güzel bence inş iyi bir sonuç alırsın :) bakalım takip edicem seni bende kullanırım belki umarım işe yarar :)
SELAM KIZLAR
bu gun okulla acıldı veee yuruyus zamanı 1 saat yuruyecegım
leslı felan yapıyomussunuz lınk verebilırmisinız nerden yapıyosunuz cevap verırsenız sevınırım
ben yuruyuse cıkıyorum by
Eki Görüntüle 805140
eksiklerim varsa söyleyebilirsiniz arkadaşlar
elekon sana her günkü gibi leslie yazdım
ayşecim bilmediğimden soru işareti koydum
yaşam senide listeye ekledim
Eki Görüntüle 805140
eksiklerim varsa söyleyebilirsiniz arkadaşlar
elekon sana her günkü gibi leslie yazdım
ayşecim bilmediğimden soru işareti koydum
yaşam senide listeye ekledim
günaydın arkadaşlar .aysekzly diyetinin işe yaradığını görmek ne güzel suymuş yağmış boşver onlara takma kafayı gidiyorlar ya .gitsinlerde bir daha gelmesinler inşallah:)))
benim dün akşam faciyaydı açlık kriziyle birlikte yedim yedim .neyse anlatmak istemiyirum çünkü grubumuzun motivasyonu kırılsın istemiyorum .sabahki menüm
2 domates,bir küçük peynir ,birdilim ekmek,3 zeytin ,maydanoz,bir bardak şekersiz çay, birazda patatesli omlet, ama tabi açım .onun için yeşil çay içiyorum
Canım menülerinden patatesi tamamen çıkar bence. Çünkü patates de ekmek yerine geçiyor. Ben patates yersem ekmek yemiyorum.
belki tamamen çıkaramam ama senin gibi yaparım artık.5'i bir yerde diye bir çay var kullandınmı hiç zayıflama çaylarındanmı
belki tamamen çıkaramam ama senin gibi yaparım artık.5'i bir yerde diye bir çay var kullandınmı hiç zayıflama çaylarındanmı
o zaman normal yeşil çaya devam günde en fazla 2 tane içebilirim.sabah bende içiyodum sirkeli su ama midem berbat anca anca düzeliyorum.ama inanın çok kötüydüm marketten aldığım sirkeydi siz doğal kullanın ve çook dikkat edin
Benim ara öğünüm de Soda...
Iyy ne kötüüü.... Acıktım yaaBitsin şu detoks artık.. Daha 3. günüm.. Bugün bitince geri kalacak 4 gün
sabır arkadaşım,
sonunda mutlu olan sen olucaksın
ya evde sirke nasıl yapılıyo ki bilen var mı bana anlatsın
kolay gelsin sana canım
youtube de var ama ben burdan acıyorum daha değişikleri olabilir
Leslie Sansone İle Evde Yürüyüşe Başlayın.. - Diyet Yemekleri Tarifleri / Sağlıklı Yaşam ve Yemek Blogu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?