İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Günaydın bende burdayım .Aysekzly sen benden daha kısa sürede görceksin ben bayağıdır uğraşıyorum 4 ay oldu galiba 76 kilodan başladım. sen spor yapıyomusun

spor yaparken hangilerini yapıyorsunuz
ben ip atlıyorum ve Leslie Sansone İle Evde Yürüyüş 2 mil olanı yapıyorum
tabi 1 mil ile basladım şimdi 2 mil olandayım
3 mili yaptım ama baya yordu beni ne zaman 2 mil rahat gelir 3 mile o zaman gecmeyi planlıyorum

Son düzenleme:
bende akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum sadece.dünde 3 Fast Miles - Walk Away The Pounds yaptım sonuna kadar çok hoşuma gitti .kadın sürekli konuşup gülüyor çok komik bide ne dediğini anlayabilsem sanki kadınlar matinesi.bende ramazandan önce ip atlıyodum günde 300 kere bıraktım o daha çok yağ yaktırır gibi geliyor tam bir kardiyo egzersizi diyorlar.

Günaydın bende burdayım .Aysekzly sen benden daha kısa sürede görceksin ben bayağıdır uğraşıyorum 4 ay oldu galiba 76 kilodan başladım. sen spor yapıyomusun

Yok ya sen önce görürsün emin ol.. Birde tatlı isteğimi durdurabilsem keşke.. Olmuyo ama yaa.. Öğle yemeğinden sonra arkadaşlarla otururken çikolatalı kek geldi.. Nasıl yemeyeceğim yaa Yedim valla hemde 2 dilim Off nasıl yaptım bunu yaaa... Neyse akşam koşu bandında yürümek farz oldu bana.. Akşam yemeğini de çok hafif yemem lazım Ben kilo veremeyeceğim galiba yaa

2 dilim yediysen bak hala kendini kontrol edebiliyosun demektir bişey olmaz .bak senin koşu bandında var niye kulanmıyosun bide beni gör burada öyle bir yokuş varki yürüyüş yoluna gitmeye inerken çok kolay ama yürüyüş bitti eve dönerken zaten bitmiş bir durumdasın bide çocuk arabası var çıkarırkenki halimi bir gör ölüyorum artık yok gitmem dersin bide yağmur yağması durumu var tabi .çokk şanslısın çok çocuğa bakanda var haftada 3 kere kesin yürü .hem bendede küçüksün yapma bize yakışmıyor bu kilolar çıtı pıtı bir anne ol

Oğlum kreşe gidiyor akşam ben ilgileniyorum ama kendime bir spor programı yapmam lazım aslında.. Nasıl yapsam kii bazı günler yürüsem bazı günler leslie ile egzersiz yapsam işe yarar mı ki acaba??

Bu arada kaç yaşındasın?? Birde birlikte haftalık egzersiz programı yapalım mı ne dersin?? Böylelikle birbirimize destek olarak yapmış oluruz. Ne dersin??

merhaba hanımlarr.. bugün başladım diyete bende,ilk günümdeyim.. sizleri görünce katılmak istedim,biraz destek iyi gelebilir :)))

1 adet sade poğaça - Evde kendim yaptım ama pastane işi falan değil:):)
2 Domates
1 ince dilim az yağlı beyaz peynir
Şekersiz çay..

Dünde leslie ile 2 mil yürüdük:):) Artık her akşam leslie çalışmaya başlayacağım.. Bundan sonra yapmadığım günler de kendime ceza vereceğim.. Haftalık bir spor listesi belirleyelim mi arkadaşlar?? Hep beraber başlarsak daha güzel olur hem birbirimizi de teşvik etmiş oluruz.. Ne dersiniz?

mrb arkadaşlar ben 33 yaşındayım ve bu yaşa kadar hep 70 li kilolardaydım. Ama iki doğum sonrası iyice koptum . 9 aylık bebeğim var emziriyorum. bu sabah 90.6 idim, artık çok sıkıldım birbirimize destek olalım arkadaşlar.

Hoş geldin cnm. Bende 87 kilo olarak başladım diyete şu an 75.9 olarak devam ediyorum. Baştaki gibi hızlı kilo veremiyorum artık ama spor yapmaya başladım. Bu şekilde devam edeceğim. Sen nasıl bir diyet yapıyorsun??

hoşgeldiniz arkadaşlar herkese günaydın. egzersiz programı yaparsak bende varım .ben bir kere yaptım leslie 3 mil onun için etkisi hakkında bişey diyemeyeceğim elekon'a sormak lazım.ben akşamları yapabilirsem yürüyüş yapıyorum 1 bucuk saat. bu arada martda 29 olcam inşallah

Son düzenleme:

Tamam o zaman yapalım bir program.. Ben leslie 2 mil yapmaya başladım. Haftaya Cumartesi gününe kadar buna devam edeceğim. Sizde var mısınız? Sonra 3 mile geçmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…