bence hem spor listesi yapalım günlük rapor verelim birbirmize
hem haftalık kilo takibi yapalım :) bakalım kim daha hızlı kilo veriyo
hemde günlük diyet listelerimizi yazalım :) yazdıkça ne çok yemişim diyebilirz yada az yedim dengelemeliyim deriz :)
hatta her hafta bir diyet koçumuz olsun :) takip etsin motive etsin :) sayfa aktif olacaksa ben gönüllüyüm bu hafta motivasyon koçluğuna :)
yarın cuma kilolarımızı yazalımmı ne dersiniz?
ben pes etcem nerdeyse akşamları çok yiyorum ve kilo aldım yine ben becemicem galiba bu diyet işini.
sabah 1 yumurta, biraz peynir ,domates ,kırmızı biber,1 dilimekmek,birazda patates kavurması yedim
araöğün bir nescafe,ve bir tabak kısır((
şimdi leslie 2 mil yapacam
ne yaptığım belli değil !
70.4 oldum pes etmekde istemiyorum ama şu akşamlar beni bitiriyor . Yürüyüşe gitmicem artık evde yapabildiğim kadar çünkü hem akşamları çok acıkıyorum hem akşam yemekleri geç saatlere kalıyor.birazda böyle devam edeyim çokta kafamı takmıcam çünkü memurluğa hazırlancam
ben pes etcem nerdeyse akşamları çok yiyorum ve kilo aldım yine ben becemicem galiba bu diyet işini.
sabah 1 yumurta, biraz peynir ,domates ,kırmızı biber,1 dilimekmek,birazda patates kavurması yedim
araöğün bir nescafe,ve bir tabak kısır((
şimdi leslie 2 mil yapacam
ne yaptığım belli değil !
70.4 oldum pes etmekde istemiyorum ama şu akşamlar beni bitiriyor . Yürüyüşe gitmicem artık evde yapabildiğim kadar çünkü hem akşamları çok acıkıyorum hem akşam yemekleri geç saatlere kalıyor.birazda böyle devam edeyim çokta kafamı takmıcam çünkü memurluğa hazırlancam
60lı kilolara bu kadar az kalmışken bırakmak olmaz. akşam açlığını meyveyle geçiştirmeye çalışsan yanında bol su yada soda tüketsen yada bir büyük bardak ayranşişirir biraz ama açlık hissetmessin en azından :)
bende bu sabah 61.5 kilo çıktım
bugün 6. günüm 1.600 gr verdim
hergün spor yapıyorum
o günkü performansıma göre 2,5 - 3,5 km koşu+ 1,5- 2 km yürüyüş yapıyorum
haftada 3 gün platese başlamıştım ama boynumu ağrıttım o yüzden haftada 3 gün fitness salonunda çalışıcam bisiklet eliptik bisiklet vs.
bu akşam spor salonunda bi saat çalışıcam inş :)
kahvaltı
4 çeri domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
40 gr beyaz peynir
soda içmiştim öğlen ara öğün niyetine
öğle yemeği yicem şimdi ama akşma yemeği niyetine
2 biber dolması
bi kase yoğurt
spordan yaklaşık iki saat önce meyve yerim şeftali kavun gibi
akşam yemeği yemeği düşünmüyorum
spordan gelince ayran içerim ve bol su
Oo sen çok güzel spor yapıyorsun yaa.. Benim vaktim olmadığı için yapamıyorum. Üç gündür evde Leslie ile 2 mil yürüyüş yapıyorum oğlumu uyuttuktan sonra.. O kadar maleseff..
Sen evli değil miydin??
evli değilim :) zaten eş ve çocuk olmayınca bütün zaman kendime ve arkadaşlarıma kalıyor :)
birde yakın arkadaşım beden eğitimi öğretmeni ve düzenli spor yapıyor ona takılıyorum her geçen gün performansımı arttırmaya uğraşıyorum :) spor hakikaten iyi geliyor ve yaşam enerjini yükseltiyor. keşke vaktin olsa sporla kendini daha iyi hissedersin kilo vermen hızlanır. metabolizman hızlanır.
Haklısın bende evde spor yapmaya çalışıyorum. Şartlarıma göre en kolayı bu..
dans etmeyi seviyorsan eğer evde yapılabilecek en keyifli spor denilebilir yok öyle kendi başıma dans edemem dersen internette çok keyifli zumba videoları var uzun süreli olanlar cidden ter attırır sana :)
Leslie il 2 mil yürüyüşe başladım. Birde Jillian 30 günlük video var. Onu yapıyorum arada bir. Bakalım yarın diyetisyen randevum var. İnşallah çabalarımızın sonucunu görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?