İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

bende ilk defa yaptım sirkeyi ama 2 ayda oluyor çok uzun sürüyor.elmeları 3 saat öncesinden yıkayıp beklettim.Tatlı elmadan olması gerekiyor.sadece çekirdeklerini ayırıp dört parçaya böldüm .ağzı geniş bir şişeye ,yarısından biraz az elmaları koydum.hazır su ağzına bir parmak mesafe kalacak kadar doldurdum1 litre içinde bir yemek kaşığı halis balda kattım .üstünü 2 kat yazma ile örtüp bağladım iple.şimdi olsun diye bekliyorum bakalım ne olcek.doğal sirke aktarlardada bulunabiliyormuş.
öğlen yemeği
yağurtlu makarna(bir kaşık mayonez koydum)2 dlim balık ama kızartma ,salata ,bir tane kurabiye,ve tatlı krizim tuttu tarçınlı elma yedim .maşallah bana

araöğün ve akşam az yicem inşallah geğr yağmur yağmasada yürüyüşe gidecem.şimdi annem bekliyor oraya gidiyorum akşama yazabilirsem yazarım.leslie 2 mil dün akşam yaptım ama son5 dakika kaldı .bugün akşama yapmaya çalışırım .Hadi Allaha emanet olun arkadaşlar görüşürüz

Bugünkü ara öğünüm;

1 kutu activia

Bende listeme ek olarak şekersiz sütlü nescafe içtim.. Ohh ilaç gibi geldi:):) Arada kaçamak yapmak iyidir:):)

selam kızlar

leslie 2 mıl yaptım baya yorucuydu sanırım yuruyusden fazla kalorı yakıyo yada ben gaza gelıp cok hızlı yaptım ıyı geldı

bırde bı video buldum super link vermeyı bılmıyorum ama you tube de ısmı bu ılk buldugum fırsatta yapıcam

Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1

ben öğlen tam buğday ekmekli tost yesillik yedim
akşam yarım yeşil elma yedim
bugün canım yemek yemek istemedi
lessi ile 2 mil yapıcam birazdan
tabi sonuna kadar yapabilirsem

slm herkese

bugün keyifsizdi yahu..

kahvaltı
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir

ara
4 kayısı kurusu
1 avuç fındık

akşam
körili salata(tavuklu)
soda

ara
1 avuç fındık

ara
1,5 bardak ayran

sabahla akşam arası çok açıldı
baş ağrısı başladı bir sabırsızlık tahamülsüzlük eklendi üstüne
salatayı da beğenmedim
karnım doydu ama ne gözüm doydu ne damak tadım
tatlı aradı gözüm tüm gün
sabrettim tatlı yemedim ama bir avuç fındık yiyip geçiştirdim.

bugün yorgundum giydiğim ayakkabıda acıttı ayaklarımı
sporu şimdiye bıraktım
leslie denicem bende

günaydın kızlar
gününüzün güzel gecmesi dileğiyle

sabah kahvaltım 1 dilim kaşar peyniri
5 yesil zeytin
domates salatalık
yeşil cay
2 dilim tam buğday ekmeği

sabah sabah 20 dak yürüyüş okula gidip gelme
herkese kolay gele

bende şimdi baktım güzel karın ve bel kası çalıştırıyor .sabah leslie 15 gibide bu video yapılabilir.ama biraz zorlar gibi geldi bana

günaydın arkadaşlar .elekon valla çok iyi gidiyosun.keşke şu sabrın birazıda bende olsa bu sıralar uyamıyorum.ama yinede hapten vazgeçmemek için yanınızda olmayı daha iyi buluyorum.yoksa hepten salacam kendimi .korkuyorum yeni pantolonuma sığamamaktan .
sabah menüm
domates, çeyrek tost,sucuk (100gr kadar) yeşil çay bukadar ama hepsi 330 kalori :))
şimdi leslie yapcam tabi kızım izin verirse

Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 bu video çok zor kız nasıl yapcaz

Günaydın arkadaşlar:):)

Mutlu bir günden hepinize merhabaa:):))

Bugün izne ayrıldım evdeyim salı gününe kadar... Salı iş başı yapacağım..

Bu sabah oğlumla 10'a kadar yattık :):):) Uyumayı özlemişim yaaa hergün 6:30 da kalkıyorum cidden yorulmuşum valla... Bu tatil bana iyi gelecekk...

Bu sabahki kahvaltım;

1 kk peynir
Domates, salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmek

Şimdide yeşil çayımı içiyorum.. Ohh süper valla evde diyet yapmak ne kolaymış:):)

Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 bu video çok zor kız nasıl yapcaz

Jillian videolarının en kolayının linkini veriyorum. Ben bazı günler bunu yapıyorum. Ama cidden su içinde kalıyorsun yaptığında.. Kesinlikle tavsiye ederim. Siz zor olandan başlamışsınız galiba.. İlk başlayanlar bundan başlıyor..

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

bende sürekli evdeyim sıkıntıdan yiyorum inan çalışmak daha iyi şu buzdolabı inan arkadaşın oluyor. aynadan çok ona bakıyorum:)

"Jillian Michaels - 30 Day Shred & Ripped in 30 - Before & After "buda 30 gün sonunda etkisini gören birinin videosu .bu kadar etkisi varsa düşünmek gerek

Jillian Michaels 30 Day Shred & Ripped in 30 VS 90 Days Body Rev.. şunada bakın muhteşem sonuç hele hamilelikten kalan göbekler gitmiş ben mutlaka yapcam gerçi askeri eğitim gibi ..araöğün
elma üstüne tarçın

Son düzenleme:

ölede cnm bana cok zor geldi ama yapmadım yanlış anlasılmasın sadece izledim
1 hafta denemeyi düşünüyorum

yanındayız basarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…