İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

günaydın arkadaşlar
bugünkü kahvaltım,domates,salatalık,yarım havuç,yarım kırmızı biber,yumurta,kk peynir,maydonoz, marul, şekersiz çay
ekmeği bıraktım.sağolsun eşimin desteği ilede dün 2 porsiyon köfte yedim akşam akşam
bugün bırazdaha kısıp spor yapcam bakalım

Günaydın kızlar..

Bu sabahki menüm;

1 dilim beyaz ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
çeyrek simit..

Simit yediğime pişman oldum ama az bir şeydi zaten bir şey olmaz:):)

"Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1" 19 dk yaptım kızım uyandı şimdi onun kahvaltı sırası .bizim evdede çok çikilota oluyor dayanamayıp bende bir ısırık alıyorum yetiyor o kadar da şımartalım kendimizi

Ha haaa ilk bildirimi ben yapiyim diyetsiz bir hafta tabikide bana arti getirdi yani gecen hafta 65.9bu hafta 67.0 bu haftada bunu korusam yeter bayramdan sonra artik hizla baslarim

bende söyleyim kilo almısım 72.4
spor yapamadım bu hafta
kendimi bayram sonrasına motive edicem

bende 69.3 geldim bu sabah hastada oldum şişlikte gitti sanırım gerçi 2. gün en sonunda verdim başardım başardım

iyi akşamlar kızlar
sizden 1 hafta boyunca ayrı kalacağım
bayram dolayısıyla memlekete gidiyorum
hepinizin bayramı simdiden mübarek olsun
herkese hayırlı bayramlar,

Bugun etek almaya gittim veee 38beden etegin icine girdim ama ben kapali oldugum icin biraz dar oldu diye 40beden aldim magzadaki kadinlarda tabi zayıf olunca hepsi yakisti dediler bende gururla bende kiloluydum ama 15 kilo verdim dedim :))))))

Bugun etek almaya gittim veee 38beden etegin icine girdim ama ben kapali oldugum icin biraz dar oldu diye 40beden aldim magzadaki kadinlarda tabi zayıf olunca hepsi yakisti dediler bende gururla bende kiloluydum ama 15 kilo verdim dedim :))))))

Ooo süperr canım... Emeklerinin karşılığını alıyorsun ne güzel... İnşalah hepimiz alacağız tabii...

Arkadaşlar bu haftanın kilo bildirim sonuçlarını ekliyorum.

Haftanın 1. si Zerder olmuştur..

Yasamrenk ve Elekon kilo almışlardır

Bendee kilomu korumuşum Aynı kiloda devam ediyorum..

Sugarcubes kilosunu yazmadığı için boş bıraktım..

Bayramdan sonra tekrar görüşmek üzere.. Hepinizi çok seviyor ve çookk öpüyorum canlarımm..

İyi bayramlarrr....

Hepinizin bayrami kutlu olsun kizlar bayramdan sonra kilolar ne durumda olacak bakalim

Kizlarrrr
Hic sesiniz cikmiyo durumlar cok mu kotu bayramda abarttinizmi ben biraz abarttim sanirim

Günaydın kızlar..

Bayram haftasında çok abarttım yaa.... Bu hafta detoks haftası olacak benim için.. 2 kg aldım Yaa yemek istemesem de zorla yediriyorlar insana... Akraba ziyaretlerinden bıktım yaa Bu haftaki hedefim geçen hafta aldığım kiloları sıcağı sıcağına vermek olacak Detoks yapmak isteyenler varsa birlikte yapabiliriz:):)

Sizler neler yaptınız???

günaydın kızlar
herkesin gecmiş bayramı mübarek olsun
1 hafta boyunca yedim resmen
kilom bu sabah itibariyle 71.4 cıktı
sasırdım bana kalsa 4-5 kilo almısımdır diyordum
sizde durumlar nasıl bakalım

geçkalmış biri olarak sizinde bayramınız mübarek olsun arkadaşlar,günaydın bende 70.8 oldum annemde yedimde yedim hiç dikkat etmedim sporda yapmadım.haliyle aynıyım.Ama göbeğim küçüldü bilmiyorum bişeyi doğru yaptım ama ne .galiba göbeğimin ete ihtiyacı varmış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…