İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

ben 70 kiloydum başladığımda ama elma diyetiyle değil yediklerimden kısmıştım biraz ama herşey yemiştim çikolata bile yerdim 2 haftada 5 kilo vermiştim ama sonra durdu birden dedim bari elma diyetine başlıym 5 kiloda öyle veriym başladım elma diyetine 4 gün oldu başlayalı 1 hafta daha devam edicem mutlaka veririm 5 kiloyuda bayrama kadar

vallahi tebrik ederim seni ben eşki elme pek sevmiyorum ondan çok zorlanmıştım ama kesin 1 haftada 4 -5 kilo verirsin inşallah hepside yağdan olur bayrama kadarda 60 kilo olabilirsin bence tabiki spor yapmanda çok önemli

elma diyetinde ilk 1 hafta spor yapılmıyomuş ama başlıycam pazartesinden itibaren yapıym diyorum inşallah etkisi olucak benim sorun basenlerde üst tarafım da sorun yok inşallah oda eriycek

nasıl tartılmadan duruyosun sabrediyosun ben çatlarım yaaaa kilomun azaldığını görmek beni çok motive eder bende senin gibi 3haftadır diyetteyim ve 4 kilo verdim vekilo vermem çok yavaşladı ama yavaşlasa bile artık yağdan gidiyo ve vucutta daha belli oluyor kilo verdiğim normalde elma diyetide patates diyetide sureklı yapmada sağlıksız ama arada yapılabilir aslında kilo verme yolculuğumuz çok benziyo sadece senin kilon daha az benden

kızlar çok mutluyum bugün elma diyetinde 5. günüm ve tartıltım 63 kiloya düşmüşüm çok mutluyum çok tam gaz devam bu elma diyetine :118:

kızlar çok mutluyum bugün elma diyetinde 5. günüm ve tartıltım 63 kiloya düşmüşüm çok mutluyum çok tam gaz devam bu elma diyetine :118:

valla tebrikler
ben tek tip beslenemiyorum
dukan denedim rahatsızlandım
lahana diyeti denedim rahatsızlandım
şimdi bi diyet listem yok
sadece akşam yemeği yemiyorum onun yerine meyve ya da ayran tercih ediyorum
merakla izlicem sürecini :)

teşekkür ederim canım valla devam ediyorum bende yazıcam buraya sürekli birbirimize destek oluruz bakalım bayrama kadar kaç kilo daha vericem

iyi akşamlar kızlar hiç sormayın diyet yalan oldu barbekü partisinde cooook yedim,
spor unut gitsin bugün cok kötü oldum
artıkım yarından itibaren sıkı diyete gircem

iyi akşamlar kızlar hiç sormayın diyet yalan oldu barbekü partisinde cooook yedim,
spor unut gitsin bugün cok kötü oldum
artıkım yarından itibaren sıkı diyete gircem

Arada oluyo kaçamaklar ama diyeti bırakmamak önemli.. Sen ne olursa olsun bırakmamaya çalış devam et aynen.. Bazen böyle yapmak iyi bile oluyor.. Psikolojik olarak rahatlıyor insan.. Yemeklerden kısarak yaşamak da kolay değil hani... Herkese kolay gelsinnn...

tşk ederim
motivasyon önemli tabiki
bugün kahvaltım
bir dilim peynir
4 zeytin
tam buğday ekmeği
maydanoz
yesil cay

herkese kolay gelsin
sabah sabah oğlumu okula götürdüm 10 dak yürüyüş

tşk ederim
motivasyon önemli tabiki
bugün kahvaltım
bir dilim peynir
4 zeytin
tam buğday ekmeği
maydanoz
yesil cay

herkese kolay gelsin
sabah sabah oğlumu okula götürdüm 10 dak yürüyüş

Her gün yaptığın şeyler spor olarak sayılmaz demişti bana diyetisyenim.. Yani okula on dk yürüyüş her gün aynı saatte yapılan bir şey ise spor olarak sayılmaz demişti.. Kilo vermek için bunun üzerine ek olarak bir şeyler daha eklemek gerekiyormuş..

haklısın bencede öle arkadasım
mesela ben apartman görevlisiyim
hergün sevise cıkıyorum ama son bi senedir kilo alıyorum yani
demekki vücut alıştı artık
yoksa ilk zamanlardaki kilo verme neden kilo almaya dönsün

buldum günlüğünüzü, geç olacak ama hayırlı uğurlu olsun :)

takip ederim sık sık artık, ne güzel baya da kalabalıksınız.

slm kızlar ben hafta sonu feci bozdum diyeti ama bugün patates diyetine başladım cok sıkı olucam bir hafta

kızlar süper bi kür buldum deneyen herkez kilo vermiş yorumlar çok güzel malzemeler cok basıt

81 kilo ile başladım geçen hafta şuan 79 küsürüm kilo bildirimimi buradandayapacagım neyse çayın tarifini veriyorum ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim

ben bunu bu gün kesin deniyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…