İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

olan olmuş artık yapcak bişey ama bol su iç ve spor yap elekon :)

hanımlar şimdilik kilosunu ve sporunu bildiren 4 kişiyiz
tablomuz her geçen gün genişleyecek :)
kilolarımız giderek azalacak

Hoş geldin cnm.. Nasıl bir diyet uygulamaya başladın??

merhaba,kusura bakmayın cevap yazamadım 2 gündür.. yurtta kalıyorum da ben,internet sıkıntılı biraz..
öyle tam bi listem yk açıkçası. dediğim gibi öğrenciyim ben,nerde ne bulursam onu yiyorum..ama sabahları az bir ekmek ve peynirle kahvaltı yapıyorum. öglen ve akşamları da yurtta ya da okulda cıkan yemekleri yiyorum.. pilav,makarna ve tatlıları almıyorum. varsa çorba ve ana yemeği yiyorum.. 3. günüm diyette ama ne derece etkili oluyp bilmiyorum çünkü yurtta tartılma şansım yok maalesef ((

olan olmuş artık yapcak bişey ama bol su iç ve spor yap elekon :)

günaydın arkadaslar

haklısın arkadasım
artık bugün dikkat etmem lazım bari hafif takılayım

evet arkadas
bugünki listelerimizi alalım
ben sabah
4 kasık müsli ve 1 bardak süt ile kahvaltı yaptım
bitki cayı içiyorum

bence gayet iyi beslenme şeklin öğrenci imkanlarına göre :)
ama mutlaka sporuda ekle günlük aktivitelerine :)

gayet iyi bir başlangıç aynen devam

günaydın kızlar bende geldim kahvaltı
domates ,kırmızı biber,2 dlim ekmek ,yumurta,3 zeytin, peynir kk ,2 kaşık kekikli patates, 2 kaşıkta fasulye kavurması,şekersiz çay biraz fazla oldu ama tokda kalkmadım. şimdi leslie 2 mil yaptım araöğün nescafe başka bişey yok

arkadaşlar kullandığınız bitkisel ürünler yağlar var mı?

ben içinde biberiye yağı,susam yağı,portakal yağı,limon yağı,lavanta yağı,ardıç tohumu yağı
olan bi karısım kullanıyorum akşamları yatarken sürüp strecfilmle sarıyorum yatıp sabah yıkıyorum

bide suna dumankayanın bi tarifi var
kullandığımız vücut losyonuna 1 kaşık elma sirkesi yarım limon suyu ve 10 damla nane yağı karıştırıp sarkan bölgelerimize sürüyoruz
ben kullanıyorum bacaklarımda kırmızı cizgiler oluşmuştu onlar gecti devamlı kullandığımızda sıkılasma ve pürüzsüzlük yapıyomuş

biberiye ve zaytin yaprağı cayı içiyorum
5i bir arada içiyorum rezene kullanıyorum

ben herseyi yapıyorumda neden yavaş kilo veriyorum anlamıyorum

kırmızı çizgiler küçük kılcal damar çatlamasımı yoksa normal kilo alıp vermedenmi kaynaklı çatlamalar dı

kırmızı çizgiler küçük kılcal damar çatlamasımı yoksa normal kilo alıp vermedenmi kaynaklı çatlamalar dı

bacaklarımın iç kısımlarında kırmızı kırmızı cizgiler vardı sanırım kilo almaktan dolayı oluşmuşlardı damar catlaması ince cizgiler halinde oluyordu galiba benimkiler kalın kısa seklinde olan cizgilerdendi
anlatabildimmi bilmiyorum ama önceden olan cizgiler simdi yok

bendede var o lanet şeylerden bir türlü kurtulamıyordum çok da kötü duruyorlar bir geçsin sana bol bol dua etcem.hergünmü sürüyosun

akşama sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum kızlar .çünkü öğlen yemeğini 3 bucukta ve fazla fazla yedim bide midemde rahatsızdı büyük ihtimal sirkeli su dokundu .içmicem doğalını yapıyorum evde onu kullanacam.akşamda leslie 2 mil daha yapmayı düşünüyorum bugünlük bu kadar .elekonda 74 kilo ile başlamıştın bence gayet iyi vermişsin .sabırlıol arkadaşım bu uzun bir süreç .en azından benimgibi almıyosun

selam bayanlar

bende kılolarıyla hep bası dertte olan 2 çocuk annesı hamileliklerınde 20 -25 kılo alan sonra delı gıbı onları vermeye calısan bı bayanım

su ankı kılom 68.9
boyum 1.65

ıkıncı dogumumdan sonra 82 kilo ile 1 sene yasamak zorunda kaldım (kabus gıbı) zaman zaman diyet yaparak 1 senede 15 kıloverdim

ilk hedefim 60 sonrada 58 kilo olmak su anda ınanılmaz dıyet modundayım okulların baslamasıyla buyuk oglum kendısı ıkıncı sınıfa gıdıcek bu sene yuruyusede baslamayı dusubnuyorum cok azımlıyım cokkkkkk
gitsın artık bu kılolar

kurban bayramına kadar tam 1 ay var 60 kılo olmak ıstıyorum cok mu sey ıstıyorum yaaaa

evet arkadaşlar ben kabak corbası yaptım 1 tas onu içtim aksam fasulye ve az pilav yemeyi düşünüyorum

kremi soran arkadaşım hergün sabah ve akşam sürüyorum ben 5 dak maşaj yapıyorum

diyetler gayet iyi gitmiş :)
bir tek ayşeden ses yok bugün diyetisyene gidecekti merak ediyorum inşallah memnun ayrılmıştır diyetisyenden
ben bugün günlük sporumu yapmadım ama yarım saat yürüdük arkadaşlarla spor yerine geçer umarım yada bugüne dinlenme diyelim :)

kahvaltı
domates
salatalık maydonoz
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
3 kaşık közlenmiş patlıcan

ara öğün
türk kahvesi

akşam
balık ızgara
salata
1 dilim tam buğday ekmeği

hergün sporlarıda not alıyorum elekon bugün spor yaptın mı?

bugün listede eksikler var

veee bugün tek spor yapan ZERDER :))
HARİKASIN :)

bu arada geçen pazar başladığım diyetimde 63.1dim
bu sabah 61.8 çıktım
genel anlamda kilo verdiğim söylenebilir
ama 3 gündür 700 gr yükseldi.
sebebini spora bağlıyorum çünkü diyetimi bozmadım. sporla birlikte kaslar su tutar dedi arkadaşım. öyle avuttum kendimi. bakalım bundan sonra ne olacak
diyeti bozmaya niyetim yok spordanda keyif alıyorum. uzun vadeli bi yatırım benimkisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…