- Konu Sahibi butterfly811
-
Konu şu an çokkkkk farklı bi yere geldi
ben bu durumda olanların nasıl aştıklarını merak ettim
herşey burada yazılanlar kadar basit değil malesef yaşayanlar biliyor
bence de çocuğa yazık suçu yok vs vs ama yaşanan şeyler karşısında da tepkisiz kalmak peygamber işi..
Keşke herkes haddini durması gereken yeri bilse de kimse bu tarz problemler yaşamasa
ayrıca herkesin kişisel bi düşüncesi yok mu ya
şu kocamın sevdiğini ben de severim falan çok klişe geliyo banaaaa
yapmayın nolurrrr
çocuğun sizinle yaşayacağı belli değilmiydi baştan... Birde evlenmeden önce hiç tanışmadınız mı çocukla...babası evlilik konusunda çocuğun gönlünü almadı mı acaba :26::26::26:
bence de çocuğa yazık suçu yok vs vs ama yaşanan şeyler karşısında da tepkisiz kalmak peygamber işi..
Keşke herkes haddini durması gereken yeri bilse de kimse bu tarz problemler yaşamasa
yapmayın nolurrrr
Haddini ve durması gereken yeri bilmeyen kim?[/QUO
PROBLEMİ YARATANLAR
ben başında eşimle konuştum ve bir çocuğun sorumluluğunu alamayacağımı söyledimçünkü çalışıyorum ve bu yüzden bir çocuk yapmayı da düşünmüyorum aksi bi düşüncesi varsa evlenmemeyi de önerdim 1,5 yıllık evliyiz evet çocuk bizimle değil babanesiyle yaşıyor ve ayrı bir evdeyken bile bisürü problem oluyo
vallah açıkcası ben istemem diyemem sonuçta onun çocugu ama başka bir akdından birde ona frlan benzer onu hatırlatır kıskancımda birazçç bılemiyorumeski kadınla biraraya gelmeleri değil ama çocuğun sizle kalabilecek olması tehlike :) biten ilişkiler yeniden başlamıyor zaten bitmiş ayrılmışlar yıllar geçmiş ama çocuklar sorun oluyor işte..bence sende en başında konuş eşinle benim yaptığım gibi tavrını koy ki o da bunu bilsin ve ona göre bir yol çizsin..çünkü sevdiğin adamın başka bir kadından yaptığı çocuk emin ol ki sen çokkkk fedakar bi insan değilsen hep sorun evliliğin orta yerinde
evet olabilir hayatBU adamdan cocuk yapmayı dusunuyormusunuz peki ?
Yok zaten açıkcası benimkide pek görüşmek istememiş çünkü hatayla kazayla yapılan bir çocukmuş çocuk yuzunden evlenmışler zaten.. 6 ay sonrada ayrılmışlar zaten. Ama çocuk 5 yaşındayken anneannesi gtrmiş görsün diye görmüş iki dakka alışveriş yapmış tansaştan çikolata flan yarım saat sonra kalkmış annesi anlatırdı..Çocuğu ile görüşmeyen bir adamla nişanlısın...
Bence dert etmen gereken eski eşin sağlığı ya da çocuğa bir şekilde senin bakmak zorunda kalma ihtimalin değil.
Eski eş göstermek istememiş diyorsun. Anne ya da babanın çocuğunu görmemeyi kolayca kabullenmesi çok doğal değil. Anne göstermese bile makul şartlarda mahkemeyle kanunla halledilebilir. Ya nişanlın bununla uğraşmadı. Baba olmaktan vazgeçti.
Ya da mahkeme bir nedenle bu isteği reddetti.
Olaya biraz daha geniş açıdan baksan iyi olacak gibi
Yorum yazan herkese teşekkür ederim
çok duygusal bir yere geldi olay ve bundan sonrasında zaten kendimi ifade etmem mümkün değil
duygusallığı okuyan herkes gelip üstüne başka bi duygu ekliyo
iş bu kadar duygusal değil ama..
yapmayın nolurrrr
siz de aslında mevzunun oldukça duygusal bir mevzu olduğunun farkındasınız bence. Mevzu bir çocuğun babasından koparılması. Bunun da başlıca sorumlusu ne yazık ki babanın ta kendisi. Eşiniz babalığı sperm bağışıyla karıştırmış gibi.
size tecrübesi olan da yazdı, klişe buldunuz...
çocuk sizde sürekli kalmıyor, sanırım h.sonları geliyor, ayrıca annesi babası yeniden evlenen her çocuk sorun çıkarır, çocuğun kıskanması babasını paylaşamaması gayet normal durumlar. Siz kendinizi düşünmeyip çocuğun psikolojisini baz alan davranış şekillerini öğrenmeye çalışsaydınız bu sorunları en az şekliyle yaşardınız, bir müddet sonra da her şey yoluna girerdi. Yapamıyorum dayanamıyorumlarla kendinizi ve evliliğinizi yoruyorsunuz. çocuğu benimsemediğiniz gibi tahammül edemiyorsunuz. çocuklara tahammülü az biriyseniz çocuğu olan biriyle evlenmeyecektiniz. Bunu söyledik diye haddini aşan kişiler biz mi oluyoruz?
oradaki haddini aşan kısmı burayla ilgili değil ki ya her yazdığım yanlış anlaşılıyor inanamıyorum
Konu sahibine çok yüklenilmiş bana kalırsa...Baştan bir çocuğun sorumluluğunu alamayacağını söylemiş eşine adam da bu şekilde kabul etmiş... Baştan üzerinde konuşulan konu yüzünden evliliğinde sorun çıkması yormuş olabilir arkadaşı... Konu sahibinin hatası bana kalırsa baştan enine boyuna düşünmemiş olması...Kendi çocuğunu bile hazır olmadığı için erteliyor iken çocuklu bir adamla evlenmiş olması hayatının düşüncesizliği olmuş bana göre... Bu aşamadan sonra yapabileceği en iyi şey bir uzmandan destek almak olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?