İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

hoşgeldin zerder :) hadi bakalım kolay gelsin :)

kızlar bugün diyeti bozmadan devam ettim ama spor yoktu yerine temizlik yaptım kışlıkları çıkardım yemek yaptım :))
günü güzel haberi bu sabah 58.4 çıkmış olmam
düne göre 600 gr eksik :)

Hos geldin enistenin saglik sorunlari iyi olmustur insallah

Ben iddami hafta basinda belirttim kizlara birinci olucam dedim Allah nasip etti oldum senin donmenede sevindim hadi bakalim yeni haftada neler olucak

çok şükür hastaneden çıktı Rabbime binlerce kez şükür ablamın çocukların yüzü gülüyorya işte bundan daha güzeli yok .Tebrik ederim arkadaşım bu hafta inşallah hepimiz vermiş oluruzda bayramada çıtıpıtı gireriz.

günaydın arkadaşlar, bugünkü menüm
1 adet krep
1 tatlı kaşığı bal,
1 salatalık,1 fincanda kapiçino
bakalım bugün elma diyeti yapcam kendimce ,
istediğim kiloya ulaşıncada karatay yolundan gidicem .Rabbim yardımcım olsun çok sabıra ihtiyacım varda:))

Hoş geldin Zerder :):):)

Kaç kilo olduğunu söylersen bu haftaki listeye seni de ekleyebilirim.. Bu arada nasılsın diyet nasıl gidiyor??

Hoş geldin Zerder :):):)

Kaç kilo olduğunu söylersen bu haftaki listeye seni de ekleyebilirim.. Bu arada nasılsın diyet nasıl gidiyor??

hoşbulduk aysekzly,70.8 kiloyum.ben bırakmıştım 2 haftada hiç dikkat etmedim.ablamın 2 ye giden oğluvar onun sayesine kilo almadım koşturmaktan.psikolojik açıdan bilgisayar gibi de çöktüm :)

üffffffff
çok kötü bir gün temizlik yapıcam sular yokkk daha doğrusu birinci katlarda azda olsa var ben3. kattayım su çıkmıyooooo hiç sevmiyorum bu adanayı türkiyenin en büyük köyü diye boşuna demiyorlar

zaten cuma gününden beri baskülümde yok pili bitti ve bulamadık eşim bugünde bakıcak kendimi eksi hissediyorum baskülümsüz ve saldım sanki biraz üfffffffff yaaaa sinirrrrrrrr mutsuzum agrasifim

karabulutlar gezmesin arkadaşlar moraliniz yüksek olsun .yavaş yavaşda olsa ne güzel veriyosunuz kiloları birazdaha sabır.
öğlen menüm bir kase çorba ve 3 yk keşkek
açım arkadaşlar birazdan evimin işini bitirince leslie 2 mil yapcam

Haklısın yavaş yavaş da olsa veriyoruz kilolarııı.... Ben 6'li rakamları görmeyi o kadar çok istiyorum kii.. Az kaldı ama göreceğim iki üç haftayı bulmadan inşş..

Haklısın yavaş yavaş da olsa veriyoruz kilolarııı.... Ben 6'li rakamları görmeyi o kadar çok istiyorum kii.. Az kaldı ama göreceğim iki üç haftayı bulmadan inşş..

benide eklermisin canım listeye 3 gündür giremiyodum unutmuşsunuz beni geçen haftaki başlangıç kilo 67 şuanki kilom 63 hafta sonu tekrar kilo bildirimi yaparım elma diyetiyle vermiştim ben 4 kilo vermiştim ama diyeti bırakınca 1 kilo aldım şimdi klasik bi diyet uyguluyorum YAĞ TUZ ŞEKER UN ÇİKOLATA yok bakalım bu şekilde kaç kilo gidicek

bende kendimce elma diyeti yapıyorum çokmu zor yoksa niye vazgeçtin.çokda güzel kilo vermişsin

leslie 2 mil yapmadım bu sefer kızlar Jillian Michaels level 1 yaptım .benim karın bölgem sorunlu olduğu için Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 yapmam gerekiyomuş yarına kaldı artık.spor yapcak halim kalmadı öldüm

Arkadaşlar,

Kilo bildirim sonuçları değişti. Senel_im arkadaşımızı ekledim. Bu durumda 4 kilo vererek haftanın 1.si senel_im oldu.. Tebrik ederim...

Hadi bakalım herkese bol kilo vermeli haftalar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…