Uffffff canim sikkin yaaa 4 gundur cok sikiyorum cok az yiyorum inadimdan aclik hissetmiyorum ama basim donuyor midem ariyor acliktan spor yapiyorum spor yapamadigim gun de kosturmacadan vakit olmadi ama ben sadece 400 gr verebildim
Cok azzz
Bu gunki menumu yazayim haksizmiyim bana cevap verin lutfen
Sabah
Melemen 1dilim ekmek sekersiz cay
Oglen 1 orta sekerli turk kahvesi
Ikindin 1orta sekerli turk kahvesi
Aksam 1lokma ekmek 3kasik patates salatasi
Ben bu kadar yiyip bu kadar spor yaptigimda en az 1 .5 kilo felan verirdim
Ben azmettice kilolarda yapisti ama cok hafif hissediyorum diyete baslayali 15 gun olmus 1.5 kilo vermisim tam
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 sonuçlarına baktımda gerçekten muhteşem sadece 30 gün yapcam arkadaşlar çok kararlıyım bu sefer diyet listeside buldum kendime
Bu diyette hedefiniz: Haftada ortalama 2 kilo.
Günlük kalori ihtiyacınız: 1000 Kcal
Dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet mi arıyorsunuz? Bu diyetle bu çok mümkün istediğiniz kiloyu elde edene kadar 7 günlük periyotlarla uygulayabilirsiniz.
1.gün:
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 2 porsiyon meyve
2.gün:
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
3.gün:
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
4.gün:
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
5.gün:
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
6.gün:
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve
7.gün:
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
geri dönüşüm muhteşem olacak.artık bitti bu boşvermişlik ne kadardaha yaşıcam bilmiyorum.onun için hergünümü daha güzel yaşamak için elimden geleni yapcam .
günaydın elekon ,ben bir gün tam anlamıyla dikkat etsem sabaha 300 gr eksikle kalkıyodum .büyük ihtimal su ama bir eksilme vardı sizde hiç olmuyormu. yaşamverenk hiç yemek yemiyor bana göre ama oda 15 günde sadece 1,5 kilo vermiş.biraz daha deneyin diyetlerinizi baktınız aynı kalıyor değiştirirsiniz .malum günler önceside kilolu çıkıyoruz arkadaşlar.moralinizi bozmayın .belki hemen değil ama yavaş yavaşda olsa vercez kiloları.menüm
2 dilim kek ve yarım su bardağı süt,salatalık , çok canım çekti ne yapayım .
dün leslienin ardından Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 biraz yaptım ve bugün bacaklarım kalcam çok ağrıyor .resmen yere eğilip kalkamıyorum.bügün başlıcam sen yaptınmı elekon
Bu diyet değil bence cnm. Açlık grevi falan yapıyorsun sanki.. Bence yavaş yavaş sağlıklı kilo vermen gerekir. Sen böyle aç kalarak kendine zarar veriyorsun bence..
Arkadaşlar,
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...
87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???
ben hep bıraktım kızlar .eniştem kaza yaptı öldü sandık 6 saat ameliyattan sonra bağırsakları dikildi şuan bilinci açık ama bağırsakların düzene girmesi gerekiyor .bende çocukların yanında kalcam okuları için bayağı birsüre görüşemeyiz kendinize iyi bakın döndüğümde devam ederiz inşallah belkide herkes zayıflar kimseyi bulamam
Eki Görüntüle 809261
kızlar dün pek spor yapılmamış anladığım kadarıyla
zerder ve aysede kilolarını söyledğinde ekleme yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?