Kızlar bn pazartesi basladım diyete
Bu sabah tartıldım 2 kılo eksık cıktı
Dıyet dedıgımse kalorı takıbı yapan bir siteye üye oldum orda bazal metobolizma hızım belirlendi ve gunluk ne kadar kalorı slırsam kac kılo verırım bunlar yazıldı
Ekstradan 2 lt su
Hergun muhakkak yeşilcay 2 kupa
Dogadanın 7 otlu cayı var acayıp tuvalete cıkartıyo
Spor yürüyüş ve leslie 3 mil ve 5 mil walk yapıyorum sabah 3 se aksam 5 mil yapıyorum ve inanın cok rahatım
Dıyet yaparknde vucudunz sarkmadın degıl mi spor şartttr
bnide alın aranıza :)
Merhaba,
Resminiz bana tanıdık geliyor ama isminiz neydi acaba??
ben de katıldım aranıza :))) şuan malesef 83 kiloyum ilk hedefim 73 olmak on kilo vermek sonra da inşallah 65...uzun bir yolculuk olacak sanırımmmmyarın başlıyorum inşallah arkadaşlar diyetime karar verdim.. ama ben de şöyle bi psikoloji oluşuyor sanki hep aç kalmam lazım gb ... sanki ağzıma bir lokma koysam kilo alacakmışım gb kendimi suçlu hissediyorum.. sizce en doğru yol nedir?? benim vücudum biraz da aç kalarak zayıflıyor ne garip değil mi ??
kızlar az önce
Pump It Up The Ultimate Dance Workout 2004 diye video çalıştım zumba tarzında
video 1 saat 17 dk ama ben 40 dk sını yapabildim.
tavsiye ederim :)
bu arada videodaki fit hatunlar motivasyon olsun bize :)
ben de katıldım aranıza :))) şuan malesef 83 kiloyum ilk hedefim 73 olmak on kilo vermek sonra da inşallah 65...uzun bir yolculuk olacak sanırımmmmyarın başlıyorum inşallah arkadaşlar diyetime karar verdim.. ama ben de şöyle bi psikoloji oluşuyor sanki hep aç kalmam lazım gb ... sanki ağzıma bir lokma koysam kilo alacakmışım gb kendimi suçlu hissediyorum.. sizce en doğru yol nedir?? benim vücudum biraz da aç kalarak zayıflıyor ne garip değil mi ??
bu arada ismim semra :) çok geç bi cevap oldu ama kusura bakma yazarım derken unutmuşum :)
bende memnun oldum ayşe :)
sen neler yapıyosun diyetinde?
kimsecikler yok bari biz konuşalım :)
benim bugün iştahım açık ama üstesinden gelebilirim :) öğlen çok yedim akşma 7 gibi spora gidicem akşamı meyveyle geçiştirsem diyorum :)
günaydın kızlar bugün 69.9 gördüm çok mutluyum yürüyüş ve biraz dikkat işe yarıyor tek sorun akşamları çok acıkıyorum tutamıyorum
Slm,
Ben diyetisyene gitmeye başladım. Ekmek hiç yemiyordum ama diyetisyen günde 3 - 4 dilim mutlaka yemem gerektiğini söyledi. Mecburmuşum:) Ama özellikle en önemli olan şu, (bunu Gürkan Kubilaydan da dinlemişti.) Diyelimki kaçamak yaptık ya da bir öğünde fazla kaçırdık. Acıkmasak bile diğer öğünü kesinlikle atlamayacağız. Öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatır. Gürkan Kubilay da bu şekilde söylüyor. Acıkmasanız bile öğün atlamayacaksınız diyor. Öğünü biraz azaltarak yine aynı şeylerden yemek gerekiyormuş. Bende buna dikkat etmeye başladım. Bakalım neler olacak? Daha yeni başladım diyetisyene.. Cumartesi kontrolüm var. İnşallah işe yarar..
Bende 6'lı rakamları görmeyi istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?