• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma için "ayağına mı geleyim" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi z3lis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ama bir yandan da kendimi sucladim yanlış mi yaptim diye. Tanistigimiz ilk gun boyle degildi ama tanisinca boyle samimi, laylaylom davranmaya basladi. Bende biraz ciddi, mesafeli bir tipim kisilik olarak. Mesela bazen argo kelimeler kullaniyor bana karsi degil ama sohbet icinde kullaniyordu bazen ve yine de ben sesimi cikarmiyordum. Hatta soyledigi bir lafa daha kafami takip bir gun hic yazmadim. Sonra o bana yazdi ne oldu bana neden mesaj atmadin diye. Benden kendini geri cekmeni istemiyorum demisti. Ben de herhalde beni önemsiyor, biraz da olsa hoslanti besliyor diye dusundum. Güzel biri oldugumu soylemisti bana vs. Flört ediyorduk zaten. Ama bu ayagina mi geleyim lafi sakayla karisik da olsa baya kirdi beni. Bir yanim da tekrar konus diyor ama konuşsam da bu kisinin kisiligi degisir mi bilmiyorum. Bir de hemen takipten ve takipcilerinden cikarmis beni. Ben de kuzenimi mi silsem bilemedim o biliyorsa da niye boyle susuyor anlamadim.
Biraz yaptığınız şeyin arkasında durun büyük mesele haline getirmeyin.
Konuştunuz size uymadı bitti gitti bu kadar.
Kuzeni filan takipten çıkarmak ne alaka?
Madem baştan kuzenine sorsaydin bak ben bu adamla flört ediyorum sen ne düşünüyorsun hakkında filan diye.
Kuzeniniz belki bilmiyor bilse bile ne diyecek ki zaten sizin hayatınıza burnunu sokmuş olur.
Ne demesini bekliyorsunuz bunu anlamadım ?
Basit bir flörtü büyütmeyin madem yok görüşmek istemiyorum dediniz size böyle hissettirdi o zaman artık uzak durun zaten adam sizi çıkarmış takipten falan.

Ya ben en çok bir şeyler içer miyiz lafına takıldım.
İstisnalar elbette olur ama ilk buluşmadan içelim diyen insan çok itici be.
Bazı erkekler için alkol=seks ooo iki bira içtik bir şeyler olur diye umut ediyorlar tam ergen kafasi 🤮
Ayrıca ayağına mi geleyim yok seni surdan alamam yok buraya gelemem diyen , arabası ve musaitlik durumu olduğu halde eve bırakmayı teklif etmeyen erkekten ben daha hayır geldiğini görmedim.
Şöyle bı gözden geçirdim eski date lerimi de evet böyle olanlardan hiçbir cacık olmadı hepsi bir yamuk yaptı yani.
Şu anki sevgilim bu konularda hep bende araba var sen yorulma neresi sana uygunsa oraya geleyim demişti ilk günden beri.
Hala da öyledir bu gelip gitme mevzularinda hep beni düşünür.

Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur

Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Nedenini bile sormamış, yol verin gitsin

bana konu sahibinin yaptığı çok ergence geldi birden hiçbir şey yokken attığı mesaj filan
ben de sormazdim muhtemelen
Tabii, kişiden kişiye değişebilir. Ben de ne oluyor diye sinir olurdum belki ama çok hoşlanıyorsam nedenini sorardım. Sonuçta benim bir hareketim, sözüm de irrite etmiş olabilir.

Tabii, kişiden kişiye değişebilir. Ben de ne oluyor diye sinir olurdum belki ama çok hoşlanıyorsam nedenini sorardım. Sonuçta benim bir hareketim, sözüm de irrite etmiş olabilir.
çok hoşlanmadığı zaten tamamen aşikar bir şey ama
yaşlar da küçük bir şey diyemedim
tek derdim konu sahibinin erkeklere karşı dik duruşu olması
ülke kadınları olarak bu konuda aşırı kötüyüz

bana konu sahibinin yaptığı çok ergence geldi birden hiçbir şey yokken attığı mesaj filan
ben de sormazdim muhtemelen
Sadece gerçekten çok hoşlanmışsam sorardım ben olsam. Bir iki hafta önce konuşmaya başladık biriyle, çocuğu da beğenmiştim sohbet de sarmıştı. Son günlerde ben çok geç cevap verir oldum yoğundum pek girmiyordum. Mesaj atmak için girdiğimde hiçbir şey demeden takipten çıktığını farkettim mesela. Asla sormadım nedendir, niçindir diye çünkü tipini beğenmiş olsam bile umurumda olacak kadar hoşlanmadım ondan

Sadece gerçekten çok hoşlanmışsam sorardım ben olsam. Bir iki hafta önce konuşmaya başladık biriyle, çocuğu da beğenmiştim sohbet de sarmıştı. Son günlerde ben çok geç cevap verir oldum yoğundum pek girmiyordum. Mesaj atmak için girdiğimde hiçbir şey demeden takipten çıktığını farkettim mesela. Asla sormadım nedendir, niçindir diye çünkü tipini beğenmiş olsam bile umurumda olacak kadar hoşlanmadım ondan
ay işte aynen bunu anlatmaya çalışıyorum tam bir ergenlik.
geç cevap yazılmasına takan insanlara ayrıca gıcık oluyorum hayır işim gücüm var yani
bilmiyorum ya herkes yüzeysel iletişimin aşığı olmuş 🤐😒

böyle düşünürse adamı haklı yaparsın zengin olsa hemen yatağamı nedir gerçi kısmen evet sende haklısın

Şaka yaptım kız :halay: Şaka bir yana eleman bir haspaaaa, konu sahibesi doğru olanı da yapmış ama burda bırakmalı artık fazlası saçmalamak olur.

Ben kişilik ve sohbet olarak biraz daha ciddi, mesafeli biriyim. O ise daha rahat, açık konuşan biri. Hatta bazı konuşmalarda argo kelimeler de kullanıyordu ama yine de hoşlandığım için bir şey diyemiyordum gülüp geçiyordum. Kuzenimin yakin arkadasi olmasina guvendim herhalde. Kuzenimin de bu durumdan haberi var mi yok o ne demistir hic bilmiyorum ama ikisi cok yakin dost zaten
kendini azıcık olsun seviyorsan böyle kişilerden hoşlanma...

geç cevap yazılmasına takan insanlara ayrıca gıcık oluyorum hayır işim gücüm var yani
Bana çok denk geliyor ya. 10 dk sonra cevap atmışım diye trip yiyorum. Erkeğin trip atanı da asla çekilmiyor. Daha yüz yüze gelmemişiz bana trip atıyor geç yazıyorsun diye ve geç dediği gerçekten 10 dk maksimum. 2-3 saat değil. Tamam 2-3 saat sonra cevap gelse ben de ilgimi kaybederim ama 10 dk normal. Telefona yapışık değilim ki bi hayatım var.

bana olmuştu 3 gün sonra görüldü attı birinin bana geç cevap vermesi 2 3 saat 3 gün instagrama watsaba girmemesi için ölmüş olması lazım silecektim zatende 3 gün fazla bekledim

bana olmuştu 3 gün sonra görüldü attı birinin bana geç cevap vermesi 2 3 saat 3 gün instagrama watsaba girmemesi için ölmüş olması lazım silecektim zatende 3 gün fazla bekledim
Genellikle sohbet ettiği kişi sayısı fazla tiplerde oluyor bu. O kadar çok mesaj geliyor ki seninkine anca 3 gün sonra görüldü atıyor eğer kızacağı bişey olmadıysa. 2-3 saat sonra gelen cevaplar zaten ya kasten ya da kızlara yetişemediğinden

Adamın zerre ilgisi yok size. Vakit geçirmek için olursa olur olmazsa olmaz modunda. Tekrar yazıp ne diyeceksiniz. Yine vazgeçtim bu seferde görüşelim istiyorum mu?
Önünüze bakın bundan bir cacık olmaz

“Bişeyler içer miyiz canım çekiyor” ne ya ıyyyyy topuklarımı kıçıma vura vura kaçmıştım şimdiye 🤣🤣 allah rızası için bu adama bişey yazmayın tüm kk adına rica ediyorum sizden ,dünyada erkek kalmasa bile buna yine yazılmaz

çok hoşlanmadığı zaten tamamen aşikar bir şey ama
yaşlar da küçük bir şey diyemedim
tek derdim konu sahibinin erkeklere karşı dik duruşu olması
ülke kadınları olarak bu konuda aşırı kötüyüz
Kesinlikle haklısınız, dünya erkeklerin etrafında dönüyor gibi davranılıyor. Erkekler de bundan güç alıyor. Ülke kadınının erkeklere karşı aşırı zaafiyeti var maalesef 😔

Back
X