Günaydın kızlar..
Bayram haftasında çok abarttım yaa.... Bu hafta detoks haftası olacak benim için.. 2 kg aldımYaa yemek istemesem de zorla yediriyorlar insana... Akraba ziyaretlerinden bıktım yaa Bu haftaki hedefim geçen hafta aldığım kiloları sıcağı sıcağına vermek olacak Detoks yapmak isteyenler varsa birlikte yapabiliriz:):)
Sizler neler yaptınız???
slm aysecim bende detoks yapmak istiyorum senin bi listen vardı doktorun verdiği
bi daha paylaşsan ya beraber yapsak.
baktımda eskilerde bulamadım çokta karıştırmadım gerçi ama zahmet olmaz inş sana :)
kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
tatilde takip etme imkanım olmadı
neler yaptınız
herkes gönlünce yedi içti heralde bende çookkk direndim ama cuma günü kuzenim öyle bir sofra kurmuşki diyetime göre hiçbişey yoktu sofrada bozdum mecburen hemde en kralından yedim iiçtim npayım sonrada iştahım açıldı iyice. dikkat ettim ama kısmadım yediklerimden
ordayken 57.1 çıkmıştım en düşük
bu sabah 58.1 çıktım
ama başladım tekrar diyete
yarında spora başlıcam inş
ayşeyle detoksta yapabilirim
hadi bakalım kızlar bundan sonra bayramda yok tatilde 2014'e fit girelim inş :)
Kızlar nerelerdesiniz yaaArtık kimse uğramıyor topiğe..
Öğle yemeği menüm;
1 porsiyon nohut
1 küçük kase cacık
Lahana salatası
Ara öğün
2 küçük hurma
1 dilim greyfurt
Akşam yemeğinde de yumurtalı ıspanak yapacağım..
slm kızlar topiğe girecek yüzüm yok biri beni durdursun iştahım çok açık yaaaaaa
Kızlar bende aranıza katıldımmm en fazla 1,5 ayda 10 kg vericem.... 10 kg versem yeter de artar bile zatenn :))))
slm herkese :)
benim diyet sonuç vermeye başladı bu sabah 57.1 çıktım :)
kahvaltı
1 dilim köy ekmeği
domates salatalık
beyaz peynir
ara
5-6 kayısı (fazla ama okula meyve götürmedim bugün)
öğle
haşlanmış kabak karnıbahar havuç ve tavuk göğsü(hepsi bir tabak oldu)
2 kaşık yoğurt
evde yürüyüş yapıcam inş :) bide leslie 2 mile yapayım diyorum
diyetide bozmak yok :)
Sabah 1 bardak kahvemi içtim. Öğlen 1 adet bol baharatlı haşlanmış yumurta ve 1 adet salatalık yedim. Biraz önce dayanamayıp 1 kaşık patates yemeği yedim :) Birazdan da 1 avuç maydanoz ve 1 bardak yeşil çayımı içeceğim. Akşama da 1 kase light yoğurt, 1 kase salata ve 1 elma yemeyi düşünüyorum. Bol bol da su içiyorum. Eğer üşenmezsem yürüyüşe de çıkacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?