İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

bence kolay kilo verdiren ürünler kolayda kilo aldırır

günaydın kızlar
sabah sadece 1 elma yedim
kahvaltıyı saat 11 de yapacam
bu hafta spor yapamıyorum malesef
haf sonu tartılıyım ama sanmam ki kilo vermiş olayım

kızlar fotoğraf yüklemeye çalışıyorum bilmiyorum oluyomu deniyorum şuan deneme deneme

Eklentiler

• $Wt.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 64
sana katılılmak ıstıyorum bende 84 kılolayla basladım suandaa 82 kılo oldum umarım bende senın gbı verebılırım kılalarımdn kurtulabılırım

sana katılılmak ıstıyorum bende 84 kılolayla basladım suandaa 82 kılo oldum umarım bende senın gbı verebılırım kılalarımdn kurtulabılırım

Hoş geldin cnm.. Kaç yaşındasın kaç kilo vermeyi planlıyorsun? Nasıl bir diyet uyguluyorsun biraz bahseder misin??

Öğle yemeği menüm;

1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak pırasa
1 su bardağı yoğurt
1 mandalina

Ara Öğün olarak 1 mandalina daha yedim:):):)

Hoş geldin cnm.. Kaç yaşındasın kaç kilo vermeyi planlıyorsun? Nasıl bir diyet uyguluyorsun biraz bahseder misin??

hoşbulduk canım suanda 82 kıloyum 2 kılo vaermıs halım. 21 ysındayım 173 boyum 20 kılo vermeyı dusunuyorum dıyetımde su sekılde

sabah: hergune göre degısıyor bir gün kepek ekmegi peynir tost çay yada yesilcay
bir gün kepek ekmegı peynır domates salatalık zeytın cay (şekersiz)
bir gün yulaflı mısır gevreklerınde special k sut
bir gün kepekli puaça alıorum onu yiyorum

ara öğün meyve,salata yada yulaflı bisküvi süt

öğlen kepekli ekmek peynırlı tost
süt bisküvi
salata olabılır

gün içinde tabi su çok tüketiyorum 1 ltyi geciyor
aksam salata mutlaka oluyo yanında annem ne yemek yapmıssa ondan az az
çorba yogurt sıkmıycaak sekılde ve gayette güzel gidiyor dıyetım kendimi çok sıkmadan yavas yavas yapıyorum arada yuruyuse cıkıyorum yarım saat yuruyorum aksam 8den sonra bısey yemıyorum

Hmm.. Hadi bakalım inş sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını..

sağlıksız kilo verdiren ürünler kolay kilo aldırır bence..kilo vermek sağlıklı beslenmeyle olur ve bu aslında çok basit birşey..kilo almamızın en önemli sebebi fazla almamız gereken besinleri az,az almamız gerekenleriyse fazla almak..
mesele sabah sadece 1 elma yerseniz normalden az kalori alırsınız,ama bu sefer de vücudun ihtiyacı olan protein,vitamin ve mineralleri eksik almış olursunuz,bu yüzden kan şekeriniz normal seviyenin altına düşer ve sürekli bi acıkma halinde olursunuz..
eğer bu besinleri her gün düzenli olarak hücrelerinize yerleştirir ve bunu az kaloriyle yaparsanız hem dilediğiniz her yemeği yiyebilir,hem de KOLAYCA kilo verebilirsiniz..bildiğiniz bi yöntem varsa uygulayın,yoksa ben size yardımcı olabilirim:)

Lütfen sayfamıza reklam amaçlı girenler çıksın:):):)

burada kilo vermenin yolları konuşuluyor bi şirketin reklamını yapmıyorum,deneyip rahatça sonuç aldığım bi ürün var,arzu edenler gidip alıp kullanarak benim gibi sonuç alsınlar istiyorum..:)
ama bi sakıncası varsa bir daha mesaj atmayabilirim,dediğim gibi tek amacım kilosunda şikayetçi olan arkadaşlarımın da benim gibi istedikleri kiloya kolay ve en sağlıklı yoldan inmeleri...ya da çıkmaları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…