slm kızlarrrrr
nasılsınız nasıl gidiyo diyet spor?
benim patates diyetim devam ediyor bu gün 3.günüm dün biraz kaçamak yaptım ama azda olsa eksilme var kilomu belirtmiyeceğim cumartesi yazacağım
kendimi çok enerjik hissediyorum spor da yaparım büyük bi ihtimalle
hepinize düşük kalorili bol haraketli sporlu günler diliyorum öpüldünüz byyyyy
benim elma diyetimin son 2 günü kaldı bakalım hangimiz daha fazla kilo vermiş olucaz bende cuma günü sonlardırıyorum ve tam 10 gün yapmış olucam elma diyetini ama içim dışım elma oldu bıktım resmen elma yemekten bende baya verdim ama bilemiyorum cumartesi ğörücez sonuçları kim daha çok vermiş inşallah sonuçlar bizi mutlu eder
tabikide sen fazla vermiş olucan çünki cuma günü benim 5. günüm senin 10. ama bende haftaya elma diyeti yapmayı düşünüyorum yalnız ben eşki elma yiyemem daha az yesem kırmızı yesem olmazmı? sizin topiğede yazdım ama cevap alamadım daha baştan sona okuyum dedim 2000 küsür sayfa okuyamadım valla sen okudunmu yapmışlarmı kırmızı elmayla acaba
canım ben başka biyerde okumuştum kırzımı elmaylada oluyomuş ama yeşil elma kadar etkili olmuyomuş yinede olurmuş yani ben bugün diyeti sonlandırdım gün boyu baş ağrısı vardı eşim eve geldiğinde uyumuş kalışım uyandığımda gözüm sararmış ayağa kalkamadım mecburen sonlandırdım elma diyeti maceramı 1 tabak menemen le 1 kepek ekmeği yedim tartıldım az önce elma diyeti tam 1 hafta oldu bugün diyete başladığımda 67 idim şuan 63 kiloyum üstelik 1 hafta boyunca kaçamak yapmamıştım hiç pekte işe yaramadı bence hiç başlama sen ekşi elmada yemiyceksin kırmızı elmayla 1 haftada en fazla 2 kilo gider 2 kilo içinde tek tip beslenmeye değmez bence hiç zorlama bence kendini ben artık yediklerimden kısıcam sporumu yapıcam zaten 7 kilo fazlalığım kaldı oda 2-3 aya gider bence yediklerime dikkat edersem
sağlık herseyden önemli tabikide bildiğim kadarıyla bebeğinde var senin zaten bir haftada 5 kilo olağan üstü süper emeğinin karşılıgını almışsın darısıda bana benim eşimde iki gündür kızıyo bana hemde ne diyeti yaptığımı bilmeden beni caydırmaya çalışıyo her akşam çips çikolata felan alıyo ben bozuyum diyeti diye ama ben bozmuyorum çok kararlıyım o tartıda 50li rakamları görücem
Uffff uyuyamiyorum cok sinir bozucu (acliktan mi ne)
Ben uygulamaya başladığım diyeti burda birinden aldım 25 er gunluk 5 listeden oluşuyor ve burda uygulayan arkadaşların ciddi basarılarının oldugunu okudum isterseniz buraya kopyala yapistir yapabilirim
hoş geldin arkadasım kolay gelsin sana da
bu arada hayırlı olsun bebeğin
bebeğini emziriyorsan diyet yapma derim ama bebeğin için sağlıklı beslen benim düşüncem bu
yanlış anlamassan yani
ben listeye uyamıyorum onun için az ve sık yemek yemeye calısıyorum
bol bol su içiyorum
yesil cay içiyorum
spor yapmaya calısıyorum
tek tip diyet yapıyorsunuz ya peki kilolar gidiyo da sonra geri alım oluyomu hani yeniden bişiler yemeye baslayınca
bende düşünüyorum da
Kızlar bende bugun diyete başladım hayatımda ilk defa diyebilirim.boyum 168 suan kilom 69.5
Gecen yol evlendim evlendiğimde 52 kiloydum Temmuz'da dogum yaptım.doguma giderken 80 kiloydum.hedefim 55 yani 15 kiloya yakın vermem lazım.kendimi bu sekilde cok çirkin hissediyorum :2::2: :2: bana destek olun
kızlarrrr en çok ne yemeyi özlediniz?
ne kadar zamandır yemiyosunuz?
ne zaman yemeyi düşünüyosunuz?
ben cevabimi veriyim büyük boy hamburger menüsü yanında sicacik sogan halkaları ve nagıt üzerinede sıcacık künefe:97:
ben bu hafta sonu yemeyi düşünüyorum abartmadan küçük menülerle eeeee bukadarını hak ettim canıııımmm
ya siz?
kızlarrrr en çok ne yemeyi özlediniz?
ne kadar zamandır yemiyosunuz?
ne zaman yemeyi düşünüyosunuz?
ben cevabimi veriyim büyük boy hamburger menüsü yanında sicacik sogan halkaları ve nagıt üzerinede sıcacık künefe:97:
ben bu hafta sonu yemeyi düşünüyorum abartmadan küçük menülerle eeeee bukadarını hak ettim canıııımmm
ya siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?