- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
Biraz yaptığınız şeyin arkasında durun büyük mesele haline getirmeyin.Evet ama bir yandan da kendimi sucladim yanlış mi yaptim diye. Tanistigimiz ilk gun boyle degildi ama tanisinca boyle samimi, laylaylom davranmaya basladi. Bende biraz ciddi, mesafeli bir tipim kisilik olarak. Mesela bazen argo kelimeler kullaniyor bana karsi degil ama sohbet icinde kullaniyordu bazen ve yine de ben sesimi cikarmiyordum. Hatta soyledigi bir lafa daha kafami takip bir gun hic yazmadim. Sonra o bana yazdi ne oldu bana neden mesaj atmadin diye. Benden kendini geri cekmeni istemiyorum demisti. Ben de herhalde beni önemsiyor, biraz da olsa hoslanti besliyor diye dusundum. Güzel biri oldugumu soylemisti bana vs. Flört ediyorduk zaten. Ama bu ayagina mi geleyim lafi sakayla karisik da olsa baya kirdi beni. Bir yanim da tekrar konus diyor ama konuşsam da bu kisinin kisiligi degisir mi bilmiyorum. Bir de hemen takipten ve takipcilerinden cikarmis beni. Ben de kuzenimi mi silsem bilemedim o biliyorsa da niye boyle susuyor anlamadim.
Konuştunuz size uymadı bitti gitti bu kadar.
Kuzeni filan takipten çıkarmak ne alaka?
Madem baştan kuzenine sorsaydin bak ben bu adamla flört ediyorum sen ne düşünüyorsun hakkında filan diye.
Kuzeniniz belki bilmiyor bilse bile ne diyecek ki zaten sizin hayatınıza burnunu sokmuş olur.
Ne demesini bekliyorsunuz bunu anlamadım ?
Basit bir flörtü büyütmeyin madem yok görüşmek istemiyorum dediniz size böyle hissettirdi o zaman artık uzak durun zaten adam sizi çıkarmış takipten falan.