Tanıştığımızda daha beterdi beni sevdikçe düzeldi sorumluluk sahibi oldu içkiyi bıraktı pavyona gitmelerini azalttı çokta dürüst maşallah biliyorum gerçekten öyle saklı gizli bişeyler yapmıyor ailesini tanıyorum arkadaş çevresiyle görüşüyorum bişey yapmak istediğinde bana danışıyor sadece biraz düşüncesiz ve kaybetme korkusu yok6 yıldır bu adamı iyi kötü tanımış olmanız gerekiyor bence.
Baştan beri böyle ise kabullenmişiniz demektir.
Yok değişti ise oturup düşünmeniz gerek.
Bak en son saydıklarında bir ilişkide gerekli olan şeyler.Tanıştığımızda daha beterdi beni sevdikçe düzeldi sorumluluk sahibi oldu içkiyi bıraktı pavyona gitmelerini azalttı çokta dürüst maşallah biliyorum gerçekten öyle saklı gizli bişeyler yapmıyor ailesini tanıyorum arkadaş çevresiyle görüşüyorum bişey yapmak istediğinde bana danışıyor sadece biraz düşüncesiz ve kaybetme korkusu yok
İnşallah düzelir tatlım hayırlısıBak en son saydıklarında bir ilişkide gerekli olan şeyler.
Ya hersey ortada iste pavyona bile gidoyo seven adam senden baskasina bakamaz oylaliyo seni elinin altinda tutuyoErkek arkadaşım bana seni seviyorum demiyor sordugumda anlaman lazım diyor niye öyle ki 6 yıldır birlikteyiz neden çiçek almıyorsun diyorum senin çiçeğin benim diyor anlaşılan gecistiriyor
Gizli saklı gitse dahami iyi ayrıca zaten benden başkasına bakmıyor biliyorum onun için ne kadar kıymetli olduğumu cnmYa hersey ortada iste pavyona bile gidoyo seven adam senden baskasina bakamaz oylaliyo seni elinin altinda tutuyo
Sevdiğim için herşeyi ne katlanıyorum haftada bir kez pavyona bile gidiyor kızdığımda yalanmı söyleyim arkadaşlarım saklı gizli gidiyor diyor ben seni hiç kimseye değişmem diyor ama rahatsız oluyorum karı falan oturtmuyoruz diyor seviyorum o ortamları diyor ne biliyim
Zaten evlilik gibi bir düşüncesi yok
Uzun süredede cnm kısa sürede de değişen bişey yok kısmetuzun sure sevgili olmanın zararları ..
E senin gozun kor olmus belli madem kendince fikirlerin var seni sevdigini dusunuyosun devam et kardesim ilerde pisman olucaksin yarin birgun pavyondan eve kadinda getirir gorursunGizli saklı gitse dahami iyi ayrıca zaten benden başkasına bakmıyor biliyorum onun için ne kadar kıymetli olduğumu cnm
Aşk işte çok sevmek kargaya yavrusu Şahan görünürdehset içersindeyimm suanaklını peynir ekmekle yemişsinn.
Sevgisini sözel olarak söylemiyor hissettiriyor ama6 yıldır birliktesiniz evliliği düşünmüyor bile.seni seviyorum bile demiyor sizi kaybetme korkusu yok kafasına göre yaşıyor ama babamdan görmediğim sevgiyi gösteriyor diyorsunuz burda bi çelişki var.bence o sevgiyide göstermiyor da kendinizi öyle inandırmak istiyorsunuz.yıllarınıza yazık
Allah korusun kendini layık görmez pavyon karısına ne işi olur o....la emin olduğum için bişey demiyorumE senin gozun kor olmus belli madem kendince fikirlerin var seni sevdigini dusunuyosun devam et kardesim ilerde pisman olucaksin yarin birgun pavyondan eve kadinda getirir gorursun
Tabiki fikir ayriliklarimiz var sevdiğim için layık görüyorum kendimiNe kadar da her şeyi kabullenmişsiniz. Herhalde bu adamı kendinize layık görüyorsunuz. Belki de öyledir sizi tanımıyoruz siz kendinizi daha iyi tanıyorsunuzdur herhalde. Sizin denginiz buysa hayırlı uğurlu olsun.
Aşk işte çok sevmek kargaya yavrusu Şahan görünür
Allah bağışlasınNe erkekler var biliyomusun bi arkadaşı evli cuma günü evden çıkıyor takside çalışıyorum diye sabahlara kadar pavyonda karısı sorduğunda iş yoktu para kazanamadım diyor o yüzden masum benimki
Teşekkürler cnm umarım ıslah edip bağışlarAllah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?