İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Yardımın için teşekkür ederiz ama biz kendi çabamızla sağlıklı beslenerek kilo vermek istiyoruz. Valla reklam gibi görünüyor ama doğruyu siz bilirsiniz yine de teşekkürler..

Kizlarrrrrr
Uyandiniz mi?
Kilo bildirim gunu kacak olmadan herkez bildiricek valla artida olsa ekside benim baskulumun bu sabah pili bitti kac gundur problem cikariyordu zaten ama dun sabah ve yatmadan once tartilabildim dun cok hareketli bir gundu ve ben pazartesi 68.0 idim dun sabah 65.9 bugun tahminim 65.6 olmusumdur belkide daha az hadi bakalim sizin sonuclarinizida bekliyorum:))

kızlar geçen cumartesi tam 60 kiloydum bu sabah tam 50 kilo çıktım
regl dönemi çok şişkinlik olmadı şükür moralim bozulmadı
diyete alıştım artık normal düzenimmiş gibi :))

28 eylül 60 kilo
5 ekim 59 kilo
fark: 1 kilo :))

bu arada arkadaşlarımda artık değişimi farkediyolar çok mutlu oluyorum :)

cok sevindim arkadasım
inş devam eder bu vermelerin
ben tartılmadım özel günümdeyim diye bu hafta pas gececem

Slm kızlar;

Geçen haftaki kilom 74.3 kg
Bu hafta 72.7 kg
Giden : 1.6 kg

Çookk mutluyum yaa:):):) Emeklerimin karşılığını alıyorum yavaş yavaş:):):)

tebrik ederim güzelllll

Slm kızlar;

Geçen haftaki kilom 74.3 kg
Bu hafta 72.7 kg
Giden : 1.6 kg

Çookk mutluyum yaa:):):) Emeklerimin karşılığını alıyorum yavaş yavaş:):):)

tebrik ediyorum veee çizelge istiyorummmm sanırım iddamı kazandım

nasılsınız arkadaşlar bu ne azim böyle şaşırdım bu kadar kilo verdiğinizi görünce. işe yarayıp yüzünüzün güldüğünü görmek güzel çokkkkk güzel . bende pazartesi başlıcam inşallah kaldığım yerden artık evimdeyim ve çok özledim (çok

nasılsınız arkadaşlar bu ne azim böyle şaşırdım bu kadar kilo verdiğinizi görünce. işe yarayıp yüzünüzün güldüğünü görmek güzel çokkkkk güzel . bende pazartesi başlıcam inşallah kaldığım yerden artık evimdeyim ve çok özledim

ben kilo vermedim diye yazmadın demi

Uzulme bende gecen hafta veremedim bu hafta 2.4kg verdim onumuzde yeni birr haftavar biz kadinlar neyi istedikde basaramadik yeterki isteyelim azmedelim sabirli olalim :)

Hos geldin enistenin saglik sorunlari iyi olmustur insallah

Ben iddami hafta basinda belirttim kizlara birinci olucam dedim Allah nasip etti oldum senin donmenede sevindim hadi bakalim yeni haftada neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…