İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Günaydın.. Nasıl gidiyor diyet?? Spor olarak leslie mi yapıyordun sen?? İşe yarıyor mu merak ediyorum..
evet baya sıkılaşma var bende
dün strecfilm sarıp spor yaptım
cok terledim valla
bide spordan önce ben nescafe içiyorum
sabahları ve aksamları suna dumankayanın bir tarifi var onu sürüyorum vucuduma
baya fark var bunu temin ederim

Tamam o zaman yapalım bir program.. Ben leslie 2 mil yapmaya başladım. Haftaya Cumartesi gününe kadar buna devam edeceğim. Sizde var mısınız? Sonra 3 mile geçmeyi düşünüyorum.

ben yapıyorum valla 1 haftadır baya ter atıyorum
hemde cok eğlenerek yapıyorum gerci ne dediğini anlamıyorum ama olsun moral veriyo en azından

Son düzenleme:

maşallah çok güzel kilo vermişsin. aslında ben şu diyeti yapıyorum diyemem ama kabaca ne yapmam gerektiğini biliyorum. Emzirdiğim için tatlı, bisküvi, çikolata vb. gibi bir çok düşmanıma yenik düşüyorum. bugün kahvaltıda yarım simit, bol domates, 3 zeytin, peynir ve sütlü çay içtim(eşim uygur türklerinden onlarda geleneksel bir içecek ingilizler gibi:)). şimdi işteyim henüz birşey yemedim.öğle zeytinyağlı fasulye salata ve 1 dilim buğday ekmeği yiycem inşallah

Emzirdiğin için sabah yediklerin gayet normal bence.. Öğlende fasulye salata ve ekmek yanına ekleyebilirsen protein de ekle yani yoğurt.. Bu şekilde menün daha güzel olur bence.. Birde diyette dikkat edilmesi gereken en önemli şey öğlende protein varsa akşam sebze olacak, öğlende sebze varsa akşam protein.. Buna da dikkat ederek daha iyi kilo verebilirsin..

benim menümde bir kase yoğurt,salata,bamya yemeği bir tabak...salatada zeytinyağı,tuz kullanıyomusunuz arkadaşlar nasıl yiyorsunuz

Son düzenleme:

ben bayılırım nescafeye hangisinden içiyosun günde iki tane içcek kilo aldırımıki

Son düzenleme:
kahve hastası biri olarak birde şöyle bir yazı buldum"Yürüyüş esnasında da temponuzu arttırarak spor yapmaya başlarsanız kısa süre içinde çok daha fazla terlediğinizi göreceksiniz. Kahve ya da nescafe içmeden 14 dakika sonunda yağ yakımına başlayan vücut kahve ya da nescafe içimiyle birlikte 8 9 dakikalık yürüyüşün ardından yağları yakmaya başlayacaktır. Bu da size aynı süre içinde çok daha fazla yağ kaybı sağlayacaktır." tabi başka yerlerdede selüliti artırdığı yazıyor

Kahve derken sade türk kahvesinden mi bahsediyorsun?? Spordan önce içince yağ yakıyor yani?? İlk kez duydum valla..

salataya çok çok az zeytinyağı katıyorum aromasını hissetmek için ama ben tuz kullanmıyorum. yemeklerin de yağ miktarını azalttım ama benim tek sıkıntım atıştırma. psikolojik olarak kendimi rahatlatıyorum galiba yani bilinçaltına kaydetmişim yiyerek mutlu olabildiğimi. bunu yenmeye çalışıyorum bebek uyuduğunda kitap okuyorum tv izlememeye çalışıyorum çünkü tv izlerken de oyalanmak için atıştırıyorum. bunu bir yenebilsem:18::18::18:

merhaba arkadaşlar zayıflamak isteyen herkese başarılar dilerim
ben geçen sene spor salonuna gitmiştim orda spordan sonra süt içerseniz, spordan sonraki 1,5 saat yağ yakımı devam eder demişlerdi bize bu bilgiyi sizinle de paylaşmak istedim, hoşçakalın

arkadaşlar twitterdada diyetisyenleri takip ediyorum
hepsi güde mutlaka 2 fincan şekersiz kahve için diyolar, metabolizmayı hızlandırıyo
bide şöyle bişey var, spor yapan biriysen ve kahve içiyosan selülit azalır, ama spor yapmayıp kahve içiyosan selülit artar.
paylaşmak istedim :))
hepimize başarılar, pek yazamıyorum ben bu aralar ama takipteyimm

bende bir yemek kaşığı kadar zeytinyağ birazda tuz atıyorum bol elma sirkesi .bende senin gibiyim motive ederek yenmeye çalışıyorum araöğünleri aksatmamaya çalışıyorum canım çekeni yiyorum mesela 3 bisküvi gibi yanına şekersiz çay gibi .bide hava güzelse evde durma gezmeye çık o zaman aklına gelmez

bir saatlik yürüşümüde yaptım bugün yatarkende leslie 2 mil yapmayı düşünüyorum .yarına görüşürüz

ben bugün yarım saat yürüdüm anca
sonra belime strecfilm sarıp lessli ile 2 mil yaptım
o kadar terledimki strecfilmden akan su üstümü ıslattı nescafeyide unutmamak lazım ama

bence hem spor listesi yapalım günlük rapor verelim birbirmize
hem haftalık kilo takibi yapalım :) bakalım kim daha hızlı kilo veriyo
hemde günlük diyet listelerimizi yazalım :) yazdıkça ne çok yemişim diyebilirz yada az yedim dengelemeliyim deriz :)

hatta her hafta bir diyet koçumuz olsun :) takip etsin motive etsin :) sayfa aktif olacaksa ben gönüllüyüm bu hafta motivasyon koçluğuna :)

yarın cuma kilolarımızı yazalımmı ne dersiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…