- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi butterfly811
-
o zaman herkes gidip öksüz yetim bulsun bi çocuk yetiştirsin vatana millete hayırlı evlat yapsın
anlayamadım
bir kadın için kendi canından olmayan bi çocuk çocuğu olamaz onun
senin beni anlaman için benim hayatımı yaşaman gerek onun için yaptıgın yorumu okuyup sinirlerimi tepeme çıkarmama gerek yokk çünkü senden etrafımda çokk çocugumu hafta bir görüyorum çok şükür iyi oldundanda eminim kaynanama kendimden çok güveniyorum eşime degil bakk dikkat edersen annem gibi görüyorumm öle şunu yapardım bunu yapardımla olmaz başına gelince anlarsın ancakk başkasının çocugunu asla kendin ewladın gibi göremessin benim eşimdende benim oglumu kendi oglu gibi görmesini beklemiyorum asla benim tek şanslı yanım annem ve kaynanam çocuguma ve bana çok yardımcı oluyolar allah razı olsun bu arada konu benmiyim geçmişimi irdeleyip burda beni eleştiriyosun anlamadıgım bence yorum yapıp günahıma girme[/QUOTE
sizin anlattığınız bahane gibi geldi bana... siz sağlıklıysanız çocuğunuzu asla ne babasında nede babaannesinde bırakmamalıydınız.
oğlunuz 2009 doğumlu daha çok küçük nasıl bıraktınız onun size annesine ihtiyacı var, bir başkasına değil nekadar çok sevse bile..
babasına bıraksan bile çocuk yine anneyi arar.. annenin yeri bambaşka çocuk için..
siz boşanıp tekrardan evlenme çabasına düşmüşsünüz şimdiki eşiniz için çocuğunuzdan vazgeçmişsiniz çok yazık ..
sizin yapmanız gereken kötü bir evlilikten sonra çocuğunuza en iyi ortamı sağlamak bu kötü giden evliliğinizi unutturmaktı..
malesef siz hemen tekrar evlenip birde hamile kalmışsınız.. şimdiki bebeğiniz yanınızda olunca diğeri aklınıza gelip üzülmeyecekmisiniz
gerçi üzülmezsiniz bahaneleriniz hazır babaannesi daha iyi bakar vs. çok üzücü gerçekten çok içim sızladı bir çocuk için annenin yeri herkesten önemlidir..
hiç bir şey için geç değil oğlunuzuda alın yanınıza lütfenn...
vallah açıkcası ben istemem diyemem sonuçta onun çocugu ama başka bir akdından birde ona frlan benzer onu hatırlatır kıskancımda birazçç bılemiyorum
evet olabilir hayat
Yok zaten açıkcası benimkide pek görüşmek istememiş çünkü hatayla kazayla yapılan bir çocukmuş çocuk yuzunden evlenmışler zaten.. 6 ay sonrada ayrılmışlar zaten. Ama çocuk 5 yaşındayken anneannesi gtrmiş görsün diye görmüş iki dakka alışveriş yapmış tansaştan çikolata flan yarım saat sonra kalkmış annesi anlatırdı..
bi kere o kadınla alakası kalsa siz olmazdınız annesine benziyorsada bu çocuğun suçu diyil bu arada sizinkide bugün o çocuğa sahip çıkmaz yarın sizinkine iyiki öyle bir duygusuz bir eşim yok hata yada kaza o zaman yaparken düşünmemiş doğmadan düşünücektivallah açıkcası ben istemem diyemem sonuçta onun çocugu ama başka bir akdından birde ona frlan benzer onu hatırlatır kıskancımda birazçç bılemiyorum
evet olabilir hayat
Yok zaten açıkcası benimkide pek görüşmek istememiş çünkü hatayla kazayla yapılan bir çocukmuş çocuk yuzunden evlenmışler zaten.. 6 ay sonrada ayrılmışlar zaten. Ama çocuk 5 yaşındayken anneannesi gtrmiş görsün diye görmüş iki dakka alışveriş yapmış tansaştan çikolata flan yarım saat sonra kalkmış annesi anlatırdı..
doğru şekerim bunları toplayıp kısırlaştırmalıvalla canım onu spermlerini salmadan once dusunecektı
sız ne kadar rahatsınız ben anlamıyorum ne varkı bu kadar rahat ve duygusuz olacak
bak kardesım bır cocuk o hayvan degıl barınaga gerı gonderemezsın ve sızın esınız o cocuga sahıp cıkmıyor aramıyor sormuyor
arada cocuk esırgemeye gıdıp cocuk sevındıren ınsanlar kadar olamamıs eınız
tansastan goturup cıkolata almıslar ne demek ya
bazen cıdden bazı ınsanların cocuk sahıbı olmaması gerekıyor bır test fılan yapılsın
buarada bende olayın baska yuzuyum
benim cocugumu ıstemeyen adamın cehennemın dıbıne kadar yolu var
konu sahıbının esının hatası bastan bunu kabuletmeyen hatat calıstıgı ıcın cocuk dogurmak dahı ıstemeyen bır bayanla hayatını bırlestırmesı olmus devamıda bu sekılde gelısmıs
ama adam bellıymıskı beraber yasamayı ıstermıs
benım cocugumu gecen sene bıyolojık baba gormek ıstedı o zaman bız sevgılıydık ama gened ebenım oglumun baba özlemi o zaman oglum 18-19 aylıktı esımle dınıyordu
benım suanda esım olan o zaman sevgılım hungur hungur aglamıstı , ben paylasmak ıstemıyorum kabul edemıyıorum dıye
esımın tek sıkıntısı bır gun bızı bırakıp gıdermı gıderse dayanamam dıyor cunku bence o bır cok sey feda edıyor , bastan hayata cocuklu bır bayanla basladı yanı ben evde artı 3.bır kısı varlıgı oldugundan + masraf + yorgunluk ++++bilmem ne tum arkadasları bılıyor
hıc bunları sorun etmıyor bıze sahıp cıkıyor koruyup kolluyor
ben esım ızınlıyken pazartesı oglumuda esımıde evde bırakıpg onul rahatlıgıyla ıse gelebıldım vs vs
daha cok yenıyız bazı seylerı bılemeyız evet ama benım esım cocuk sevıyor
bende yolda metroda orada buırada kucuk bır cocuk sevdıgınde kıskanıyorum onu !
demekkı herkez bu fedakarlıgı etmıyor ama erkeklerde ne kadar basiretsizmişki kendi kanlarından canlarından olma cocukları kabul etmeyen siz bayanlarla evlenmeyı kabul edıyor, en nıhayetınde oncekı kadında uyusturucu alkol ve aldatma yoksa tum kadınlar bırbırıne benzıyor suan ulasılmaz gelen herne varsa normale dönüyor tıpkı ılk evlılıklerınde oldugu gıbı..
klişe diyil canım ben yaşayan biriyim ve eşimle evleneli tam 7 yıl bitti heralde sorun olsa şimdiye kadar olurdu ahkam kesmiyorum ve yaşıyorum gayette mutluyum ozaman baştan uzak durucaktınızKonu şu an çokkkkk farklı bi yere geldi
ben bu durumda olanların nasıl aştıklarını merak ettim
herşey burada yazılanlar kadar basit değil malesef yaşayanlar biliyor
bence de çocuğa yazık suçu yok vs vs ama yaşanan şeyler karşısında da tepkisiz kalmak peygamber işi..
Keşke herkes haddini durması gereken yeri bilse de kimse bu tarz problemler yaşamasa
ayrıca herkesin kişisel bi düşüncesi yok mu ya
şu kocamın sevdiğini ben de severim falan çok klişe geliyo banaaaa
yapmayın nolurrrr
Dünden beri okuyorum okuyorum, hala anlayamadığım birşey var. Anne babası olan bir çocuk nasıl babaannede ya da anneannede kalır? Ya o çocuk doğmak istedi mi? O çocuğa sordunuz mu "seni doğuracağım ama biraz büyyünce babaannende kalacaksın." diye. Yapamazsınız, yapılmaz. Bu hastayken rapor alıp işe gitmemek gibi birşey değil, patrona kızıp istifayı basmak gibi hiç değil. Boşanmasanız da, boşansanız da, iş için uzağa gitmak sorunda olsanız da ne bileyim hatta ölseniz de anne baba olarka yükümlülükleriniz var. Ölüp giderken bile çocuğunuza temiz bir isim bırakmakla yükümlüsünüz. Doğurduğunuz çocuğun hem maddi hem de duygusal ihtiyaçlarını karşılamak ZORUNDASINIZ. Bu bir seçenek değil. Kendi çocuğunu bir başkasına bırakmak bir seçenek değil.
Eğer eşinizden ayrı bir çocuk büyüten bir anne ya da baba iseniz yeni evliliğinizi yaparken bu gerçeği kafanıza kazımak zorundasınız. Ve eğer bakmak zorunda olduğu bir çocuğu olan biriyle evlenen bir kadın ya da adamsanız da bu gerçeği kafanız akazımak zorundasınız. Çocuğu olan birinin 18 yaşına kadar onu başkasına vermek gibi bir lüksü yok.
Ya sokaktan bir kedi aldım. Hamile kaldım ve toksoplazma bağışıklığım yoktu, doktor kesinlikle yasak etti evde kediyi, kardeşime verdim. KEdi aşırı saldırgan ve ısıran bir kediydi. Bir akşam kardeşimin elini kanatasıya parçalamış getirdi geri, "Abla bakamıyorum" diye. Kediyi eve alamadım ve bahçeye indirdim yem kabını su kabını. Orada bakmaya başladım. Birkaç gün sonra görünmez oldu, ev kedisi barınamadı sokakta. Onun vicdan azabı ile yaşıyorum 3 senedir. Her sokak kedisi gördüğümde içim cızlıyor. Doğruduğumu nasıl vereyim başkasına? Hem de ne diye? Bir daha evleneyim de duygularım tatmin olsun diye. Beynimi oynatırım herhalde.
su sunnet kısmı benı c ok etkıledı benım oglumda bır sene evvel bu ayda sunnet olmustu oglum klınıkte sunnet olurken oncesınde dugun gıbı eglencesı oldu sımdıkı esım dısarıda kafasını duvarlara vura vura bır paket sıgarayla bır sagı bır yukarı telefondan aglama sesını dınlıyorduçok korkutucu şeyler yazıyor,inanamıyorum....
çocuklara sevgi ile yaklaştığınızda emin olun sevgi karşılığını alıyorsunuz....eşim ile flört ederken eşimin oğlu ile tanıştık değil ona dokunmamı kolumun çarpmasına bile müsade etmedi hep kaçtı ama ben biliyordum ki beni gözlemliyor,hediye v.s. aldım çünkü bu yaştaki çocukları maddi olarak bağlayabilirsiniz hoşuna giden oyuncaklar v.s.evlendiğimiz 1.yılının yazında yine beraberdik bu kez biraz daha yakındık ama ona sokulamazdım o bana yavaş yavaş yaklaştı ama ben yılmadım,herşeyi ile ilgilendim.o yıl sünnet oldu annesi gelemedi ben başındaydım ilk tuvaletini ben yaptırdım o gün daha iyi anladım o bir ana kuzusu ama yaslanıcak bir omuz nazlanacak bir kadın istiyor,eşim ilgilidir ama nihayetinde erkek onun canı acıdığında babanın canı ne kadar acır??sünnet olduğu gün herşey değişti bana naz yaptı ağladı ilacını verdim tuvaletini yaptırdım ve ilk kez beraber tatile gittik,evet bende isterdim eşimle ilk tatile başbaşa gitmeyi ama olmadı 3 kişide eğlendik....bu yıl herşey farklıydı benim çocuğum oldu....sarılarak uyuduk,sabah yatakta tepindik güldük,alışveriş yaptık,hatta dedikodu yaptık....eşim bana sesini yükseltince sen ablama bağıramazsın dedi,eşim koluma şakayla vururken sen ne yapıyorsun vurma benim ablama dedi....benim kuzum oldu....kuzeni ebah abla senin annenmi diye sorduğunda benim bir sürü annem var dediğini duymuş kayınvalidem....ben babasının yanındaki abla anneyim,annesi gerçek annesi...bu kadar şeyi neden mi anlattım ne kadar sabrettğimi görün diye....şunuda unutmayalım benim ailem eşimin oğlu olması konusunda arkamdaydı onlarda torunları olarak gördüler sahip çıkıp sevdiler...
hep canımdan çok sevdiğim minik yeğenim aklıma geliyordu ablam allah korusun ya boşansa eşi başka biriyle evlense tatile giderken onu götürmeseler onun boynu bükük kalsa,baba istemese onu evinde yeni eşiyle ilgilense.....şimdi baba baba diye peşinden koşarken o zaman yabancı olacak....allah korusun düşündükçe ağlamak istiyorum ve eşimin oğlu aklıma geliyor,ne onu bırakarak bir yere gidebilirim,ne babasını elinden alabilirim....çocuğunuz olmayabilir konu sahibi ama en sevdiğiniz bir çocuk üzerinden empati yapın belki işe yarayabilir....
Dünden beri okuyorum okuyorum, hala anlayamadığım birşey var. Anne babası olan bir çocuk nasıl babaannede ya da anneannede kalır? Ya o çocuk doğmak istedi mi? O çocuğa sordunuz mu "seni doğuracağım ama biraz büyyünce babaannende kalacaksın." diye. Yapamazsınız, yapılmaz. Bu hastayken rapor alıp işe gitmemek gibi birşey değil, patrona kızıp istifayı basmak gibi hiç değil. Boşanmasanız da, boşansanız da, iş için uzağa gitmak sorunda olsanız da ne bileyim hatta ölseniz de anne baba olarka yükümlülükleriniz var. Ölüp giderken bile çocuğunuza temiz bir isim bırakmakla yükümlüsünüz. Doğurduğunuz çocuğun hem maddi hem de duygusal ihtiyaçlarını karşılamak ZORUNDASINIZ. Bu bir seçenek değil. Kendi çocuğunu bir başkasına bırakmak bir seçenek değil.
Eğer eşinizden ayrı bir çocuk büyüten bir anne ya da baba iseniz yeni evliliğinizi yaparken bu gerçeği kafanıza kazımak zorundasınız. Ve eğer bakmak zorunda olduğu bir çocuğu olan biriyle evlenen bir kadın ya da adamsanız da bu gerçeği kafanız akazımak zorundasınız. Çocuğu olan birinin 18 yaşına kadar onu başkasına vermek gibi bir lüksü yok.
Ya sokaktan bir kedi aldım. Hamile kaldım ve toksoplazma bağışıklığım yoktu, doktor kesinlikle yasak etti evde kediyi, kardeşime verdim. KEdi aşırı saldırgan ve ısıran bir kediydi. Bir akşam kardeşimin elini kanatasıya parçalamış getirdi geri, "Abla bakamıyorum" diye. Kediyi eve alamadım ve bahçeye indirdim yem kabını su kabını. Orada bakmaya başladım. Birkaç gün sonra görünmez oldu, ev kedisi barınamadı sokakta. Onun vicdan azabı ile yaşıyorum 3 senedir. Her sokak kedisi gördüğümde içim cızlıyor. Doğruduğumu nasıl vereyim başkasına? Hem de ne diye? Bir daha evleneyim de duygularım tatmin olsun diye. Beynimi oynatırım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?