evet baya sıkılaşma var bendeGünaydın.. Nasıl gidiyor diyet?? Spor olarak leslie mi yapıyordun sen?? İşe yarıyor mu merak ediyorum..
Tamam o zaman yapalım bir program.. Ben leslie 2 mil yapmaya başladım. Haftaya Cumartesi gününe kadar buna devam edeceğim. Sizde var mısınız? Sonra 3 mile geçmeyi düşünüyorum.
Tamam o zaman yapalım bir program.. Ben leslie 2 mil yapmaya başladım. Haftaya Cumartesi gününe kadar buna devam edeceğim. Sizde var mısınız? Sonra 3 mile geçmeyi düşünüyorum.[/
ben yapıyorum valla 1 haftadır baya ter atıyorum
hemde cok eğlenerek yapıyorum gerci ne dediğini anlamıyorum ama olsun moral veriyo en azından
peki kilo verdin mi leslie'nin etkisi var mı?
peki kilo verdin mi leslie'nin etkisi var mı?
evet 74 kiloydum 71 kiloya indim ama leslie yi sadece 1 haftadır yapıyorum göbek bölgemde sıkılasma var bunu hissediyorum hemde pantalonlarım bol gelmeye basladı
evet 74 kiloydum 71 kiloya indim ama leslie yi sadece 1 haftadır yapıyorum göbek bölgemde sıkılasma var bunu hissediyorum hemde pantalonlarım bol gelmeye basladı
OO süpermiş.. Bende başladım bakalım nasıl olacak??
OO süpermiş.. Bende başladım bakalım nasıl olacak??
eğlenerek spor yapmak cok güzel ama ben hiç sıkılmıyorum valla
devam devam istediğimiz kiloya inene kadar
Hoş geldin cnm. Bende 87 kilo olarak başladım diyete şu an 75.9 olarak devam ediyorum. Baştaki gibi hızlı kilo veremiyorum artık ama spor yapmaya başladım. Bu şekilde devam edeceğim. Sen nasıl bir diyet yapıyorsun??
maşallah çok güzel kilo vermişsin. aslında ben şu diyeti yapıyorum diyemem ama kabaca ne yapmam gerektiğini biliyorum. Emzirdiğim için tatlı, bisküvi, çikolata vb. gibi bir çok düşmanıma yenik düşüyorum. bugün kahvaltıda yarım simit, bol domates, 3 zeytin, peynir ve sütlü çay içtim(eşim uygur türklerinden onlarda geleneksel bir içecek ingilizler gibi:)). şimdi işteyim henüz birşey yemedim.öğle zeytinyağlı fasulye salata ve 1 dilim buğday ekmeği yiycem inşallah
evet baya sıkılaşma var bende
dün strecfilm sarıp spor yaptım
cok terledim valla
bide spordan önce ben nescafe içiyorum
sabahları ve aksamları suna dumankayanın bir tarifi var onu sürüyorum vucuduma
baya fark var bunu temin ederim
kahve hastası biri olarak birde şöyle bir yazı buldum"Yürüyüş esnasında da temponuzu arttırarak spor yapmaya başlarsanız kısa süre içinde çok daha fazla terlediğinizi göreceksiniz. Kahve ya da nescafe içmeden 14 dakika sonunda yağ yakımına başlayan vücut kahve ya da nescafe içimiyle birlikte 8 9 dakikalık yürüyüşün ardından yağları yakmaya başlayacaktır. Bu da size aynı süre içinde çok daha fazla yağ kaybı sağlayacaktır." tabi başka yerlerdede selüliti artırdığı yazıyor
salataya çok çok az zeytinyağı katıyorum aromasını hissetmek için ama ben tuz kullanmıyorum. yemeklerin de yağ miktarını azalttım ama benim tek sıkıntım atıştırma. psikolojik olarak kendimi rahatlatıyorum galiba yani bilinçaltına kaydetmişim yiyerek mutlu olabildiğimi. bunu yenmeye çalışıyorum bebek uyuduğunda kitap okuyorum tv izlememeye çalışıyorum çünkü tv izlerken de oyalanmak için atıştırıyorum. bunu bir yenebilsem:18::18::18:
1 adet sade poğaça - Evde kendim yaptım ama pastane işi falan değil:):)
2 Domates
1 ince dilim az yağlı beyaz peynir
Şekersiz çay..
Dünde leslie ile 2 mil yürüdük:):) Artık her akşam leslie çalışmaya başlayacağım.. Bundan sonra yapmadığım günler de kendime ceza vereceğim.. Haftalık bir spor listesi belirleyelim mi arkadaşlar?? Hep beraber başlarsak daha güzel olur hem birbirimizi de teşvik etmiş oluruz.. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?