Bence bir yüzük al evlenme teklif et. Siz gönüllüsünüz başka kadının başı yanmasın bari.Merhaba yaklaşık 10 yıldır inişli çıkışlı devam eden bir ilişkim var. Sevgilimin yıllardır devam eden bir öfke ve takıntı problemi var. İlk yıllarda biraz belki ediyordu kendini ama son 5 yıldır en küçük hatam başıma katılıyor günlerce söylediğim bir kelimeden yada bir hareketten tartışmalar çıkıyor. Beni sevdiğini biliyorum çok hoşsohbet eğlenceli birisi ayda 5 gün kavgaliysak geri kalan günlerimiz güzel geçiyor. Birkaç kez evlenme girişimi oldu ama ailem izin vermediği için biraz daha bekliyoruz. Buna da çok sinirleniyor ailemi suçluyor bazen beni suçluyor evlenemedigimiz için.
Birkaç sene önce bana bagirmalarindan çok yoruldugum için ayrıldım ve birkaç ay ayrı kaldık sürekli geldi duzelicem beni affet dedi çok yalvardı. Aylarca kabul etmedim en sonki yalvarmalarindan bir ay sonra dayanamayıp aradım ve bir şans vermek istediğimi söyledim. Bu sefer de sen benimle oyun mu oynuyorsun diyip saatlerce küfretti bana. Sonra yine pişman oldu ve bir şekilde barıştık. O günden beri bana karşı daha kinli ve sen beni surundurdun ben bunun acısını çıkartırım diyip durdu. 1.5 yıl 2 haftada bir bu konu açıldı ve saatlerce kızdı bana ben de sürekli ağlıyorum çok kirgindim sana diyorum hep ezildim yani bu durum karşısında hep beni suçladı şuan sana böyle davranıyorsam sorumlusu sensin diye işte birkaç aydır atlattık bu durumu ve artık çok açmamaya çalışıyor bu konuyu
Cinsel anlamda tam olarak olmasa da bir yakınlasmamiz var ve ne zaman bu duyguları yukselse (ayda bir mesela) önce güzelce bir şeyler yaşamak istedigini söylüyor ben çok istekli davranmayınca bana kızmaya bağırmaya başlıyor. En sonunda kabul ediyorum daha fazla dayanamayıp bir şeyler yaşamayı. Bu sefer de çok kendini kasıyorsun beni mutlu edemiyorsun. İstekli davranmiyorsun. Kabul ettiysen bunu daha istekli davranman lazim diyor en son bu yüzden kavga ettik sürekli kapatalım bu konuyu nolur konuşmayalım üzmeyelim birbirimizi dedikçe daha da hiddetlendi ben de dayanamadım beni her anlamda kullanmadan bıktım dedim daha çok sinirlendi öyle dememe. Sen benim ihtiyaclarimi karşılamadigin icin ben böyleyim senin yüzünden bu haldeyiz diyip duruyor. Her şeyin suçlusu olarak ta beni görüyor. En son nolur beni bırak ben böyle değersiz hissetmek istemiyorum. Sürekli dedim. Kapı orda defol git dedi. Ben de cinsellik için sana yalvarmak istemiyorum artık dedi. O şekilde ayrıldık yemin etti bir daha beni aramayacagina.
10 yıllık bir emek var ortada ve çok saçma gözükse de seviyorum onu. Pişman olacağını da biliyorum. Çünkü normale döndüğü zaman farklı oluyor o öfkesi geçince. Kaçıp evlenmeden kendimi kurtarayım mi nr yapmaliyim hiç bilmiyorum.
10 yıllık emeğiniz (!) için tüm ömrünüzü heba edin. Akıllanmazsınız siz.10 yıllık bir emek var ortada
10 yıllık bir zaman mı yoksa omrunun kalanı mı çöp olsun? Burdan hareket et. Öfke kontrol bozukluğu ile yaşanmaz.Merhaba yaklaşık 10 yıldır inişli çıkışlı devam eden bir ilişkim var. Sevgilimin yıllardır devam eden bir öfke ve takıntı problemi var. İlk yıllarda biraz belki ediyordu kendini ama son 5 yıldır en küçük hatam başıma katılıyor günlerce söylediğim bir kelimeden yada bir hareketten tartışmalar çıkıyor. Beni sevdiğini biliyorum çok hoşsohbet eğlenceli birisi ayda 5 gün kavgaliysak geri kalan günlerimiz güzel geçiyor. Birkaç kez evlenme girişimi oldu ama ailem izin vermediği için biraz daha bekliyoruz. Buna da çok sinirleniyor ailemi suçluyor bazen beni suçluyor evlenemedigimiz için.
Birkaç sene önce bana bagirmalarindan çok yoruldugum için ayrıldım ve birkaç ay ayrı kaldık sürekli geldi duzelicem beni affet dedi çok yalvardı. Aylarca kabul etmedim en sonki yalvarmalarindan bir ay sonra dayanamayıp aradım ve bir şans vermek istediğimi söyledim. Bu sefer de sen benimle oyun mu oynuyorsun diyip saatlerce küfretti bana. Sonra yine pişman oldu ve bir şekilde barıştık. O günden beri bana karşı daha kinli ve sen beni surundurdun ben bunun acısını çıkartırım diyip durdu. 1.5 yıl 2 haftada bir bu konu açıldı ve saatlerce kızdı bana ben de sürekli ağlıyorum çok kirgindim sana diyorum hep ezildim yani bu durum karşısında hep beni suçladı şuan sana böyle davranıyorsam sorumlusu sensin diye işte birkaç aydır atlattık bu durumu ve artık çok açmamaya çalışıyor bu konuyu
Cinsel anlamda tam olarak olmasa da bir yakınlasmamiz var ve ne zaman bu duyguları yukselse (ayda bir mesela) önce güzelce bir şeyler yaşamak istedigini söylüyor ben çok istekli davranmayınca bana kızmaya bağırmaya başlıyor. En sonunda kabul ediyorum daha fazla dayanamayıp bir şeyler yaşamayı. Bu sefer de çok kendini kasıyorsun beni mutlu edemiyorsun. İstekli davranmiyorsun. Kabul ettiysen bunu daha istekli davranman lazim diyor en son bu yüzden kavga ettik sürekli kapatalım bu konuyu nolur konuşmayalım üzmeyelim birbirimizi dedikçe daha da hiddetlendi ben de dayanamadım beni her anlamda kullanmadan bıktım dedim daha çok sinirlendi öyle dememe. Sen benim ihtiyaclarimi karşılamadigin icin ben böyleyim senin yüzünden bu haldeyiz diyip duruyor. Her şeyin suçlusu olarak ta beni görüyor. En son nolur beni bırak ben böyle değersiz hissetmek istemiyorum. Sürekli dedim. Kapı orda defol git dedi. Ben de cinsellik için sana yalvarmak istemiyorum artık dedi. O şekilde ayrıldık yemin etti bir daha beni aramayacagina.
10 yıllık bir emek var ortada ve çok saçma gözükse de seviyorum onu. Pişman olacağını da biliyorum. Çünkü normale döndüğü zaman farklı oluyor o öfkesi geçince. Kaçıp evlenmeden kendimi kurtarayım mi nr yapmaliyim hiç bilmiyorum.
10 yıllık emek sizin emeğiniz, gereksiz sabrınız.Merhaba yaklaşık 10 yıldır inişli çıkışlı devam eden bir ilişkim var. Sevgilimin yıllardır devam eden bir öfke ve takıntı problemi var. İlk yıllarda biraz belki ediyordu kendini ama son 5 yıldır en küçük hatam başıma katılıyor günlerce söylediğim bir kelimeden yada bir hareketten tartışmalar çıkıyor. Beni sevdiğini biliyorum çok hoşsohbet eğlenceli birisi ayda 5 gün kavgaliysak geri kalan günlerimiz güzel geçiyor. Birkaç kez evlenme girişimi oldu ama ailem izin vermediği için biraz daha bekliyoruz. Buna da çok sinirleniyor ailemi suçluyor bazen beni suçluyor evlenemedigimiz için.
23 yaşındayım. Bana dönüp yalvarmasa bırakmaya çalışıyorum ama özürler diliyor günlerce peşimi bırakmıyor çıkarıp atamıyorumKaç yaşındasınız aileniz izin vermiyor? Barışacaksınız zaten ayrılacağınızı sanmıyorum evlenin bari
13 yaşında başlayan ilişkiden bir hayır gelmeyeceğini hep birlikte görüyoruz şu an.23 yaşındayım. Bana dönüp yalvarmasa bırakmaya çalışıyorum ama özürler diliyor günlerce peşimi bırakmıyor çıkarıp atamıyorum
10 yıllık emek sizin emeğiniz, gereksiz sabrınız.
Kendisinin ciddi kişilik bozukluğu var ve sizi sorumlu tutarak duygusal baskı yapmış. Celladına aşık olmak diye bir kavram vardı, tıbbi adı da var da zor geliyor şimdi google uğraşamam, sizin durumunuz da o bence.
Umarim dönmeyip, gerekirse psikolojik destek alıp hayatınıza devam edersiniz ama dönerseniz zaten bi hayatınız da olmayacak.
Gelmiyor zaten salaklık tamamen13 yaşında başlayan ilişkiden bir hayır gelmeyeceğini hep birlikte görüyoruz şu an.
10 yıl az değil çok zor olacaktır kendinize gelmeniz, kolay değil bu kadar emek, alışkanlık, paylaşım..Farklı bir şehirde ise başlayacağım umarım uzakta daha mantıklı ve istikrarlı olabilirim teşekkür ederim yorumunuz icin
Babam bir kac kez gördü gözünün tutmadığını söylüyor. Benimle onlardan izin almadan görüştüğü için de adam olmadığını düşünüyor aile yapım biraz muhafazakar ve ilişkinin uzunluğunu detaylarını çok bilmiyorlar o yuzdenBu emek değil işkence. Ailen neden izin vermiyor?
Gelmez çünkü yürüyen östrojen ile yürüyen testesteron bir araya gelmiş. Başka bir bağ yok aranızda.Gelmiyor zaten salaklık tamamen
Ya siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Neden izin veriyorsunuz size karşı öyle davranmasına? Kurtulun şundan artık ve geriye kesinlikle adım atmayın.Merhaba yaklaşık 10 yıldır inişli çıkışlı devam eden bir ilişkim var. Sevgilimin yıllardır devam eden bir öfke ve takıntı problemi var. İlk yıllarda biraz belki ediyordu kendini ama son 5 yıldır en küçük hatam başıma katılıyor günlerce söylediğim bir kelimeden yada bir hareketten tartışmalar çıkıyor. Beni sevdiğini biliyorum çok hoşsohbet eğlenceli birisi ayda 5 gün kavgaliysak geri kalan günlerimiz güzel geçiyor. Birkaç kez evlenme girişimi oldu ama ailem izin vermediği için biraz daha bekliyoruz. Buna da çok sinirleniyor ailemi suçluyor bazen beni suçluyor evlenemedigimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?