İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Şimdiye kadar kaç kilo vermiştin cnm??

ben bayağıdır uğraşıyorum bakma bu sıralar kaçamak yaptığıma .ilk başladığımda 78 dim ramazandan önce yine kadınlar kulubu ile beraber 74 de indim. o zaman bayağı uyuyodum düzenli ip atlıyodum akşamlarıda yemiyodum yine aynı şekilde şekerde kullanmıyodum.ramazanda dikkat etmedim ama 72 ye indim .sonrası beraber başladık şimdi sabah dün tartıldım 69.1 geliyodum bu leslie çok işe yarıyor kilo vermekten değilde bu hareketler sayesinde göbeğim indi.bide malum günler şişkinliğide olabilir.ama artık bu dikkat etme bünyeme yerleşti kendimi hemen sınırlayabiliyorum artık yok yemicem veya sabah yicem diyebiliyorum.gözüm kalmasın diye hepsinden yiyorum ama çok az ve saatide önemli

günaydın arkadaşlar
evet arkadaşım lessli ile 2 mil yaptım
oğlumu okula götüreceğim için sabah 1 bardak süt + 4 kaşık eti form müsli yedim bide bitki cayı içtim
öğlene allah kerim yaparız bişiler artık

güzel bi diyet arkadaşım insallah istediğin kiloya inersin

Çok az değilmi .sakın yaptığın kacamaklar yüzünden vermiyor olmayasın.diyetisyen daha iyi bilir ama şaşırılacak bir durum niye veremeyesin.

Çok az değilmi .sakın yaptığın kacamaklar yüzünden vermiyor olmayasın.diyetisyen daha iyi bilir ama şaşırılacak bir durum niye veremeyesin.

Bir hafta yediklerimi yazdım. Diyetisyen de kontrol etti.. Normalde kilo vermem gerekirken 300 gr almışım. Bu zaten bir haftalık bir diyet olacak vücudu şaşırtmak için.. Ama dün evdeyken başladım ilk gün güzel geçti. Bugün işteyim bakalım nasıl geçecek..

bilmiyorum işinize yararmı arkadaşlar biryerde yediklerimizin kalori takibini yapabiliyoruz çokda basit ve güzel yapmışlar isterseniz inceleyin "diyetarkadaşım" mesela benim bugünlük aldığım kalori 309 kalori

Güzel geçecek herşeyden önce inan.ben başaracağına inanıyorum hele tartıda eksilmeleri görünce bak bakalım ne kadar mutlu oluyosun.

Güzel geçecek herşeyden önce inan.ben başaracağına inanıyorum hele tartıda eksilmeleri görünce bak bakalım ne kadar mutlu oluyosun.

Desteğin için sağol cnm. Herkes istediği başarıya ulaşır inşallah.. Bu arada bende diyetkolik sitesinden kalori takibimi yapıyorum. Çok işe yarıyor..

yazarken korktum valla bizi siteden atarlar diye neyse bir sorunumuz yok.Ne güzel bişeymiş kalori takibi en masum sandığımız sey meğer ne kadar suçluymuş.

kızlar canı tatlı isteyen var mı
size bi tarif yazayım ben denemedim ama denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak
FIRIN SÜTLAC

MALZEMELER:
-2 yk yulaf kepeği
-2 su brd. yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yumurta sarısı
-4-5 damla vanilya aroması

Süt,kepek ve tatlandırıcı karıştırılarak yaklaşık 15 dk beraber pişirilir.yumurta sarısı bir kasede çırpılır ve kaynayan karışımdan azar azar eklenerek alıştırılır ve tencereye eklenir.bir taşım daha kaynatılarak vanilya aroması eklenir.ısıya dayanıklı kaselere paylaştırılır(3 kase çıktı)büyük bir fırın kabına su koyularak kaseler içine dizilir ve fırında üstleri kızartılır.

Son düzenleme:

seni tatlıcı seni :)

bende araöğünmü yedim öğlenmi belli değil 2 dlim balık,1 tatlı kaşığı reçel,ve bir tabak patates kavurmasıçok açıktımda

Tatlı isteği de olmasa diyetlere çookk kolay devam edilecek ama..

ah elekon ah aklımda tatlı namına bişey yoktu sen soktun öyle olsun. Şeftali neyime yetmiyo(((((((( dolaptada revani dururken .şaka şaka .leslie 2 mil yaptım şimdi bitti menü bildirceğim zaman ancak yazarım ders zamanı görüşürüz kızlar

bendede artış oldu bir süre. arkadaşlar avutup durdular beni ama bu sabah tartıda yüzüm güldü çok şükür. tekrar azalmaya başladı kilom. seninde öyle olacak :) spor ve diyet yapıyorsun ne zamana kadar direnebilirki. ericek o yağlar :))

şeftali çok güzel ve tatlı bir meyve zerder :) sen şeftaliden vazgeçme :) acil durum tatlısı olsun bu tatlı :)

güzel bence inş iyi bir sonuç alırsın :) bakalım takip edicem seni bende kullanırım belki umarım işe yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…