• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma için "ayağına mı geleyim" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi z3lis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
“Bişeyler içer miyiz canım çekiyor” ne ya ıyyyyy topuklarımı kıçıma vura vura kaçmıştım şimdiye 🤣🤣 allah rızası için bu adama bişey yazmayın tüm kk adına rica ediyorum sizden ,dünyada erkek kalmasa bile buna yine yazılmaz
Yok yazmadım zaten yazmam doğru da olmaz bu attigim en son ki mesajdan sonra ama hala instadan attigi ses kayitlarini dinleyip dinleyip duruyorum 🤦🏻‍♀️

Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur

Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Bazı kadınlar kaba ve kırıcı ve açık sözlü erkekleri sever , tam işte erkek gibi erkek derler ,güzel sevgili olur ama bundan koca olmaz çünkü kadını sürekli aşağılayarak egosunu yükseltir ve bu şekilde mutlu olur empati yoksunu erkek bu ,kadınların çoğu böyle erkeklerin peşinden koşar ,deli gibi aşık olur ,sürekli ızdırap çeker, aşk filmleri izlerken ağlar😅🤣🤣🤣🤣

Bazı kadınlar kaba ve kırıcı ve açık sözlü erkekleri sever , tam işte erkek gibi erkek derler ,güzel sevgili olur ama bundan koca olmaz çünkü kadını sürekli aşağılayarak egosunu yükseltir ve bu şekilde mutlu olur empati yoksunu erkek bu ,kadınların çoğu böyle erkeklerin peşinden koşar ,deli gibi aşık olur ,sürekli ızdırap çeker, aşk filmleri izlerken ağlar😅🤣🤣🤣🤣
Bu tipteki insanlari hic sevmem normalde boyle hoslanacagim aklima gelmezdi ama cidden o durumdayim herhalde surekli konustugum icij simdi bir an sohbeti kesince ondan dolayi boyle hissediyorum bilmiyorum

İyi yapmışsınız yeniden mesaj atmayın lütfen sonra daha da havalanıyor bu tipler. Boşverin gitsin. Konunun da kuzeninizle alakası yok

Şimdi ilk etapta okuyunca çocuğun bu lafından sanki karşı tarafı umursamadığı anlamı çıkıyor ama belkide gerçekten şaka maksatlı yazmıştır?
Sizde keşke başından ben o tarafları bilmiyorum otobüsten inince buluşup,beraber geçelim mekana deseydiniz.

Birde çocuğun okey diyip geçmesine de takılanlar olmuş. Daha buluşmamışlar bile sadece internet üzerinden yapılan bir flört var. Çocuk neden sorgulasın ki daha fazla? Şimdiki aklım olsa hayatımın bir çok alanında bende böyle yapardım. Demek ki bu çocukta bu tarz bir insan ve birbirinize uygun değilmişsiniz. Başlamadan bitmesi iyi olmuş.

Çocuğa bir kere olmaz demişssiniz bu saatten sonrada dönüp pişman oldum diye mesaj atarsanız bu çocuk oralı olmaz ve siz kendinizi küçülttüğünüzle kalırsınız söyliyim.

Yeni nesil erkekler de böyle he. Olmuyorsa güle güle çünkü adam instagrama A yazsa bin tane kız çıkıyor, gidiyor onlara yazıyor. İnsanlar bu kolay ulaşılabilirlikte hiç birbirlerini elinde tutmak için uğraşmıyor.

benim de bir flörtüm benden baya uzakta oturuyordu, buluşacağımız zaman beni ısrarla ayağına çağırmıştı 🤷

benim de bir flörtüm benden baya uzakta oturuyordu, buluşacağımız zaman beni ısrarla ayağına çağırmıştı 🤷
Ya benim onceden konustugum kisiler hep belli bir nokta belirledi hani kadikoy diyip birakmadik işte şuranin önü burasi falan diye. Mesela bir erkek arkadasimla daha kadikoyde gorusmeye karar vermistik (flörtüm bile değildi normal arkadasti) cocuk bana sordu hangi otobusle geliyorsun diye. Tamam ben seni o indigin yerden alirim demisti. Ama bu kisi de ayagina mi geleyim diyince bozuldum fazlasiyla

Bir de israrla birseyler icer miyiz diye soruyordu, pub a gideriz falan demisti bir bulusmada. Benden hoslandi mi yoksa amaci farkli miydi hala cevap veremiyorum bu konuda kendime

Bir de israrla birseyler icer miyiz diye soruyordu, pub a gideriz falan demisti bir bulusmada. Benden hoslandi mi yoksa amaci farkli miydi hala cevap veremiyorum bu konuda kendime
hoşlansa bu şekilde kesitirp atmazdı

Kendini benden geri cekmeni istemiyorum diyordu, gülüm diyordu. Bende iki guzel lafa kanıyorum zaten😂 yazmadigim zaman yaziyordu soruyordu falan
ufak hoşlantı hissetmiştir ama değer verse en azından sebebini sorar onu bile sormaya gerek duymamış. Yedekte başkası vardır belki bilemeyiz. Flörtüm bana bunu yazsa belki ben de fikrine saygı duyarım ancak sebebini de sorarım.

Back
X