- Konu Sahibi 34bilgen84
-
ben henuz hissetmiyorum bebegimin hareketlerini, ama benimle oldugunu dusunmek bir gun dogacagini bilmek canimdan bir cani dunyaya getirecegimi bilmek...cok guzel duygular. Rabbim isteyen herkese yasatsin, bizlerde insaAllah sag saglim kucagimiza alalim yavrularikarnının içinde kıpırtısını hissetmek o kadar mükemmel bir duygu ki tarifi yok onu hissettiğim zamanlarda iyiki kadınım bu duyguyu yaşayabiliyroum diye şükrettim eşime bile acıdım neleri yaşayamadığını bi bilsen dedim sanırım doğduktan sonra en çok özliyceğim karnımdaki kıpırtıları her hareket mutluluk veriyo rabbim sana şükürler olsun
kızlar ben 14 haftalık hamileyim eşim de bende erkek bebek istiyorduk ilk bebeğimiz kız olacak geçen hafta öğrendim çok ağladım ne yalan söyleyim allahın gücüne gitmesin şimdi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum yanılma ihtimali yok çünkü tüm belirtiler o yönde cildim bozuldu annenin güzelliğni alırmış ya meyveye aşeriyorum hayırlısı artık
Okurken dehşete düştüm. İnsan evladının cinsiyeti yüzünden hiç ağlar mı? Biz çocuk sahibi olabilmek için ne uğraşlar verdik, tüp bebek tedavileri gördük. en sonunda yurtan alacaktık ki hamileyim.. Ben yurttan almayı düşündüğüm çocugun cinsiyeti için bile fark etmez derken (seçim hakkın olmasına rağmen) sizin bu yaptıgınız nankörlük değil de nedir? Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin diye dua edin..
kızlar ben 14 haftalık hamileyim eşim de bende erkek bebek istiyorduk ilk bebeğimiz kız olacak geçen hafta öğrendim çok ağladım ne yalan söyleyim allahın gücüne gitmesin şimdi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum yanılma ihtimali yok çünkü tüm belirtiler o yönde cildim bozuldu annenin güzelliğni alırmış ya meyveye aşeriyorum hayırlısı artık
Ya yaşınız çok küçük ve cehaletinizin nedeni bu ya da siz insanların neler yaşadığından bi haber bugune kadar kendi mükemmel dünyanızda yaşamışsınız belli ki. Açın da azcık onkoloji sayfasını okuyun.İçimde cayır cayır analık duyguları yok ama çocugum için tedirgin oldum şu yazdıklarınızdan sonra. İnşallah Allah evladımı sizin gibi olgunluktan bu kadar uzak insancıklarla ve onların yetiştireceği insancıklarla karşılaştırmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?