Şakaaa olmalısın seeen.Ne erkekler var biliyomusun bi arkadaşı evli cuma günü evden çıkıyor takside çalışıyorum diye sabahlara kadar pavyonda karısı sorduğunda iş yoktu para kazanamadım diyor o yüzden masum benimki
Canım şikayet amaçlı yazmadım sadece fikir almak için yazdım evet onu kabullendim ama söylenenleride dikkate almayi düşünüyorumCanm hem şikayet etmişsin adamı hemde herkese karşı savunmuşsun sen onu her haliyle kabullendikten sonra niye insanların fikrini soruyorsunki.zaten söylenenleri kabul etmiyorsun
Sağol hepimiz mutlu olalım napiyim sevgi işteŞakaaa olmalısın seeen.
Hayreetler içerisindeyim tespitin, haklı çıkmanın dibiiiiii.....
Yok yok bazen hemcinslerime müstahak her şey.
Mutluluklar sizinle olsun.
Aman Allah'ım erkek üye misin acaba, bir kadın nasıl bu kadar ezik olabilirGizli saklı gitse dahami iyi ayrıca zaten benden başkasına bakmıyor biliyorum onun için ne kadar kıymetli olduğumu cnm
Hayır erkek değilim ezikte değilim sevdiğim için kabulleniyorum sevdigini de biliyorum ne kadar söylemese deAman Allah'ım erkek üye misin acaba, bir kadın nasıl bu kadar ezik olabilir
Şakaaa olmalısın seeen.
Hayreetler içerisindeyim tespitin, haklı çıkmanın dibiiiiii.....
Yok yok bazen hemcinslerime müstahak her şey.
Mutluluklar sizinle olsun.
Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim
Madem bu kadar eminsin birlikte olmayı kes. Bakalım kaç salise yanında duracak. Ben söyleyeyim durmayacak. Bi dene lütfen..Hayır erkek değilim ezikte değilim sevdiğim için kabulleniyorum sevdigini de biliyorum ne kadar söylemese de
Çok şükür hep yanımda oluyor olurda inşallahMadem bu kadar eminsin birlikte olmayı kes. Bakalım kaç salise yanında duracak. Ben söyleyeyim durmayacak. Bi dene lütfen..
Başkada diyecek bi şeyim yok
Haklısın yapacak olan her yerde yaparSen daha evlenmeden pavyonu kabul etmişsin.İlerleyen zamanlarda neler diyebilir.İyi düşünmen gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?