- 7 Aralık 2018
- 7.157
- 18.397
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kadıköyde şu cafede, şu yerde buluşalım şuraya gel diye hiçbir şey söylemedi. Ben de o yüzden direkt ineceğim yeri söyledim zaten sahilin orada iniyorum biliyorum az çok. Ama büyük bir yer. Eğer yakın yerde iniyorsa o da gelip alır sonra beraber gezeriz diye dedimÇocuk dangalağın teki. Bunda hemfikiriz.
Ama ben bu devirde/bu teknolojide bir kadının da ben orayı bilmiyorum demesini doğru bulmuyorum. Haritalar dediğimiz şey yürüyüş olarak bile rota veriyor ya hu.
Çok merak ettim o düşüncesiz davranışı'ayagina mi gelicem' ne demek ya? Daha da konuşman kabahat.
Valla ben benim için kıta aşan adamı geldiğinde yaptığı düşüncesiz bir davranış yüzünden bırakmıştım. havaalanında elimde isminin tabelasını tutup saatlerce beklediğim, ciddi ciddi çok sevdiğim biriydi üstelik , dönüşünde havaşa ugurlamaya bile gitmedim
Kimse bana kendimi değersiz hissettiremez.
Sana da bir abla tavsiyesi vereyim,yaşın kaç bilmiyorum ama.
Kimsenin sana böyle davranmasına izin verme
Konu sahibi sen de sağlıklı düşünen biri değilsin bence.Kuzenimi de instagram hesabimdan sileyim mi sizce?
Kuzenimi de instagram hesabimdan sileyim mi sizce?
sanki kuzen bozdu gibi ne alaka cidden.Kuzenimi de instagram hesabimdan sileyim mi sizce?
Evet ama bir yandan da kendimi sucladim yanlış mi yaptim diye. Tanistigimiz ilk gun boyle degildi ama tanisinca boyle samimi, laylaylom davranmaya basladi. Bende biraz ciddi, mesafeli bir tipim kisilik olarak. Mesela bazen argo kelimeler kullaniyor bana karsi degil ama sohbet icinde kullaniyordu bazen ve yine de ben sesimi cikarmiyordum. Hatta soyledigi bir lafa daha kafami takip bir gun hic yazmadim. Sonra o bana yazdi ne oldu bana neden mesaj atmadin diye. Benden kendini geri cekmeni istemiyorum demisti. Ben de herhalde beni önemsiyor, biraz da olsa hoslanti besliyor diye dusundum. Güzel biri oldugumu soylemisti bana vs. Flört ediyorduk zaten. Ama bu ayagina mi geleyim lafi sakayla karisik da olsa baya kirdi beni. Bir yanim da tekrar konus diyor ama konuşsam da bu kisinin kisiligi degisir mi bilmiyorum. Bir de hemen takipten ve takipcilerinden cikarmis beni. Ben de kuzenimi mi silsem bilemedim o biliyorsa da niye boyle susuyor anlamadim.Terbiyesizlik.
Bu konuşmanın ilk buluşmayı geçtim iki yakın arkadaş arasında olduğunu hayal edin kavga çıkar.
“Hayırdır ayağına mı geleyim ne demek” diye.
Sahile gitmeyi önermişsiniz, sinema/kahveyi önermişsiniz daha ne olacaktı? Mesele bütçeyse kendisine uygun yeri önermesi için kapıyı açık bırakmışsınız.
Sizinle çıkmaya niyeti yokmuş zaten, dürüst davranmayıp kaba davranarak sabote etmiş.
Boşverin değmez.
E ben en başından dedim yok dedinizKonu sahibi sen de sağlıklı düşünen biri değilsin bence.
Kuzenin mi önerdi sanki, haberi bile yok belki çocuktan. Ortak arkadaş diye ekleyen adamla konuşan sensin, adam seni silince şimdi kuzenimi mi silsem diyorsunkuzenin haberi bile yok belki
Çok saçma mecbur değil. Bunun icin tavır almanız çok saçma. Zaten iz de bırakmamışsınız hemen okey demiş.Arabası yok zaten. Ortak bir noktada bulusacaktik otobusle gidip. Zaten bana da yakin degildi gidecegim yer ve en azindan indigimde yanima gelip almasini istedim o nedenle.
Kuzenimi de instagram hesabimdan sileyim mi sizce?
Arabaya takılmış kalmışsınOtobüsle gelen adamı indiğin yere gelip almasını beklemen de ilginç
Arabası olsa hadi sen zahmet etme şuraya kadar ben gelsem beni alır mısın desen neyse de
Bence sen arabası olan birini bul sen rahat et o rahat etsin
Hem fukara hem şeyi büyükNe, bir de otobüsle mi gelecekmişHem züğürt hem gevşek hiçççççççççççç çekilmez
Bir de daha yeni tanisirken konusuyorduk, birbirimize sorular soruyorduk. " Ben fiziksel olarak nasilim sence" diye sordu. Ben de " hoş birisin" dedim. Daha detayli bir cevap istedi onu yorumlamami falan. Ben de cok bir cevap veremedim hani geçiştirdim. Sonra ses kaydi atip dedi ki "sanki bu cocugun g.tü kalkmasin diye düşünerek davraniyorsun, konusmalarindan oyle anladim. Ama öyle biri değilim, kalkacak hali de yok zaten." Dedi. Ben şok oldumÇok iyi kapanış yapmışsın bence postanı koymuşsun ... eleman lakayt ve itici çu noktadan sonra tekarr yazarsan ancak kıçını kaldırırsın sakın yazma.