iyi aksamlar arkadaslar ya sormayın canım bugün cok tatlı cekti bende irmik tatlısı yedim 2 dilim kendimi kötü hissediyorum
ama bugün baya yürüdüm yaklasık 1 saat kadar
aksamda makarna yedim ama sade makarna sossuz yağsız yoğurtla beraber
ne olcak benim bu halim
Hoş geldin cnm.. Nasıl bir diyet uygulamaya başladın??
hoşgeldin aramıza arkadasım insallah bu kilolardan birlikte kurtulacağız
olan olmuş artık yapcak bişey ama bol su iç ve spor yap elekon :)
merhaba,kusura bakmayın cevap yazamadım 2 gündür.. yurtta kalıyorum da ben,internet sıkıntılı biraz..
öyle tam bi listem yk açıkçası. dediğim gibi öğrenciyim ben,nerde ne bulursam onu yiyorum..ama sabahları az bir ekmek ve peynirle kahvaltı yapıyorum. öglen ve akşamları da yurtta ya da okulda cıkan yemekleri yiyorum.. pilav,makarna ve tatlıları almıyorum. varsa çorba ve ana yemeği yiyorum.. 3. günüm diyette ama ne derece etkili oluyp bilmiyorum çünkü yurtta tartılma şansım yok maalesef((
günaydın arkadaslar
haklısın arkadasım
artık bugün dikkat etmem lazım bari hafif takılayım
evet arkadas
bugünki listelerimizi alalım
ben sabah
4 kasık müsli ve 1 bardak süt ile kahvaltı yaptım
bitki cayı içiyorum
arkadaşlar kullandığınız bitkisel ürünler yağlar var mı?
ben içinde biberiye yağı,susam yağı,portakal yağı,limon yağı,lavanta yağı,ardıç tohumu yağı
olan bi karısım kullanıyorum akşamları yatarken sürüp strecfilmle sarıyorum yatıp sabah yıkıyorum
bide suna dumankayanın bi tarifi var
kullandığımız vücut losyonuna 1 kaşık elma sirkesi yarım limon suyu ve 10 damla nane yağı karıştırıp sarkan bölgelerimize sürüyoruz
ben kullanıyorum bacaklarımda kırmızı cizgiler oluşmuştu onlar gecti devamlı kullandığımızda sıkılasma ve pürüzsüzlük yapıyomuş
biberiye ve zaytin yaprağı cayı içiyorum
5i bir arada içiyorum rezene kullanıyorum
ben herseyi yapıyorumda neden yavaş kilo veriyorum anlamıyorum
kırmızı çizgiler küçük kılcal damar çatlamasımı yoksa normal kilo alıp vermedenmi kaynaklı çatlamalar dı
bacaklarımın iç kısımlarında kırmızı kırmızı cizgiler vardı sanırım kilo almaktan dolayı oluşmuşlardı damar catlaması ince cizgiler halinde oluyordu galiba benimkiler kalın kısa seklinde olan cizgilerdendi
anlatabildimmi bilmiyorum ama önceden olan cizgiler simdi yok
kurban bayramına kadar tam 1 ay var 60 kılo olmak ıstıyorum cok mu sey ıstıyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?