- Konu Sahibi 34bilgen84
-
kızlar ben 14 haftalık hamileyim eşim de bende erkek bebek istiyorduk ilk bebeğimiz kız olacak geçen hafta öğrendim çok ağladım ne yalan söyleyim allahın gücüne gitmesin şimdi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum yanılma ihtimali yok çünkü tüm belirtiler o yönde cildim bozuldu annenin güzelliğni alırmış ya meyveye aşeriyorum hayırlısı artık
Burada yıllarca uğraşıp hamile kalamayan, kalsa da bebeğini kaybeden, sağlıksız gebelik nedeniyle sıkıntı yaşayan o kadar çok insan var ki... Sizin bu yaptığınıza gülsem mi, ağlasam mı, kızsam mı bilemedim!
8 yıllık evliyim ve ilk kez sağlıklı bi gebelik yaşıyorum, çok şükür.. Allah bana bu mutluluğu yıllar sonra vermişken bu güzel duyguyu bana yaşatırken ne haddime cinsiyet ayrımı yapmak!
Lütfen yapmayın böyle şeyler, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?!...
var oldugunu bilmek bana huzur veriyo onu kaybetmekten cok korkuyorm o benim umudum nefesim herseyimmm melegimm
kızlar 37+4 te 15,05,2012 meleğim dünyaya geldi rabbime binlerce şükür ALLAH hepinizin bebeklerinide kucağına almayı nasip etsin doğum hikayemi paylaşıcam müsait bi anımda sağlıcakla kalın
Ben 23 yaşındayım ilk hamileliğim varlığına inanamıyorum minik bıdığımla beraber yatıyorum beraber yiyorum bunu bilmek huzur verici.. gebeliğimin 6 haftasındayım ama biz şimdiden onun elinden tutuyoruz babasıyla gesmelere gidiyoruz..rabbime şükürler olsunki benimde bir meleğim var onunla konuşuyorum ona anlatıyorum çok güzel bir duygu henüz onu hissedemezken varlığını bilmek okadar huzur verici ki rabbim isteyen herkese bu duyguyu heyecanı mutluluğu tattırsın inş..şuan anlatıyorum size ama kelime haznem küçüldü cümlelerim anlamsız kalıyor
Zaman hızlı geçsin istiyorum... Parfüm niyetine süt kokusu sinsin istiyorum üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksün gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim... diye içim sızlasın... İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp... Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler... Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun Yürümeye başladığında göreyim onu... Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...
gerçekten çok güzel yazmışsın hayranlıkla okudum
canım benim çok tebrikler bizim ikimizin gebelik takvimi aynı gidiyordu seninkine bakıyordum arada bir ve sen doğum yapmışsın inanamıyorum canım ne mutlu sana, kavuştun sonunda kuzucuğuna demek.
peki neden böyle günü dolmadan oldu canım yoksa sezeryanmı oldun sen
kızlar ben 14 haftalık hamileyim eşim de bende erkek bebek istiyorduk ilk bebeğimiz kız olacak geçen hafta öğrendim çok ağladım ne yalan söyleyim allahın gücüne gitmesin şimdi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum yanılma ihtimali yok çünkü tüm belirtiler o yönde cildim bozuldu annenin güzelliğni alırmış ya meyveye aşeriyorum hayırlısı artık
Ya ben sanırım o kadar ruhsuzum ki, kakamız, babamız, ateşimiz, gazımız diyesim hiç yokÇocugun kakası, çocugun ateşi vs. O ayrı bir varlık her zaman benim gözümde. Allahın bu dünyaya gelmesini istediği bir kul ve ben yalnızca aracıyım diye bakıyorum. Böylece şimdiden beklentim çok yüksek değil, şimdiden büyüyünce eşini benden daha çok sevecegi gerçeğine kendimi alıştırıyorum
Ben 23 yaşındayım ilk hamileliğim varlığına inanamıyorum minik bıdığımla beraber yatıyorum beraber yiyorum bunu bilmek huzur verici.. gebeliğimin 6 haftasındayım ama biz şimdiden onun elinden tutuyoruz babasıyla gesmelere gidiyoruz..rabbime şükürler olsunki benimde bir meleğim var onunla konuşuyorum ona anlatıyorum çok güzel bir duygu henüz onu hissedemezken varlığını bilmek okadar huzur verici ki rabbim isteyen herkese bu duyguyu heyecanı mutluluğu tattırsın inş..şuan anlatıyorum size ama kelime haznem küçüldü cümlelerim anlamsız kalıyor
Zaman hızlı geçsin istiyorum... Parfüm niyetine süt kokusu sinsin istiyorum üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksün gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim... diye içim sızlasın... İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp... Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler... Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun Yürümeye başladığında göreyim onu... Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?