İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

bu sabah erkenciyim uyuyamadım
tartıldım 60 kilo çıktım
dün 59.5tim aslında ama dün normalden geç ve fazla yiyince böyle oldu. napalım artık canım sağolsun. bundan sora cumaları daha dikkatli olurum.
geçen hafta cumartesi 60.5
bugün cumartesi 60
fark 500 gr :)

ben değiştiğimi fark ediyorum
3 hafta oldu diyete başlayalı. önceden başlayıp bırakmaları saymıyorum.
3 haftadır bozmadan devam ettim. spor yaptım. başlangıçta 63.1dim üç haftada 3 kilo verdim.
arada sırada aynada bakıyorum kendime
bu sabahta aynı şekilde inceledim kendimi
sırtımın ve karnımın küçülmeye başladığını görüyorum
ölçülerimi almıştım başlarken belim 74tü bugün ölçtüm 70 çıktı

mutluyum huzurluyum
yüzüm küçülmeye başladı ki yuvarlak halini pek sevmiyorum
cildim düzeldi çünkü yediklerime dikkat ediyorum
vücudum şekle girmeye başladı çünkü spor yapıyorum
giydiklerimin eskisinden daha iyi durduğunu düşünüyorum üstümde kendime güvenim artıyo

sonuç olarak diyete bozmadan devam etmeyi düşünüyorum. kararımın arkasında durmalıyım. bıktım kilo problemiyle yaşamaktan.

OO süper valla.. İyi gdiyorsun sen.. Bende öğleden sonra diyetisyene gideceğim. Ancak bugün regl olduğum için kilomda fark olmayabilir gibi geliyor. Aslında diyetime düzgün bir şekilde uyguladım bu hafta bakalım kilom kaç çıkacak?? Neyse bugünkü kilomu doğru kabul etmemem lazım ilk günümdeyim ve aşırı şişlik var vücudumda..
Bir kaç güne iner ama bu şişlik.. Regl dönemine uygun bir diyet listesi isteyeceğim bugün.. Akşama doğru kilo bildirimimi yapacağım bende..

Bu arada regl dönemindeki şişkinlik için bildiğin bir şeyler var mı uygulayabileceğim?? Çay yada kür gibi falan??

Bu arada regl dönemindeki şişkinlik için bildiğin bir şeyler var mı uygulayabileceğim?? Çay yada kür gibi falan??

Regl öncesi şişkinliğin yaygın nedenleri: Aşırı tatlı tüketimi, yanlış karbonhidrat tüketimi, yetersiz sıvı tüketimi, yağlı besinlerin aşırı tüketimi, asitli içecek tüketimi, aşırı tuz tüketimi.

Regl öncesi şişkinlikle savaşmanın yolları: Günde 2-2,5 litre su tüketmeye özen gösterilmeli. Beyaz şeker ve beyaz un içeren besinlerin tüketimi minimal düzeye indirilmeli, mümkün olduğunca tam tahıllı ekmek ve tam tahıl ürünleri tercih edilmeli. Tatlı ihtiyacı hissedildiğinde, meyve ve bitter çikolata ile karşılanması daha sağlıklıdır. Asitli ve kafeinli içecek tüketimi bu dönemde şişkinlik hissini ciddi derecede artırır. Şişkinlik hissinin azalması için az tuzlu besinler tercih edilmeli, salamura, turşu, konserve gibi tuz içeriği yüksek besinler bu dönemde tüketilmemelidir. Yağ, midede uzun süre kaldığından ötürü kızartma, kavurma gibi yağ içeriği yüksek besinler şişkinlik hissini artırır. Tenecere yemekleri, ızgara ve fırında pişirilmiş yemekler tercih edilmeli, yemeklere mümkün olduğunca az yağ eklenmelidir.

Regl öncesi şişkinlik için soframızdaki ilaçlar: Maydanoz, semizotu, yeşil çay, kiraz sapı çayı.

Regl öncesindeyseniz bir süre tüketmeyin: Beyaz şeker, beyaz un, kolay sindirilebilir pirinç gibi diğer karbonhidrat çeşitleri, asitli içecekler, konserve, turşu, salamura besinler, kızartma, kavurma, yağlı et çeşitleri, tavuk derisi.

böyle bir yazı var nette Diyetisyen ve Yaşam Koçu Gizem Şeber önermiş

hoşgeldin :)

bu arada ben sabah sporumu yaptım kızlar açtım bir film koşu bandında 70 dk yürüdüm :)

İyiymiş.. Ben daha eve gidemedim kii... İşteyim bugün de.. Saat 14:00 da çıkıyorum. Diyetisyene oradan da evee... İnşallah iyi sonuçlarla dönerimmmm:):):) Akşam görüşürüz kızlarrr...

bende aranıza katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza beraber zayıflayalım

tabiki arkadasım herkese yer var bizim topikte

ya kızlar kafayı yiyecem kilo vermeye calısıyorum ama tartı kilo alımı gösteriyo yarım kilo almısım
ee tabi sporu bırakırsan olacağı buydu
neyse toparlanmam lazım
lesliyi arastırırken bi video buldum sizle paylaşmak istiyorum

Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio Workout at Home
Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio Workout at Home - YouTube
bu videoyu yapan arkadaş var mı

adet öncesi adetken benim için büyük sorun
kabus sanki
yemek yemek istemiyorum bile ağrıdan

Son düzenleme:
hoş bulduk 22 yaşındayım 28 aylık kızım var 164 boyum şuan 64 kiloyum 70 kiloyla başladım diyete ilk olarak akşam ekmek yemeyi ve abur cubur yemeyi kestim hamur işlerini yemedim yediğim tüm herşey in kalorisine falan dikkat ederek 2 haftada 5 kilo verdim 3 gündür elma diyeti yapıyorum tartılma dım haftada bir defa tartılmayı düşünüyorum ama etkili olduğunu etraf daki insanlar bile fark etmiş baya zayıflamışsın diyorlar inşallah düzenli bi şekilde devam ederim de bayrama kadar 60 olurum diye düşünüyorum birbirimize destek olur yaptıklarımızı paylaşırsak daha kolay olacağını düşünüyorum

slm kızlar bende kilo bildirimi yapayım 67.6 az ama olsun enazından düsüs var hafta ortasında kafayı yıyecektim hiç eksilme olmayacak diye neyse önümde uzun zaman var hedefim yılbaşına kadar diyetimi bozmadan devam ettirmeyi düsünüyorum kilo vermem yavaşladı ama vucudum sıkılasarak inceliyor fark edilme başladı herkez zayıflamışsın diyor

eylülün 3.de başlamisdım 71.6 dan 67.6 ya bence gayet iyi

kızlar pazartesi patates diyetine başliycam sanırım

bence iyi zayıflamışsın patates diyetinin inceliklerini anlatırmısın canım ya merak ettim

nasılsınız kızlar maşallah bayağı yol almışsınız bıraktığımdan daha iyi buldum sizi.

Slmlar kızlarr..

Diyetisyene gittim sonuç +300 gr.. 74.3 olmuşum.. Ama regl olduğum için öyle olduğunu söyledi. Çünkü vücudumda 2.6 kilo su artmış görünüyordu. Haftaya Cumartesi belli olur ne kadar verdiğin dedi.. Bakalım haftaya kadar ne olacak:)) Bu arada 4 gün 45'er dk yürüyüş verdi.. Zorunlu olarak yapacağım bakalım:):)

PATATES DİYETİ

Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal bos
Günlük Menüler

1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

kızlar bahsettiğim diyet bu insallah yapabilirim yapnlar haftada 4-5 kilo vermiş tabikide ben uzun zamandır diyette oldugum için aynı sonucu alamam 2-3 kilo versem yeter katılmak isteyen olursa pazartesi başlicam

bende elma diyeti yapıyorum sen patates diyetini bende elma diyetini yapalım bakalım hangimiz daha çok kilo vericez bu arada senin kilon ne kadar

67.5 ama dün aksam bugun diyeti bozdum pzartesi 68 felan olarak başlarım
ben elma diyetide yapmıstım hani bütün gün sadece yeşil elma yenilen diyet değilmi? çokk zor zaten eşki elma sevmem 1 gün zor yapmıştim sen kaç kiloydun

evet o diyet kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık 4 zeytin haftada 2 defa haşlanmış yumurta günde 4 kupa yeşil yaş ve dediğin gibi yeşil elma gün boyu ve günde 3 litre su içiyom 4 gündür devam ediyorum pek zorlanmıyorum ama eşim artık yapma korkuyorum birşey olacak diyo kararsızım bıraksam mı acaba diye :44: ama bayrama kadar da 60 olmak istiyorum 1 hafta daha devam edicem bakalım etkili olacakmı burdan birbirimize destek olalım olurmu en aktif kullanıcı sensin galiba bu açılmış konuda birbirimize anlatırız neler yaptığımızı eğer sende istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…