selam kızlar
leslie 2 mıl yaptım baya yorucuydu sanırım yuruyusden fazla kalorı yakıyo yada ben gaza gelıp cok hızlı yaptım ıyı geldı
bırde bı video buldum super link vermeyı bılmıyorum ama you tube de ısmı bu ılk buldugum fırsatta yapıcam
Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1
Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 bu video çok zor kız nasıl yapcaz
bende sürekli evdeyim sıkıntıdan yiyorum inan çalışmak daha iyi şu buzdolabı inan arkadaşın oluyor. aynadan çok ona bakıyorum:)Günaydın arkadaşlar:):)
Mutlu bir günden hepinize merhabaa:):))
Bugün izne ayrıldım evdeyim salı gününe kadar... Salı iş başı yapacağım..
Bu sabah oğlumla 10'a kadar yattık :):):) Uyumayı özlemişim yaaa hergün 6:30 da kalkıyorum cidden yorulmuşum valla... Bu tatil bana iyi gelecekk...
Bu sabahki kahvaltım;
1 kk peynir
Domates, salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmek
Şimdide yeşil çayımı içiyorum.. Ohh süper valla evde diyet yapmak ne kolaymış:):)
Jillian Michaels 30 Day Shred & Ripped in 30 VS 90 Days Body Rev.. şunada bakın muhteşem sonuç hele hamilelikten kalan göbekler gitmiş ben mutlaka yapcam gerçi askeri eğitim gibi ..araöğün
elma üstüne tarçın
Arkadaşlar,
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...
87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???
yanındayız basarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?