İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Hoş geldin aramıza cnm... Diyette spor a-şart ama ilk başlayanlar için sadece haftada 4 gün yürüyüş öneriliyor. Bunu dikkate al derim ben:):)

başladınız mı bir grup var mıı hadii ilham verinde başlayalımm :)

Son düzenleme:
ben de katıldım aranıza :))) şuan malesef 83 kiloyum ilk hedefim 73 olmak on kilo vermek sonra da inşallah 65...uzun bir yolculuk olacak sanırımmmm yarın başlıyorum inşallah arkadaşlar diyetime karar verdim.. ama ben de şöyle bi psikoloji oluşuyor sanki hep aç kalmam lazım gb ... sanki ağzıma bir lokma koysam kilo alacakmışım gb kendimi suçlu hissediyorum.. sizce en doğru yol nedir?? benim vücudum biraz da aç kalarak zayıflıyor ne garip değil mi ??

kızlar az önce
Pump It Up The Ultimate Dance Workout 2004 diye video çalıştım zumba tarzında
video 1 saat 17 dk ama ben 40 dk sını yapabildim.
tavsiye ederim :)

bu arada videodaki fit hatunlar motivasyon olsun bize :)

Son düzenleme:

uzun bir süre diyet yapmak bence beslenme alışkanlıklarını değiştirir. sonrasında birde koruma süreci başlatırsın. inş geri almamak üzere vermiş olursun kilolarını :)
kararlı bir süreç başlatmışsın suçluluk duygusu ondan. sebze meyve ve proteini eksik etmezsen sorun yok. çünkü bence aç kalmadan zayıflamak diye bişey yok :)

bu video çok güzelmiş teşekkürler

akşam sporumu da yaptım :) süper bi diyet günüydü :)

kahvaltı
1 dilim ekmek
domates, salatalık
40 gr süzme peynir
2 yumurta (bir tane ile doymadım)

spor 40 dk

yeşil fasülye yemeği yaklaşık 8 kaşık kadar
1 kase yoğurt (gün içinde daha fazlada tüketilebilir bel bölgesinin incelmesinde işe yarıyormuş

sade türk kahvesi ve sade soda

akşam sporu 2,5 km koşu ve yürüyüş

kalori hesabı yapmadım bugün geç kalktığım için 2 öğün yetti
acıkmadım ve iştahımda yoktu ben bunu yumurtanın 2 tane olmasına bağlıyorum
geç oldu ama bir porsiyon meyve yiyebilirim bence

sizler neler yaptınız bugün? neler yediniz?

Hoş geldin cnm. BEnce yeni başladığın için ekmeği azalt ve şekeri kullanma kesinlikle.. Ekmeği de Sabah 2 dilim öğle ve akşam 1'er dilim olarak azaltarak başla.. Birden keserek kendini zorlama bende 87'den 76 ya düştüm bu şekilde.. Sende verirsin merak etme:):)

bende memnun oldum ayşe :)

sen neler yapıyosun diyetinde?

kimsecikler yok bari biz konuşalım :)
benim bugün iştahım açık ama üstesinden gelebilirim :) öğlen çok yedim akşma 7 gibi spora gidicem akşamı meyveyle geçiştirsem diyorum :)

Slm,

Ben diyetisyene gitmeye başladım. Ekmek hiç yemiyordum ama diyetisyen günde 3 - 4 dilim mutlaka yemem gerektiğini söyledi. Mecburmuşum:) Ama özellikle en önemli olan şu, (bunu Gürkan Kubilaydan da dinlemişti.) Diyelimki kaçamak yaptık ya da bir öğünde fazla kaçırdık. Acıkmasak bile diğer öğünü kesinlikle atlamayacağız. Öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatır. Gürkan Kubilay da bu şekilde söylüyor. Acıkmasanız bile öğün atlamayacaksınız diyor. Öğünü biraz azaltarak yine aynı şeylerden yemek gerekiyormuş. Bende buna dikkat etmeye başladım. Bakalım neler olacak? Daha yeni başladım diyetisyene.. Cumartesi kontrolüm var. İnşallah işe yarar..

günaydın kızlar bugün 69.9 gördüm çok mutluyum yürüyüş ve biraz dikkat işe yarıyor tek sorun akşamları çok acıkıyorum tutamıyorum

inşallah işe yarar. zor bi dönem zaten diyet süreci. emeğimizin karşılığını alalım inş. ekmek tüketimi önemli çünkü bir süre sonra saçlar ve tırnaklar zayıflıyormuş. sebebini bilimsel olarak bilmiyorum ama böyle duymuştum.

ben öğün atlıorum açıkcası üstelik bilerek yapıyorum yememek için. mesela bugün akşm yemeği yemedim. gün içinde sebze meyve et vs tüketiyorum öğleden sonra 3 gibi tavuk yedim yoğurt birazda akşam spora gitmem gerekiyo. ee yemek yiyip gidemem en az iki saat önce yemeliyim. 5 gibi meyve yiyorum. 7 gibi spora gidiyorum. spordan gelincede o kadar emek verdim yemeyeyim diyorum. belkide kendime kötülük ediyorum ama akşam sporu yemeği daha kontrollü hale getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…