İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

maalesef 88 kiloyum boyum 1.68

Takma kafana kilonu bence.. Bende başladığımda 87 kiloydum. Şu an 73 civarlarındayım. Kilo verdikçe kendine daha çok güveneceksin emin ol.. Ama tek tip diyetler yapma sakın.. Sadece sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalış.. Bu şekilde daha sağlıklı kilo verirsin. Her öğünde yediklerini yazarsan sana yardımcı olabiliriz. Sayfamızda diyet konusunda gayet iyi giden arkadaşlarımız da var.. Elekon, zerder, sugarcubes bunlardan da baya fayda görebilirsin.. Sana yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar... Büyütme gözünde kilolarını.. Başla yeter ki verirsin tüm fazlalıklarını...

Günde 3 lt su..

3-4 fincan yeşil çay

ve haftada 4 gün 45 dk'lık yürüyüş yapmak..

Bunları hayatına kesinlikle yerleştirmelisin...

Bak gör nasıl kilo vermeye başlayacaksın...

Aramıza hoş geldin...

Slm cnm.. Ben ilk başta karatay diyeti ile verdim 11 kiloyu ama şimdi diyetisyenin verdiği listem ile devam ediyorum. Sen ne yapıyorsun??

ben 1-2aydır ekmek yemiyorum şekere dikkat ediorum kilo verdimmi bilmiorum ama tam anlamıyla diyete baslamadım başlamak istiyorum ama meyve fln yiyince saglam yemek yemediğim zaman ellerim titriyo şekerim düşüyo sanrım. :44: diyetleri ne kadar uygulayabilicem bilmiorum inş başarırım bendee

Son düzenleme:

Teşekkür ederim hoş buldum ama çok rahatsız olmaya başladım kilodan evet devamını getireceğim zaten sağlıklı beslenmeye başlayacağım ama şuan kıyafet bile bulamıyorum düğün var 20 gün sonra yani eşim bile beğenmiyor artık beni düğüne kadar 10 kilo vermem lazım ve çok az kaldı isveç diyetiyle ne kadr veririm bilmiyorum zaten isveç diyetine başladım bugün 3 günüm

Son düzenleme:
bugün çok iyi geçti arkadaşlar .kalori takibi yapıyorum hiçde zorlanmıyorum bakalım işe yarıyacakmı..Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 yaptım ayrıyetten ama 15 dakikacık çok işe yarıyor karın kasları acıyor. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.moral olarak yanınızdayız herzaman yanlış bişeyde cısssss deriz merak etmeyin .he bu arada bende ilk başladığımda 87 dim.şimdi 70.8 e indim. ben o kadar iradeli değilim bu sıralar çok bozuyorum ama bugün kararlıyım herşey kafada bitiyor.. 19 dan sonra bişey yeme karatay meyve bile yemeyin diyor.bol su iç.öğlen ve akşam öğünlerinde yoğurdun olsun ve en önemlisi spor yap, fazladan çıkcağın merdiven bile senin için bir spor ,çoğu arkadaşda müziği açıp göbek atıyor herşey bizim elimizdebu sefer olacak Allahın izniyle

bende bugün bıraktım ekmeği ne kadar alışmışız ekmeğe benimde başım ağrıdı.bence sende diyetisyene git en azından tahlil yaptır.ellerinin titremesini hafife alma Allah korusun .bende kaç sefer bozum diyetlerimi ama hiç pes etmedim inşallah hepimiz vercez kiloları .ama hızlı değil yavaş yavaş sağlıklı ,iyi edelim derken kötü etmeyelim bide:))))

isveç diyeti nasıl oluyo peki

Son düzenleme:
isveç diyeti nasıl oluyo peki

kahvaltı: 1 fincan kahve + 1 küp şeker
öğle yemeği :2 haşlanmış yumurta + haşlanmış ıspanak + 1 domates
akşam:200 gr. biftek + yağ ve limon suyu ile marul salatası

2. ve 9. Gün
kahvaltı:1 fincan kahve + 1 küp şeker
öğle yemeği: 200 gr. jambon + 200 gr. yoğurt
akşam:200 gr. biftek + yağ ve limon suyu ile marul salatası

3. ve 10. Gün
kahvaltı:1 fincan kahve + 1 küp şeker + 1 dilim tost ekmeği
öğle yemeği:2 haşlanmış yumurta + 1 dilim jambon + limon suyu ile marul salatası
akşam:haşlanmış kereviz + 1 domates + 1 taze meyve

4. ve 11. Gün
öğle yemeği: 200 ml.portakal suyu + 200 gr. yoğurt
akşam:1 haşlanmış yumurta + 1 büyük rendelenmiş havuç + 200 gr. süzme peynir

5. ve 12. Gün
kahvaltı:1 büyük rendelenmiş havuç ve limon suyu
öğle yemeği:200 g. limon suyu ile haşlanmış morina + 1 tatlı kaşığı tereyağı
akşam: 200 g biftek + marul salatası ve kereviz

6. ve 13. Gün
öğle yemeği:2 haşlanmış yumurta + 1 büyük rendelenmiş havuç
akşam: 250 g tavuk + Yağ ve limon suyu ile marul salatası

7. Gün
kahvaltı:1 fincan çay, şekersiz
öğle yemeği:HİÇBİR ŞEY (bolca su içilmelidir, o yardımcı olur ...)
akşam:200 g kuzu pirzola + 1 elma

Bu çok sağlıksız bir diyet yaa.. Açlıktan hasta olursun yani..

Bu çok sağlıksız bir diyet yaa.. Açlıktan hasta olursun yani..

ben zaten pek fazla yemek yemiyorum alıştımda bugün 4 günüm ve verdimde eşim bile farkediyo yani belki 13 gün yapamam ama arefe gününe kadar enazından yapsam yeter artık göbeğimde uyuyunca yan yatmıyor mutluyum çok şükür

Eee kızlar nasıl gidiyor diyetler bakalım...

Ben bu hafta spor yapamadım hiç.. Kendimi suçlu hissediyorum. Ama diyetime uyuyorum yani...

dün çok güzeldi inşallah bugünde iyi gider .bende spor yapamıyorum sadece 15 dk falan Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 yapıyorum.geçende Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 de yaptım azbişey oda göğüs kasları çok çalıştırıyor.tek sorunum suyu çok içemiyorum.

20 günde 10 kilo mu vermeye çalışcaksın. inş hastalanmazsın

slm herkese
dün spor yapmadım diyetide bozdum biraz

bu sabah kahvaltı iyiydi ama öğle yemeği fazla kaçtı
akşama yemek yemem zaten meyve yerim
birazdan yürüyüşe başlıcam
bol su içmem lazım ama havalar soğuyunca içesim gelmiyo pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…