tüm arkadaslara sabır dileyip öğle menümü sunuyorum
barbunya salatası
ilk defa yaptım ama harika bi tadı var ve doyuyordunuz
yanında çay içtim ama bildiğimiz cay seviyorum çay içmeyi tek vazgecemediğim valla 3. bardaktayım
Barbunya salatası nasıl oluyor cnm? İlk kez duydum..
şok diyet gibi olmuş menün bence böyle yapma normal yemeklerden ye ama bir kepçe çorba ,3 yemek kaşığı sebze yemeği gibi azalt akşam ekmek ,pilav,makarna,baharatlı salatalar yeme,ama normal beslen sonra bunları bıraktığında tekrardan geri alırsın bide sağlığındanda olursun.bende az bir kilo vereyim hemen midem rahatsız olur .geçer inşallah alışmaya çalışıyor ama yediklerinden olabilirUffffff canim sikkin yaaa 4 gundur cok sikiyorum cok az yiyorum inadimdan aclik hissetmiyorum ama basim donuyor midem ariyor acliktan spor yapiyorum spor yapamadigim gun de kosturmacadan vakit olmadi ama ben sadece 400 gr verebildim
Cok azzz
Bu gunki menumu yazayim haksizmiyim bana cevap verin lutfen
Sabah
Melemen 1dilim ekmek sekersiz cay
Oglen 1 orta sekerli turk kahvesi
Ikindin 1orta sekerli turk kahvesi
Aksam 1lokma ekmek 3kasik patates salatasi
Ben bu kadar yiyip bu kadar spor yaptigimda en az 1 .5 kilo felan verirdim
Ben azmettice kilolarda yapisti ama cok hafif hissediyorum diyete baslayali 15 gun olmus 1.5 kilo vermisim tam
arkadaşlar Jillian Michaels hangi videosunu yapmamız lazım
birsürü video var
slm herkese
bugün keyifsizdi yahu..
kahvaltı
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
ara
4 kayısı kurusu
1 avuç fındık
akşam
körili salata(tavuklu)
soda
ara
1 avuç fındık
ara
1,5 bardak ayran
sabahla akşam arası çok açıldı
baş ağrısı başladı bir sabırsızlık tahamülsüzlük eklendi üstüne
salatayı da beğenmedim
karnım doydu ama ne gözüm doydu ne damak tadım
tatlı aradı gözüm tüm gün
sabrettim tatlı yemedim ama bir avuç fındık yiyip geçiştirdim.
bugün yorgundum giydiğim ayakkabıda acıttı ayaklarımı
sporu şimdiye bıraktım
leslie denicem bende
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 ile başlanıyor.hergün için farklı video var
Arkadaşlar,
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...
87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???
Level 1 il başlanıyor ama 30 gün onu yapıyorsun.. 30 gün bitince Level 2 ye geçiyorsun..
şok diyet gibi olmuş menün bence böyle yapma normal yemeklerden ye ama bir kepçe çorba ,3 yemek kaşığı sebze yemeği gibi azalt akşam ekmek ,pilav,makarna,baharatlı salatalar yeme,ama normal beslen sonra bunları bıraktığında tekrardan geri alırsın bide sağlığındanda olursun.bende az bir kilo vereyim hemen midem rahatsız olur .geçer inşallah alışmaya çalışıyor ama yediklerinden olabilir
1 aydır diyet yapıyorum ve hiç kilomda oynama olmadısiz nasıl yapıyorsunuz ??
1 aydır diyet yapıyorum ve hiç kilomda oynama olmadısiz nasıl yapıyorsunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?