İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

kız senin kadar dikkat etsem 10 kilo verirdim he:)bence gün içinde ne yiyorsan tek tek yaz vermemen imkansız.kaçamak yapıyomusun çikolata falan

bu yaptığın listeyi sattleriyle bana yazman mümkün mü arkadasım ?

kız senin kadar dikkat etsem 10 kilo verirdim he:)bence gün içinde ne yiyorsan tek tek yaz vermemen imkansız.kaçamak yapıyomusun çikolata falan

cikolata ile aram yok
ah bi bilsem bide benim tartı öle gösteriyo bende sinir oluyorum ya ben bu kadar dikkat ediyorum ama neden aynı
74 kiloyum tartı 72-74 arası gidipğ geliyo daha aşağı inmedi

Yarın tartışacağım bakalım kaç kilo vermişim diyet guzel gidiyor emzirdigim icin biraz zorlanıyorum ama yarın göreceğim bakalım

Slm cnm.. Hoş geldin aramıza.. Yaş boy ve kilon kaç bu bilgilere göre kalori sayımı yaparak kilo verebilirsin. Mutlaka eksik kalan yada yanlış yaptığın bir şeyler olmalı. Yoksa bu şekilde kilo vermen gerek..

Yaş ve kilolarımız yakınsa diyet listemi paylaşabilirim seninle..

cikolata ile aram yok
ah bi bilsem bide benim tartı öle gösteriyo bende sinir oluyorum ya ben bu kadar dikkat ediyorum ama neden aynı
74 kiloyum tartı 72-74 arası gidipğ geliyo daha aşağı inmedi

canım merhaba, senin yaptıklarının tıpkısını yapıp kilo veremiyordum bir süre böyle gitti sonra kesin bir sıkıntı var dedim.
sorun az az yemekte yada fazla yemekte değil. porsiyon ayarlamaya başladım, doğru porsiyonları. önemli olan ne yediğin değil ne kadar yediğin, bak yemeklerdeki tuzu yağı azalt.
porsiyonda demek istediğim mesela ben tabakta atıyorum 6 kaşık yiyodum, ama kase düzenine geçtim.
yoğurdu her öğün yerim, yoğurtta kaseyi tamamen dolduruyodum artık 3 yemek kaşığı koymaya başladım. anlatabiliyo muyum?
bak porsiyon küçült, kendimi kandırmışım bende dikkat ediyorum diye, vakit kaybetme azalt porsiyonları.
hani 1 kase yoğurt 100 kalori diyoruz ama 3 kaşığı 100 kalori ee biz kaseyi tamamen doldurunca oluyor 200 kalori.
umarım dediğimi anlatabilmişimdir:))

günaydın arkadaşlar nasılsınız .ilk defa dün akşam kendimi tuttum bişey yemedim daha doğrusu uyuya kaldım:)onun için tartı 70.4 gösteriyodu ama bu yağ değil tabikide ödemdir. 7 bardağa yakın su içtim zorla afedersiniz tuvalete gitmekten yoruldum nasıl içiyosunuz bu kadar suyu

valla çok güzel anlattın çünkü vermemesi imkansız elekonun

bu yaptığın listeyi sattleriyle bana yazman mümkün mü arkadasım ?

bende kendime göre ayarlıyorum belli bir listem yok ama aysekzly listesini uygulayabilirsin daha iyi olur.Bide tartın hep aynı yerde kalsın hareket ettirme,sabah aç karnına tartıl akşam tartılma ,haftada bir kere tartıl bu kadar fazla ona takılırsan moralin bozulur diyetten sıkılırsın ,moral bozukluğu sterste kilo yapıyomuş unutma

tuvaleti yol ederek kendimize
ben 2,5 litre su içiyorum genelde büyük bardakla içiyorum suyu
sonrada en olmadık yerde sıkısıyorum tabiki

ben saat bası tartının basındayım ya hakkaten moralim sıfır
bundan sonra öle yapğacam tartıyıda gözümün önünden kaldırıcam valla

as hoş bulduk
yaşım 33 kilom 73
bencede yanlış giden bişiler var anlamıyorum benim tartı bozuk yada ben kilo veremiyorum

Son düzenleme:

biraz yardımcı olabilirsem ne mutlu bana kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesabı bildiklerimi paylaşıyorum işte:)

öğlen yemeğini 14 de ve fazla fazla yedim arkadaşlar akşama sadece çorba düşünüyorum inşallah dengeler ah şu nefsim bi doymak bilmedin

öğlen yemeğini 14 de ve fazla fazla yedim arkadaşlar akşama sadece çorba düşünüyorum inşallah dengeler ah şu nefsim bi doymak bilmedin

Valla bende şirkete gelen kurabiyelere dayanamadım. akşam az yiyerek dengelemeyi düşünüyorum Pişman oldum ama çok güzeldi yaa... Yine olsa yine yerim:):)

Bence bugün tartıl ve kaldır tartıyı göremeyeceğin bir yere:):) Haftaya bugün yine çıkarır ve tartılırsın.. Böylece daha stressiz diyet yapmış olursun..

Selam kızlar iyi aksamlar bnde aranıza katılmak istıyorum
İsm merve
Boy: 160
Kılo: 72
Yas; 23
Ewliyim ve bir prensesim var 1 yasında

Kızlar bn pazartesi basladım diyete
Bu sabah tartıldım 2 kılo eksık cıktı
Dıyet dedıgımse kalorı takıbı yapan bir siteye üye oldum orda bazal metobolizma hızım belirlendi ve gunluk ne kadar kalorı slırsam kac kılo verırım bunlar yazıldı
Ekstradan 2 lt su
Hergun muhakkak yeşilcay 2 kupa
Dogadanın 7 otlu cayı var acayıp tuvalete cıkartıyo
Spor yürüyüş ve leslie 3 mil ve 5 mil walk yapıyorum sabah 3 se aksam 5 mil yapıyorum ve inanın cok rahatım
Dıyet yaparknde vucudunz sarkmadın degıl mi spor şartttr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…