İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Slm kızlarr :)
bugün diyeti biraz bozdum
okulda öğrencim kurabiye yapmış getirmiş
acayip güzel bişeydi
bildiğimiz kurabiyenin üstü çikolata kaplı onun üstünde de mısır gevreği
ohhh bi tane yedim sabah
sonra okuldan çıkarken bi tane daha yedim
şimdide küçük parça çikolata yedim
biri beni durdursunnnnn

neyse şimdi yürüyüş zamanı koşu bandında en az bir saat yürünecek
hadi bakalımmmm :)

Haklısın yavaş yavaş da olsa veriyoruz kilolarııı.... Ben 6'li rakamları görmeyi o kadar çok istiyorum kii.. Az kaldı ama göreceğim iki üç haftayı bulmadan inşş..

az kaldı az
biraz sabır
ama bende kışın gelmesiyle bir iştahlandım ki sorma
bişeyler yiyesim var ya
meyve kesmiyo artık
sıcak yemek yemek istiyorum ekmeği bana bana
ama YOOKKKKK!!!
sıska bir kız olmadan bırakmak yok !!!

bende kendimce elma diyeti yapıyorum çokmu zor yoksa niye vazgeçtin.çokda güzel kilo vermişsin

evet güzel kilo verdiriyor ama çok zor oluyo gözlerimin içi kızarmıştı tenim sararmıştı başımın ağrısı ğeçmiyodu hiç eşim dedi yeter artık sağlık herşeyden önemli diye vazğeçtim artık yediklerime dikkat ederek veriyorum ama bu hafta hep dışardaydım künefe misafirlikler falan almadıysam vermemişimdir hiç

arkadaşlar bir sene önce doğum yaptığım için kilom 81 şunda yaklaşık 4 ay önce 95 kiloydum 1 aydır diyeti bozdum ve tekrar başlamak istiyorum fakat bu sefer başarılı olamadım beni de gurubunuza alır mısınız

uyguladığım diyet programım

SABAH :
BİR BARDAK SU
SÜTLÜ TARÇIN
YARIM SAAT SONRA ;
HERGÜN 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
PEYNİR
SINIRSIZ YEŞİLLİK DOMATES
ÇAY
2 DİLİM İNCE UNONUN DİYET EKMEĞİ

ÖĞLE :
SEBZE YEMEĞİ AZ YAĞLI AZ TUZLU
SINIRSIZ SALATA
YOĞURT
ÇORBA
YADA ; KURUBAKLAGİLLER

AKŞAM :
HAŞLAMA VEYA IZGARA HERHANGİ Bİ ET
ÇORBA
SINIRSIZ SALATA YOĞURT
2 YEMEK KAŞIĞI PİLAV MAKARNA ....

SINIRSIZ ÇAY
KAHVE
BİTKİ ÇAYLARI
ŞEKERSİZ

ARALARDA İSE ;
CEVİZ,FINDIK,BADEM
MEYVE
MEYVE YOĞURTLARININ İÇİNE MÜSLİ KARIŞTIRARAK (ÖZ. KAYISILI)
GRİSSİNİ
İNCE BİR DİLİM EKMEĞİN ÜSTÜNE SÜZME YOĞURT ÜSTÜNE PUL BİBER

maşallah yine iyi dayanmışın ben ilk günden pes ettim elma görmek istemiyorumakşam yemeğindede eşimi yalnız bırakmak istemiyorum miktar kısıtlaması yapacam artık.bırakınca hemen kilo alınıyor diyorlar boşver iyi yapmışsın

slm arkadaslar nasılız bakalım
ben sabah müsli-süt yedim bitki cayı içtim

simdi cay demledim onu içiyorum
soğuk donuyorum ya

öğlen
sabah karnabahar hasladım yemeğini yapmak için
onu yoğurtlayıp yemeyi düşünüyorum
sade olarak

akşama karnabahar yemeği var ama ben sadece corba içerim
arada bol bol su
lessli yapmayı düşünüyorum
inş

slm kızlar bakıyrmda gayet iyi gidiyoruz :)

bugün diyet bozulmadı
spor olarak 1 saat yürüyüş yapıldı
aynen devam :)

karnım tok elimde lattem çalıkuşu izlemek süperrrrr

azmin için tebrik ederim.bende kilo vermek isityorum en son 73kg.şuan kaç kg bilmiorum ama o cıvarlardayım. sormak istiyorum diyet listen nedir nasıl ve ne kadar sürede verdin kilolarını?

günaydın kızlar
nasılız bakalım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği + 1 dilim kasar tost
yeşil cay

herkese kolay gelsin

merhabalar ben de 3 gün oldu bu diyeti yapalı verebilirim inş çünkü 20 gün sonara kardeşimin düğünü var ve ben 88 kiloyum en azından 10 kilo bile versem yeter bana yardımcı olurmusunuz

merhabalar ben de 3 gün oldu bu diyeti yapalı verebilirim inş çünkü 20 gün sonara kardeşimin düğünü var ve ben 88 kiloyum en azından 10 kilo bile versem yeter bana yardımcı olurmusunuz

diyetisyene gitmeni öneririm sağdan soldan duyduğun şeylerle verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın. ben diyetisyenle 80.3 kilodan 68li kilolara indir hemde 2-3 ay gibi bir sürede.

diyetisyene gitmeni öneririm sağdan soldan duyduğun şeylerle verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın. ben diyetisyenle 80.3 kilodan 68li kilolara indir hemde 2-3 ay gibi bir sürede.

gittim diyetisyene verdim de ama sonra durakladı bırakıncada geri aldım ama şimdi isveç diyetini yapıyorum 3 günüm inş veririm daha sonrada diyetisyenimin verdiği listelere devam edeceğim çünkü onlar cennet gibiydi şimdiki diyetime göre

diyeti hayat şekline dönüştürmelisin. önüne bir sürü şey geldiğinde ben bunu yiyemem yada bundan çok az yiyeceğim demen iradeli olman gerek. kilo verdim tamam deyip kendini salarsan zayıf bir yaşamı kafadan sil bence ..

artık onda hemfikiriz zaten ben şuan çözüm arıyorum

Günaydın kızlar...

Sayfama gelemediğim günlerde dolmuş bakıyorum da.. Kimler bize katılıyor.. Önce kendinizi tanıtsanız, tanışsak daha iyi olur bence..

azmin için tebrik ederim.bende kilo vermek isityorum en son 73kg.şuan kaç kg bilmiorum ama o cıvarlardayım. sormak istiyorum diyet listen nedir nasıl ve ne kadar sürede verdin kilolarını?

Slm cnm.. Ben ilk başta karatay diyeti ile verdim 11 kiloyu ama şimdi diyetisyenin verdiği listem ile devam ediyorum. Sen ne yapıyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…