kızlar çok mutluyum bugün elma diyetinde 5. günüm ve tartıltım 63 kiloya düşmüşüm çok mutluyum çok tam gaz devam bu elma diyetine :118:
Weight loss - before and after pictures, great motivation complation - YouTube kızlar becerebildimmi bilmiyorum link vermeye çalıştım süper motivasyon olur izleyin muhakkak
valla tebrikler
ben tek tip beslenemiyorum
dukan denedim rahatsızlandım
lahana diyeti denedim rahatsızlandım
şimdi bi diyet listem yok
sadece akşam yemeği yemiyorum onun yerine meyve ya da ayran tercih ediyorum
merakla izlicem sürecini :)
iyi akşamlar kızlar hiç sormayın diyet yalan oldu barbekü partisinde cooook yedim,
spor unut gitsin bugün cok kötü oldum
artıkım yarından itibaren sıkı diyete gircem
Arada oluyo kaçamaklar ama diyeti bırakmamak önemli.. Sen ne olursa olsun bırakmamaya çalış devam et aynen.. Bazen böyle yapmak iyi bile oluyor.. Psikolojik olarak rahatlıyor insan.. Yemeklerden kısarak yaşamak da kolay değil hani... Herkese kolay gelsinnn...
tşk ederim
motivasyon önemli tabiki
bugün kahvaltım
bir dilim peynir
4 zeytin
tam buğday ekmeği
maydanoz
yesil cay
herkese kolay gelsin
sabah sabah oğlumu okula götürdüm 10 dak yürüyüş
Her gün yaptığın şeyler spor olarak sayılmaz demişti bana diyetisyenim.. Yani okula on dk yürüyüş her gün aynı saatte yapılan bir şey ise spor olarak sayılmaz demişti.. Kilo vermek için bunun üzerine ek olarak bir şeyler daha eklemek gerekiyormuş..
Arkadaşlar,
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...
87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?