Ben en çok çikolata yemek istiyorum. Şöyle antep fıstıklı kare çikolatalar var ya.. Mmmm canım nasıl istiyoryanına da kahve.. Ohh miss... Ama yemeyeceğim.. Başlarsam bir kaç büyük boy kare yerim herhalde çok özledim yanii:):):)
ben valla herşeyi çok özledim elma yiye yiye içim dışım elma oldu ama bi antepli olarak en çok yağlı köfte mercimekli köfte canım çekiyo bende yarın sinemaya gidicem valla eşimle ordan da künefe yemeye diyet diyet nereye kadar haftada bir gün midemize ödül vermek gerek :)
kızlar yarına arkadaş çağırdı eli çok lezzetlidir pastaları kısırı köftesi porsiyonlarıda büyük büyükdür ne yapicam yaa kendimi çok zor tutucam yaaaa
kızlar çok kötüyümşokkk içindeyim tam 1 hafta ekşi elmaları yedim durdum ve 4 kilo vermiştim dün sonlardırdım diyetimi tabi akşama kadar devam etmiştim akşam 1 tabak menemen ama öyle dolu dolu değil 1 dilim de kepek ekmeği yedim sabahta her zamanki kahvaltımı 50 gr kadar lor peyniri 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yeşil çay öğlen bişey yemedim sadece bu yediklerimle verdiğim 2 kiloyu hemen almışım varmı böyle bişey yaa ben o kadar süre boşunamı uğraştım başlamayı düşünen arkadaşlar sakın başlamayın bıraktığınız an sade sebzede yeseniz verdiğiniz kiloyu anında alıyosunuz çünkü
şok içerisindeyim ne demek 2 kilo yaaa yarım 1 kilo alsan hadi olur diycem ama 2 kilo inanamıyorum çekdiğin acıya deymez yaaaa kızlar bende bu mesajın aynısını yazmamak için dua edicem cumartesi belli olur artık hatta yarın aksama çok uzuldüm yaaa ama tesellin bir haftada 2 kilo vermiş oldun oda iyi çok takma boşver
inşallah o 2 kiloyuda almam tekrardan çok da dikkat ediyorum yediklerime nerdeyse aç yaşıyorum ama ğitmiyo ğidenide hemen alıyorum bu gidişle bi diyetisyene ğidicem her ne kadar eşim istemesede yeter artık verme ben seni böyle seviyorum biraz daha versen ben yanında çok kilolu duruyorum diyo fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum yükleyebilsem şuanki halimin fotoğrafını yüklüycem bakalım siz ne diyceksiniz fotoğraf yüklemeyi bilen biri bana yardım edebilirmi
inşallah o 2 kiloyuda almam tekrardan çok da dikkat ediyorum yediklerime nerdeyse aç yaşıyorum ama ğitmiyo ğidenide hemen alıyorum bu gidişle bi diyetisyene ğidicem her ne kadar eşim istemesede yeter artık verme ben seni böyle seviyorum biraz daha versen ben yanında çok kilolu duruyorum diyo fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum yükleyebilsem şuanki halimin fotoğrafını yüklüycem bakalım siz ne diyceksiniz fotoğraf yüklemeyi bilen biri bana yardım edebilirmi
kızlarrrr en çok ne yemeyi özlediniz?
ne kadar zamandır yemiyosunuz?
ne zaman yemeyi düşünüyosunuz?
ben cevabimi veriyim büyük boy hamburger menüsü yanında sicacik sogan halkaları ve nagıt üzerinede sıcacık künefe:97:
ben bu hafta sonu yemeyi düşünüyorum abartmadan küçük menülerle eeeee bukadarını hak ettim canıııımmm
ya siz?
şok içerisindeyim ne demek 2 kilo yaaa yarım 1 kilo alsan hadi olur diycem ama 2 kilo inanamıyorum çekdiğin acıya deymez yaaaa kızlar bende bu mesajın aynısını yazmamak için dua edicem cumartesi belli olur artık hatta yarın aksama çok uzuldüm yaaa ama tesellin bir haftada 2 kilo vermiş oldun oda iyi çok takma boşver
kızlarrrr en çok ne yemeyi özlediniz?
ne kadar zamandır yemiyosunuz?
ne zaman yemeyi düşünüyosunuz?
ben cevabimi veriyim büyük boy hamburger menüsü yanında sicacik sogan halkaları ve nagıt üzerinede sıcacık künefe:97:
ben bu hafta sonu yemeyi düşünüyorum abartmadan küçük menülerle eeeee bukadarını hak ettim canıııımmm
ya siz?
Maalesef kızım emmiyor( cok denedim herseyi yedim kac paket humana cay ictim sütüm olmadı artık esim annem kayınvalidem kedini zorlayıp uzme dediler napiyim bendim kızımın da nasibi yokmuş ((
Arkadaşlar kilo vermenin en eğlenceli yolunu buldum..sağlıklı beslenerek ve her istediğinizi yiyerek kilo vermek isteyen var mı??
Arkadaşlar kilo vermenin en eğlenceli yolunu buldum..sağlıklı beslenerek ve her istediğinizi yiyerek kilo vermek isteyen var mı??
kızlar aylar sürüyor kilo almamız
bir haftada 4 kilo mümkün değil zaten
bağırsaklar boşalır vucüt ödem atar su kaybeder kas kaybeder. alsana 4 kilo ediyo işte
normal düzene geçince vucut su topluyo bağırsaklar doluyo. yapma bence yaşamrenk. arada kaçamaklarını azalt sporunu yap varsın bir hafta sürsün bir kilo vermen. ne acelen var ki sabret canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?