İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

SELAM KIZLAR
bu gun okulla acıldı veee yuruyus zamanı 1 saat yuruyecegım

leslı felan yapıyomussunuz lınk verebilırmisinız nerden yapıyosunuz cevap verırsenız sevınırım

ben yuruyuse cıkıyorum by

slm herkese

bugünde başarılı diyet günlerinden :)

kahvaltı
domates
salatalık
beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

ara öğün
1 avuç fındık 1 ceviz

öğle
2 biber dolması
bir kase yoğurt

ara
türk kahvesi

spordan sonra 1,5 barka ayran

bugün sıkı bir spor günü oldu
spor salonunda 1 saat 20 dk sürmüş tüm egzersizlerimiz :))
süperdi :)

kızlar sporları yaptınız mı bugün

eksiklerim varsa söyleyebilirsiniz arkadaşlar
elekon sana her günkü gibi leslie yazdım
ayşecim bilmediğimden soru işareti koydum
yaşam senide listeye ekledim

Eki Görüntüle 805140

Slm cnm ben dün spor yapmadım. Çok yorgundum ve detoks diyeti yaptığım için yarı aç olarak spor yapamazdım:):) Detoks diyetiyle tam doymuyorum ama bu sabah tartıldım 75 çıktım. Çok mutlu oldum ama bu giden su mu acaba?? Bilemiyorum. Benim kilomu değiştirme çizelgeden olur mu son halini cumartesi günü söyleyeceğim.. O zaman güncelleyelim.

Eki Görüntüle 805140

günaydın kızlar
evet cnm lessli i,le 2 mil yaptım dün
sabah okula gidip geldim fazla uzak değil ama olsun yürüyüş oldu bana
kahvaltıda bişi hazırlamaya üşendim bende müsli yedim 1 bardak sütle
bitki cayı içiyorum simdi

günaydın arkadaşlar .aysekzly diyetinin işe yaradığını görmek ne güzel suymuş yağmış boşver onlara takma kafayı gidiyorlar ya .gitsinlerde bir daha gelmesinler inşallah:)))
benim dün akşam faciyaydı açlık kriziyle birlikte yedim yedim .neyse anlatmak istemiyirum çünkü grubumuzun motivasyonu kırılsın istemiyorum .sabahki menüm
2 domates,bir küçük peynir ,birdilim ekmek,3 zeytin ,maydanoz,bir bardak şekersiz çay, birazda patatesli omlet, ama tabi açım .onun için yeşil çay içiyorum

Canım menülerinden patatesi tamamen çıkar bence. Çünkü patates de ekmek yerine geçiyor. Ben patates yersem ekmek yemiyorum.

Canım menülerinden patatesi tamamen çıkar bence. Çünkü patates de ekmek yerine geçiyor. Ben patates yersem ekmek yemiyorum.

belki tamamen çıkaramam ama senin gibi yaparım artık.5'i bir yerde diye bir çay var kullandınmı hiç zayıflama çaylarındanmı

belki tamamen çıkaramam ama senin gibi yaparım artık.5'i bir yerde diye bir çay var kullandınmı hiç zayıflama çaylarındanmı

ben doğadanın 5 i bi yerde cayını kullanıyorum
işe yarıyomu dersen yani biraz işte
ama sade yeşil cay içmeni tercih ederim ben bundan sonra öle yapcam
sabah kalkınca limonlu su içiyorum
okula gidip gelincede elma sirkeli su
işe yarıyomuş rkadasım yaz tatili boyunca 8 kilo vermiş bunları kullanarak

dokuzlu çay içtim bi ara ama çok zor içiliyor işkence gibiydi benim için. Ama uzun süreli kullanmak kabızlık sorunu yapıyor o yüzden bırakmıştım. Yeşil çay en güzeli kendin doğal olarak demleyip yapınca harika oluyor. Ben günde 3-4 kupa içiyorum yeşil çayı..

o zaman normal yeşil çaya devam günde en fazla 2 tane içebilirim.sabah bende içiyodum sirkeli su ama midem berbat anca anca düzeliyorum.ama inanın çok kötüydüm marketten aldığım sirkeydi siz doğal kullanın ve çook dikkat edin

Ya ben sirkeli su falan içmeye karşıyım. Mideyi bozmaya gerek yok zayıflayacağım diye.. Yemene dikkat edince oluyor zaten. Böyle işkencelere gerek yok bence..

araöğünüm normal yarım bardak sütü sulandırdım 2 yk nesquik koydum içine 1 tatlı kaşığıda ruşeymi :) ben uydurdum

Benim ara öğünüm de Soda...

Iyy ne kötüüü.... Acıktım yaa Bitsin şu detoks artık.. Daha 3. günüm.. Bugün bitince geri kalacak 4 gün

Benim ara öğünüm de Soda...

Iyy ne kötüüü.... Acıktım yaa Bitsin şu detoks artık.. Daha 3. günüm.. Bugün bitince geri kalacak 4 gün

sabır arkadaşım,
sonunda mutlu olan sen olucaksın
ya evde sirke nasıl yapılıyo ki bilen var mı bana anlatsın

Öğle yemeği menüm;

1 kutu ton balığı 80 gr

Bol yeşil salata

1 saat sonra 1 kupa yeşil çay... Ohh mis misss.... Seviyorum yeşil çayı...

kolay gelsin sana canım
youtube de var ama ben burdan acıyorum daha değişikleri olabilir
Leslie Sansone İle Evde Yürüyüşe Başlayın.. - Diyet Yemekleri Tarifleri / Sağlıklı Yaşam ve Yemek Blogu

link için tesekkurler canım

ve kızlar dun tartıda 68.6 yı gordum bır gunde -300 gr

dunkı menum
sabah
1 yumurta 1 dilım ekmek cok az peynık sekersız cay

oglen
6 kasık patlıcan yemegı
ara bır porsıyon uzum

aksam
bır kask pırınc pılavı 3 kasık patlıcan yemegı

dun aksam hıc yememeyı dusunuyordum o yuzden bu gun kendıme cok acımasız davranmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…