bu sabah erkenciyim uyuyamadım
tartıldım 60 kilo çıktım
dün 59.5tim aslında ama dün normalden geç ve fazla yiyince böyle oldu. napalım artık canım sağolsun. bundan sora cumaları daha dikkatli olurum.
geçen hafta cumartesi 60.5
bugün cumartesi 60
fark 500 gr :)
ben değiştiğimi fark ediyorum
3 hafta oldu diyete başlayalı. önceden başlayıp bırakmaları saymıyorum.
3 haftadır bozmadan devam ettim. spor yaptım. başlangıçta 63.1dim üç haftada 3 kilo verdim.
arada sırada aynada bakıyorum kendime
bu sabahta aynı şekilde inceledim kendimi
sırtımın ve karnımın küçülmeye başladığını görüyorum
ölçülerimi almıştım başlarken belim 74tü bugün ölçtüm 70 çıktı
mutluyum huzurluyum
yüzüm küçülmeye başladı ki yuvarlak halini pek sevmiyorum
cildim düzeldi çünkü yediklerime dikkat ediyorum
vücudum şekle girmeye başladı çünkü spor yapıyorum
giydiklerimin eskisinden daha iyi durduğunu düşünüyorum üstümde kendime güvenim artıyo
sonuç olarak diyete bozmadan devam etmeyi düşünüyorum. kararımın arkasında durmalıyım. bıktım kilo problemiyle yaşamaktan.
bu sabah erkenciyim uyuyamadım
tartıldım 60 kilo çıktım
dün 59.5tim aslında ama dün normalden geç ve fazla yiyince böyle oldu. napalım artık canım sağolsun. bundan sora cumaları daha dikkatli olurum.
geçen hafta cumartesi 60.5
bugün cumartesi 60
fark 500 gr :)
ben değiştiğimi fark ediyorum
3 hafta oldu diyete başlayalı. önceden başlayıp bırakmaları saymıyorum.
3 haftadır bozmadan devam ettim. spor yaptım. başlangıçta 63.1dim üç haftada 3 kilo verdim.
arada sırada aynada bakıyorum kendime
bu sabahta aynı şekilde inceledim kendimi
sırtımın ve karnımın küçülmeye başladığını görüyorum
ölçülerimi almıştım başlarken belim 74tü bugün ölçtüm 70 çıktı
mutluyum huzurluyum
yüzüm küçülmeye başladı ki yuvarlak halini pek sevmiyorum
cildim düzeldi çünkü yediklerime dikkat ediyorum
vücudum şekle girmeye başladı çünkü spor yapıyorum
giydiklerimin eskisinden daha iyi durduğunu düşünüyorum üstümde kendime güvenim artıyo
sonuç olarak diyete bozmadan devam etmeyi düşünüyorum. kararımın arkasında durmalıyım. bıktım kilo problemiyle yaşamaktan.
bende aranıza katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza beraber zayıflayalım
Bu arada regl dönemindeki şişkinlik için bildiğin bir şeyler var mı uygulayabileceğim?? Çay yada kür gibi falan??
bende aranıza katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza beraber zayıflayalım
hoşgeldin :)
bu arada ben sabah sporumu yaptım kızlaraçtım bir film koşu bandında 70 dk yürüdüm :)
slm kızlar bende kilo bildirimi yapayım 67.6 az ama olsun enazından düsüs var hafta ortasında kafayı yıyecektim hiç eksilme olmayacak diye neyse önümde uzun zaman var hedefim yılbaşına kadar diyetimi bozmadan devam ettirmeyi düsünüyorum kilo vermem yavaşladı ama vucudum sıkılasarak inceliyor fark edilme başladı herkez zayıflamışsın diyor
eylülün 3.de başlamisdım 71.6 dan 67.6 ya bence gayet iyi
kızlar pazartesi patates diyetine başliycam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?