Şimdiye kadar kaç kilo vermiştin cnm??
elekon bugünde eminim spor yaptığından :)
o yüzden sana leslie 2 mil yazdım
eksik varsa söyle tamamlayayım :)
ayşe ve zerder'den ses yok onları boş bıraktım
yaşam sende katıl listeye günlük sporunu ve başlangıç kilonu söyle
haftaya cumartesi kim ne kadar kilo vermiş bakacağız :)
Eki Görüntüle 804291
güzel bi diyet arkadaşım insallah istediğin kiloya inersinİlk 4 gün aşağıdaki şekilde olacak,
Sabah
1 dilim esmer ekmek
2 kk az yağlı beyaz peynir
Domates- salatalık yeşillik
Çay şekersiz
Ara öğün
1 sade soda
Öğle
3 köfte büyüklüğünde haşlanmış et tavuk balık (90 gr)
Salata (Yağsız)
Ara öğün
1 kutu probiyotik yoğurt (activia)
Akşam
Salata (Yağsız)
Gece ara öğünü
1 porsiyon meyve
Diğer 3 gün salata diyeti şeklinde devam edeceğim;
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
Ara öğün
1 sade soda
Öğle
Salata (yağsız)
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
Ara öğün
Akşam
Salata (yağsız)
1 köfte büyüklüğünde et
1 dilim esmer ekmek
Gece ara öğünü
2 porsiyon meyve
**Günde 3 lt su içilmelidir.
**Gece ara öğünü yatmadan 2 saat önce tüketilmelidir.
** Salatalar yağsız olarak yenmelidir.
NOT: Bu diyet kilo vermem durduğu için vücudun direnişini kırmak amacıyla bir hafta süreyle yapılacaktır. Sizde böyle bir problem yaşarsanız uygulayabilirsiniz. Bu arada ben 76 kilo 162 boyundayım. Yaşım 26.. Yakın özelliklere sahipseniz uygulayabilirsiniz.
Herkese başarılar...
Çok az değilmi .sakın yaptığın kacamaklar yüzünden vermiyor olmayasın.diyetisyen daha iyi bilir ama şaşırılacak bir durum niye veremeyesin.İlk 4 gün aşağıdaki şekilde olacak,
Sabah
1 dilim esmer ekmek
Çay şekersiz
Ara öğün
1 sade soda
Öğle
Salata (Yağsız)
Ara öğün
Akşam
Salata (Yağsız)
Gece ara öğünü
1 porsiyon meyve
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
Ara öğün
1 sade soda
Öğle
Salata (yağsız)
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
Ara öğün
Akşam
Salata (yağsız)
1 köfte büyüklüğünde et
1 dilim esmer ekmek
Gece ara öğünü
2 porsiyon meyve
NOT: Bu diyet kilo vermem durduğu için vücudun direnişini kırmak amacıyla bir hafta süreyle yapılacaktır. Sizde böyle bir problem yaşarsanız uygulayabilirsiniz. Bu arada ben 76 kilo 162 boyundayım. Yaşım 26.. Yakın özelliklere sahipseniz uygulayabilirsiniz.
Herkese başarılar...
Çok az değilmi .sakın yaptığın kacamaklar yüzünden vermiyor olmayasın.diyetisyen daha iyi bilir ama şaşırılacak bir durum niye veremeyesin.
Bir hafta yediklerimi yazdım. Diyetisyen de kontrol etti.. Normalde kilo vermem gerekirken 300 gr almışım. Bu zaten bir haftalık bir diyet olacak vücudu şaşırtmak için.. Ama dün evdeyken başladım ilk gün güzel geçti. Bugün işteyim bakalım nasıl geçecek..
Güzel geçecek herşeyden önce inan.ben başaracağına inanıyorum hele tartıda eksilmeleri görünce bak bakalım ne kadar mutlu oluyosun.
yazarken korktum valla bizi siteden atarlar diye neyse bir sorunumuz yok.Ne güzel bişeymiş kalori takibi en masum sandığımız sey meğer ne kadar suçluymuş.
kızlar canı tatlı isteyen var mı
size bi tarif yazayım ben denemedim ama denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak
FIRIN SÜTLAC
MALZEMELER:
-2 yk yulaf kepeği
-2 su brd. yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yumurta sarısı
-4-5 damla vanilya aroması
Süt,kepek ve tatlandırıcı karıştırılarak yaklaşık 15 dk beraber pişirilir.yumurta sarısı bir kasede çırpılır ve kaynayan karışımdan azar azar eklenerek alıştırılır ve tencereye eklenir.bir taşım daha kaynatılarak vanilya aroması eklenir.ısıya dayanıklı kaselere paylaştırılır(3 kase çıktı)büyük bir fırın kabına su koyularak kaseler içine dizilir ve fırında üstleri kızartılır.
kızlar canı tatlı isteyen var mı
size bi tarif yazayım ben denemedim ama denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak
FIRIN SÜTLAC
MALZEMELER:
-2 yk yulaf kepeği
-2 su brd. yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yumurta sarısı
-4-5 damla vanilya aroması
Süt,kepek ve tatlandırıcı karıştırılarak yaklaşık 15 dk beraber pişirilir.yumurta sarısı bir kasede çırpılır ve kaynayan karışımdan azar azar eklenerek alıştırılır ve tencereye eklenir.bir taşım daha kaynatılarak vanilya aroması eklenir.ısıya dayanıklı kaselere paylaştırılır(3 kase çıktı)büyük bir fırın kabına su koyularak kaseler içine dizilir ve fırında üstleri kızartılır.
seni tatlıcı seni :)
ben bugün hiç uymadım kızlar onun için yazmadımda motivasyonumuz bozulmasın diye ama başka bişey söyleyeyim artık 42 beden giyiyorum yaşasın...önceden 46 giyodum
Slmlarr.
Cumartesi günü diyetisyene gittim ama 76.1 olmuşum.. Yani +300 gr.. Diyetisyen vücudun diyete direnmeye başlamış dedi. Bana detoks diyeti verdi. Dün detoks diyetimi uygulamaya başladım. 4 gün protein ağırlıklı 3 gün de salata ağırlıklı bir diyet. Şu an kilo vermeyi düşünme dedi. Önce vücudun kilo vermeye direnişini kırmamız gerekiyor dedi. Bu hafta detoks diyetini uygulayacağım. İnşallah vücudum bu direnişe bir son verir artık( Kilo vermesi duran olursa detoks diyetimi paylaşabilirim. Kilo vermeye başlamak istiyorum. Bazen bıkıyorum yaa zaten veremiyorum diyorum ama verecem inşş.. Diyetisyen 12 kilodan sonra durması normal diyor ama detoks diyetinin işe yaramasını istiyorum yaa okadar uğraş sonuç +300.. Ama yılmadan devam ediyorum. Dün akşam Jillian ile 30 dk sporumu yaptım bu arada..
ah elekon ah aklımda tatlı namına bişey yoktu sen soktun öyle olsun. Şeftali neyime yetmiyo(((((((( dolaptada revani dururken .şaka şaka .leslie 2 mil yaptım şimdi bitti menü bildirceğim zaman ancak yazarım ders zamanı görüşürüz kızlar
İlk 4 gün aşağıdaki şekilde olacak,
Sabah
1 dilim esmer ekmek
Çay şekersiz
Ara öğün
1 sade soda
Öğle
Salata (Yağsız)
Ara öğün
Akşam
Salata (Yağsız)
Gece ara öğünü
1 porsiyon meyve
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
Ara öğün
1 sade soda
Öğle
Salata (yağsız)
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
Ara öğün
Akşam
Salata (yağsız)
1 köfte büyüklüğünde et
1 dilim esmer ekmek
Gece ara öğünü
2 porsiyon meyve
Herkese başarılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?