İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

bende deneyim sonucu yazalım

selam kızlar patates diyetimin ilk günü güzel gidiyor birde yağ yakan içeceğimden içiyorum tadıda çok güzel birde spor yapabilsen bugün süper olucak

günaydın kızlar
dün lesli ile 2 mil yaptım

kahvaltımı yaptım
bitki cayımı içiyorum

sizde nasıl gidiyo bakalım diyet

günaydın kızlar
dün lesli ile 2 mil yaptım

kahvaltımı yaptım
bitki cayımı içiyorum

sizde nasıl gidiyo bakalım diyet

süper süper:46

dün patates diyetinin ilk gününü bitirdim hiç bozmadan sodalı form çayımıda içtim veeeeeeeeeeeeee sonuç 1 günde 800 gr vermişim ama çokkk zordu gece baya zor uyudum

teşekkür ederim canım pek yorucu bişeye benzemiyo siz zorlanıyomusunuz yaparken bide terletiyomu

evet ben baya terliyorum
hemde baya efor sarfettiriyo
3 mile gecsen daha cok terletiyomuş
ama bana simdilik zor geldi 1 sefer yaptım
ama sen istersen 1 milden başla
sonra artırırsın

evet ben baya terliyorum
hemde baya efor sarfettiriyo
3 mile gecsen daha cok terletiyomuş
ama bana simdilik zor geldi 1 sefer yaptım
ama sen istersen 1 milden başla
sonra artırırsın

sabah 1 mil yaptım şimdide 2 mil daha yaptım ve akşama kadar 2 mil daha yaparım diye düşünüyorum hiç bitmesin istedim bu zamana kadar yaptığım en güzel spor çok eğlendim bu sporu yaparken en çok basen bölgesini çalıştırıyo sanki benim de basen bölgemde sorun var günde 3 defa her defasında 2 mil şeklinde yapmayı düşünüyorum sizce bu şekilde yaparsam bayrama kadar 4 kilo gider mi

Slm kızlar..

Nerelerdesiniz bakalım??? Hiç kimseden ses yokk...

vallahi en sadik benim hergün yazıyorum

ama giriyorum çikiyorum kimseden ses yok diyet süper gidiyo sporda bi aksilik çıkmassa ben iddalıyım

haftanın birincisi ben olucam

çalıkuşu izlemek açlığımı biraz bastırdı neyseki çok güzellll bi dizi Fahriye Evcen Burak Özçivit Rabbim özene bezene yarattmış MAŞŞALLAH

günaydın kızlar
bugün zor bi gün olacak
karnım ağrıyo
regl dönemim basladı bu hafta benden umut beklemeyin
ya bişi sorcam siz regl iken spor yapıyonuz mu
ben karnımın ağrısından kolumu bile kaldıramıyorum da

canım benimkide dün başladı be reğli olurken sancılanmam normalde hiç etkilemez beni normal bi gün gibi gelir dün hatta lesli 4 mil yaptım hiç zorlanmadım hatta daha bi enerjik olmuştum ama bugün sabah uyandım leslie açtım 2 mil olanı 10 dakka yaptm düşüp yapılacak gibi oldum kapattım dinleniyorum şimdi regli dönemim bitsin ondan sonra başlıycam spora insandaki tü enerji gidiyo hem diyet hem rejli hem spor 3 bir arada olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…