merhaba ben azraali sadece kiloluyum ve acil destek bekliyorum
maalesef 88 kiloyum boyum 1.68
Slm cnm.. Ben ilk başta karatay diyeti ile verdim 11 kiloyu ama şimdi diyetisyenin verdiği listem ile devam ediyorum. Sen ne yapıyorsun??
Takma kafana kilonu bence.. Bende başladığımda 87 kiloydum. Şu an 73 civarlarındayım. Kilo verdikçe kendine daha çok güveneceksin emin ol.. Ama tek tip diyetler yapma sakın.. Sadece sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalış.. Bu şekilde daha sağlıklı kilo verirsin. Her öğünde yediklerini yazarsan sana yardımcı olabiliriz. Sayfamızda diyet konusunda gayet iyi giden arkadaşlarımız da var.. Elekon, zerder, sugarcubes bunlardan da baya fayda görebilirsin.. Sana yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar... Büyütme gözünde kilolarını.. Başla yeter ki verirsin tüm fazlalıklarını...
Günde 3 lt su..
3-4 fincan yeşil çay
ve haftada 4 gün 45 dk'lık yürüyüş yapmak..
Bunları hayatına kesinlikle yerleştirmelisin...
Bak gör nasıl kilo vermeye başlayacaksın...
Aramıza hoş geldin...
ben 1-2aydır ekmek yemiyorum şekere dikkat ediorum kilo verdimmi bilmiorum ama tam anlamıyla diyete baslamadım başlamak istiyorum ama meyve fln yiyince saglam yemek yemediğim zaman ellerim titriyo şekerim düşüyo sanrım. :44: diyetleri ne kadar uygulayabilicem bilmiorum inş başarırım bendee
Teşekkür ederim hoş buldum ama çok rahatsız olmaya başladım kilodan evet devamını getireceğim zaten sağlıklı beslenmeye başlayacağım ama şuan kıyafet bile bulamıyorum düğün var 20 gün sonra yani eşim bile beğenmiyor artık beni düğüne kadar 10 kilo vermem lazım ve çok az kaldı isveç diyetiyle ne kadr veririm bilmiyorum zaten isveç diyetine başladım bugün 3 günüm
isveç diyeti nasıl oluyo peki
kahvaltı: 1 fincan kahve + 1 küp şeker
öğle yemeği :2 haşlanmış yumurta + haşlanmış ıspanak + 1 domates
akşam:200 gr. biftek + yağ ve limon suyu ile marul salatası
2. ve 9. Gün
kahvaltı:1 fincan kahve + 1 küp şeker
öğle yemeği: 200 gr. jambon + 200 gr. yoğurt
akşam:200 gr. biftek + yağ ve limon suyu ile marul salatası
3. ve 10. Gün
kahvaltı:1 fincan kahve + 1 küp şeker + 1 dilim tost ekmeği
öğle yemeği:2 haşlanmış yumurta + 1 dilim jambon + limon suyu ile marul salatası
akşam:haşlanmış kereviz + 1 domates + 1 taze meyve
4. ve 11. Gün
öğle yemeği: 200 ml.portakal suyu + 200 gr. yoğurt
akşam:1 haşlanmış yumurta + 1 büyük rendelenmiş havuç + 200 gr. süzme peynir
5. ve 12. Gün
kahvaltı:1 büyük rendelenmiş havuç ve limon suyu
öğle yemeği:200 g. limon suyu ile haşlanmış morina + 1 tatlı kaşığı tereyağı
akşam: 200 g biftek + marul salatası ve kereviz
6. ve 13. Gün
öğle yemeği:2 haşlanmış yumurta + 1 büyük rendelenmiş havuç
akşam: 250 g tavuk + Yağ ve limon suyu ile marul salatası
7. Gün
kahvaltı:1 fincan çay, şekersiz
öğle yemeği:HİÇBİR ŞEY (bolca su içilmelidir, o yardımcı olur ...)
akşam:200 g kuzu pirzola + 1 elma
Bu çok sağlıksız bir diyet yaa.. Açlıktan hasta olursun yani..
Eee kızlar nasıl gidiyor diyetler bakalım...
Ben bu hafta spor yapamadım hiç.. Kendimi suçlu hissediyorum. Ama diyetime uyuyorum yani...[/QU
bende diyet spor yalan oldu temizlik gezme misafir ben dağıttım bayram çıkana kadar kilo almamaya çalışıcam ama bu gün güzel bişey oldu uzun zamandır girmediğim bi markete girdim yeni doğum yaptığımda çok giderdim kasiyer kız ne kadar zayıflamışsınız ne yediniz? içdiniz? ne yaptınız ? sorulara boğdu beni kendiside kilo vermeye çalışıyomuş ayyyy ben bi mutlu oldum zaten herkez çok farketmeye başladı eşim bile ne ara böyle kilo verdin diyor
Eee kızlar nasıl gidiyor diyetler bakalım...
Ben bu hafta spor yapamadım hiç.. Kendimi suçlu hissediyorum. Ama diyetime uyuyorum yani...[/QU
bende diyet spor yalan oldu temizlik gezme misafir ben dağıttım bayram çıkana kadar kilo almamaya çalışıcam ama bu gün güzel bişey oldu uzun zamandır girmediğim bi markete girdim yeni doğum yaptığımda çok giderdim kasiyer kız ne kadar zayıflamışsınız ne yediniz? içdiniz? ne yaptınız ? sorulara boğdu beni kendiside kilo vermeye çalışıyomuş ayyyy ben bi mutlu oldum zaten herkez çok farketmeye başladı eşim bile ne ara böyle kilo verdin diyor
Ne güzel işte.. Azmettik mi oluyor yani.. Birde başkalarından duyunca çok iyi oluyor..
Ne güzel işte.. Azmettik mi oluyor yani.. Birde başkalarından duyunca çok iyi oluyor..
aynen ya :) ben zaten biliorum ne kadar verdiğimi ama bunu başkasından duymak istiyorum :) o kadar emek veriyoruz farkedilsin tabi :)
Teşekkür ederim hoş buldum ama çok rahatsız olmaya başladım kilodan evet devamını getireceğim zaten sağlıklı beslenmeye başlayacağım ama şuan kıyafet bile bulamıyorum düğün var 20 gün sonra yani eşim bile beğenmiyor artık beni düğüne kadar 10 kilo vermem lazım ve çok az kaldı isveç diyetiyle ne kadr veririm bilmiyorum zaten isveç diyetine başladım bugün 3 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?