İlgisiz

Konuşma tarzı uslübuna bakılırsa yaptıkları gayet normal. Mantık çerçevesinde değerlendirin ne demişler "yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" o yüzden düzelir diye bi yola çıkmayın.

Konuyu açanın kadın olduğuna inanmıyorum asla. Nabız ölçmek için açılmış bir konu.
Hiçbir kadın hemcinsinden karı diye bahsetmez.
Mümkün değil pavyona göz yummaz. Sırf izlemeye gittiği için bile ortalığı yıkar.
Eğer konu gerçekse mideler konya ovası.
Iyy iğrenç!

Canım konu gerçek ayrıca pavyon karilarina karıda denir herseyde sevdiğim için bişey demiyorum en azından gitsede dürüst yanlış yapmıyor sonucta

Erkek arkadaşım bana seni seviyorum demiyor sordugumda anlaman lazım diyor niye öyle ki 6 yıldır birlikteyiz neden çiçek almıyorsun diyorum senin çiçeğin benim diyor anlaşılan gecistiriyor
"Senin çiçeğin benim mi?"diyorBunuda ilk kez duydum.Çok güldüm,sende gül emi

Şaka mı bu? Yani şu cidden daha büyük bir sorun, daha seni seviyorum falan dememesi kalmış. Gidin evlenin evde pavyon yolu gözlersiniz "karı oturtmama" sebebi para pul olmamasıdır. Biraz paralanınca onu da oturtur siz de hala seni seviyorum desin, çiçek alsın diye bekleyin. Garipsiniz cidden.

Canım konu gerçek ayrıca pavyon karilarina karıda denir herseyde sevdiğim için bişey demiyorum en azından gitsede dürüst yanlış yapmıyor sonucta
Tutturmuşsunuz dürüst diye,ne dürüstlüğü varsa artık... benim için ve bir çok hemcinsim için pavyona gitmesi yeterince büyük bir yanlış ve ayrılmak için yeterli bir sebep... Ayrıca ''karı'' çok çirkin bir söylem, sadece bu söyleminiz bile sizin erkek olduğunuzu düşündürtmeye yeterli. Ha diyelim ki erkek değilsiniz o zaman da her şeyinden razı olduğunuz laf kondurmadığınız bu adamla ilgili ne diye konu açtınız????

Bence para pul meselesi değil karakter ve vicdan meselesi ayrıca bende doğru bulmuyorum oralara gitmesini napiyim bunaltip beni aldatmasina yol acicama bazı şeylere göz yumarim daha iyi

Büyük konuşuyorsun cnm belkide seninkide gidiyordur herkez benimki gibi söylemez

benim eşim benden ziyade inançları itibariyle gitmez... büyük konuşmuyorum merak etmeyin... normal olmayan bir durumu normalleştirmeye çalişirken ''ama seninkide gidiyordur, nerden biliyorsun'' basit bir söylem... kabul ediyorsanız da normalleştirmeyin çünkü gittiğini söylemesi dürüst olduğunu göstermez..
Büyük konuşuyorsun cnm belkide seninkide gidiyordur herkez benimki gibi söylemez

Valla benimki de namaz kılar oruç tutar bayağıda inançlı cumayada gider ama pavyonundan da eksik kalmaz onun yeri ayrı onun yeri ayrı der

Erkek arkadaşım bana seni seviyorum demiyor sordugumda anlaman lazım diyor niye öyle ki 6 yıldır birlikteyiz neden çiçek almıyorsun diyorum senin çiçeğin benim diyor anlaşılan gecistiriyor
"Senin cicegin benim" mi?? Ulan kizlar soylese bunu bi derece de

Valla benimki de namaz kılar oruç tutar bayağıda inançlı cumayada gider ama pavyonundan da eksik kalmaz onun yeri ayrı onun yeri ayrı der
Yav he he..
Siz milleti kışkırtmak icin filan mi actiniz bu konuyu? Ozellikle de damara basmalik seyleri seçmeniz; yok inanclidir ama pavyona gider, yok sizinki de gidiyodur..
Zorlamayin bence..

Arkadaşim konuyu dini boyuta getirmek istemiyorum ama anlattıklarınıza bakınca bizim yaşantılarımız tamamen farklı... biz namaz deyince aklımıza cuma gelmiyor... bizim için ibadetin yeri ayrı kabahatın yeri ayrı değil... ki inanç olmasa bile mevzu benim kabul edebileceğim bir durum değil ''pavyon'' meselesi... Sevdiğim adamda öyle bir adam değil çok şükür...

Yaa inan sinirim bozuldu.

Adam dürüstüm her şeyi söylüyorum yapmaya hakkım var gözüyle bakıyor farkında mısınız?

Sen de bana dürüst davranıyor,bir şey saklamıyor diye düşünüp ses çıkarmıyorsun.

Atladığın bir şey var zaten bir ilişkinin olmazsa olması dürüstlük.Bunu ödüllendiremezsin ,yapması gerekeni yapıyor.

Ne olur azıcık duruşunuz olsun bir erkeğin yanında,sizi kaybetme korkusu ve de saygısı olsun.

Senin dürüstlük diye savunduğun şey ,saygıszlık biliyor musun.Erkek arkadaşının sana saygısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…