile yasama derdinde. Boyle yaparak seni yola getirecegini dusunuyor. Madem anasi ile yasayacak bunu bastan dusunecekti ki senin de basini yakmayacakti hic yuz verme.
Cocugunu bile 10 dk.sevecek kadar nasil bir ana askiysa bu daha cok gider gelir bu kafayla bu pasa.

nabza göre şerbet ver bence, yüz vermeyin sonra tepemize çıkıp oradan bakıyorlar bize :KK14: peki çocuğunuza bakarken memnun muydunuz, şikayetiniz var mıydı? yani çocuğa bakmayınca evine gitmek zorunda falan mı kaldı anlayamadım...

Nedir bu anne düşkünlüğü erkeklerde anlamıyorum. Ben de anneme düşkünüm ama alışıyor insan. Sen annenle yaşamak istiyorsan bende istiyorum. Cümbür cemaat mi kalalım .

Ne yapmalımıyım kompleksiz olgun bi ev erkeği yapmak için ailesine çocuğuna düşkün biri olması için 3 senelik evliyim bışanmak istemiyorum bebeğim çok küçük
Resti cekeceksin. Ya kendine ceki duzen ver ya da ben bosanmayi dusunuyorum, kendime dogurmadim bu cocugu diyeceksin. Kompleks yapiyorsa evlenmeyeceki hemsire kadinla

Bizde de aynısı oldu. Kadın 15 günlüğüne geldi, bütün ayarlarımızı bozup gitti.
Eski konularıma bak, kadın eşim yokken burnumdan getirdi, esim eve gelince de kızım yavrum diye konuştu hep. Tabi ben gündüzden tepkili olduğum için ters cevap verdim.
Eşim de anneme durduk yere neden ters cevap veriyorsun dedi. O anda jeton düştü.
Sonra saçma sapan şeylere bağırıp kızmaya başladı. Bizim aramız bayağı bozuldu. Hatta boşanma lafı geçti. Güya barıştık ama hala soğukluk var arada.

Erkekler biz haklı olsak da annelerine toz kondurmuyor maalesef. Lafta sen bilirsin görüşmezsen görüşme ama...
Sende biraz politik davran.
.

Back
X