nasılsınız arkadaşlar bu ne azim böyle şaşırdım bu kadar kilo verdiğinizi görünce. işe yarayıp yüzünüzün güldüğünü görmek güzel çokkkkk güzel . bende pazartesi başlıcam inşallah kaldığım yerden artık evimdeyim ve çok özledim
Hos geldin enistenin saglik sorunlari iyi olmustur insallah
Ben iddami hafta basinda belirttim kizlara birinci olucam dedim Allah nasip etti oldum senin donmenede sevindim hadi bakalim yeni haftada neler olucak
hoşgeldin zerder :) hadi bakalım kolay gelsin :)
günaydın arkadaşlar, bugünkü menüm
1 adet krep
1 tatlı kaşığı bal,
1 salatalık,1 fincanda kapiçino
bakalım bugün elma diyeti yapcam kendimce ,
istediğim kiloya ulaşıncada karatay yolundan gidicem .Rabbim yardımcım olsun çok sabıra ihtiyacım varda:))
ben kilo vermedim diye yazmadın demi
Hoş geldin Zerder :):):)
Kaç kilo olduğunu söylersen bu haftaki listeye seni de ekleyebilirim.. Bu arada nasılsın diyet nasıl gidiyor??
hoşbulduk aysekzly,70.8 kiloyum.ben bırakmıştım 2 haftada hiç dikkat etmedim.ablamın 2 ye giden oğluvar onun sayesine kilo almadım koşturmaktan.psikolojik açıdan bilgisayar gibi de çöktüm :)
Arkadaşlar kilo bildirimi sonuçlarını güncelledim. Elekonun kilosunu bilmediğim için boş bıraktım.
Eki Görüntüle 824817
karabulutlar gezmesin arkadaşlar moraliniz yüksek olsun .yavaş yavaşda olsa ne güzel veriyosunuz kiloları birazdaha sabır.
öğlen menüm bir kase çorba ve 3 yk keşkek
açım arkadaşlar birazdan evimin işini bitirince leslie 2 mil yapcam
Haklısın yavaş yavaş da olsa veriyoruz kilolarııı.... Ben 6'li rakamları görmeyi o kadar çok istiyorum kii.. Az kaldı ama göreceğim iki üç haftayı bulmadan inşş..
benide eklermisin canım listeye 3 gündür giremiyodum unutmuşsunuz benigeçen haftaki başlangıç kilo 67 şuanki kilom 63 hafta sonu tekrar kilo bildirimi yaparım elma diyetiyle vermiştim ben 4 kilo vermiştim ama diyeti bırakınca 1 kilo aldım şimdi klasik bi diyet uyguluyorum YAĞ TUZ ŞEKER UN ÇİKOLATA yok bakalım bu şekilde kaç kilo gidicek
elma sirkesi kürü yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?