İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Ben bu şekilde yiyerek açlıktan ölürüm herhalde:):) Kaç kalori toplamda??

bilmiyorum canım azdır muhtemelen :)) ama sadece 1 hafta yapacağım bunu. 1 hafta sonra 1 gün ara vericem sonra 2 günlük ayran detoksu yapıcam o da bitince sağlıklı bir diyete başlıycam 1 ayda 10 kg dan kurtulmayı düşünüyorum bu şekilde :))

Kızlar mehaba ben de aranıza katılmak istiyorum benimde desteğe ihtiyacım var tam 86.9 kiloydum 4 gün öncesine kadar şimdi 82 kiloydum ve yılbaşına kadar en azındn 70 olmak istiyorum yardım edin banada

Tabi ki başarabilirsin ama kendine çok büyük hedefler koyarak zorlama.. Yavaş yavaş ama sağlıklı ver kilolarını.. Bu şekilde kilo verince geri almazsın.. Ama hızlı verince kilolar hızla geri dönüyor..

Bu arada nasıl bir diyet uyguluyorsun??

Günaydın kızlar... Nasılsınız bakalım?? Diyetler ne alemde?? Ben bayramda aldığım kilolardan kurtuluyorum sanırım :):) 17 gün diyetini bilen ya da uygulayan var mı aranızda?

slm herkese
bende diyet iyi gidiyo hastayım diye spor yapamıyorum pek hevesimde yok kendimi hiç zorlamıyorum
ama diyet bozulmadı
bu sabah kahvaltı yaptım öğleni meyve ile geçiştirdim
akşama misafirim var balık yaptık onu yicem diye bekliyorum gelselerde yemeğe başlasak :)

hiç bir şey yememişsin ama en baştan çok zorlayınca bi aşamada patlıyo insan o zamanda ne bulsa yiyo :)
domtes salatalık ve et eklersen daha güzel olur diyetin :)
günde bir dilim de ekmek yiyebilirsin saçların tırnakların beslensin :)

Kızlar mehaba ben de aranıza katılmak istiyorum benimde desteğe ihtiyacım var tam 86.9 kiloydum 4 gün öncesine kadar şimdi 82 kiloydum ve yılbaşına kadar en azındn 70 olmak istiyorum yardım edin banada

gel canım katıl aramıza :) sıska kızlar olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyoruz :))

iyi akşamlar kızlar
nasılız bakalım
ben resmen ucuşa gectim
kendime gelebilirsem diyet yapcam ama ne yesem midem bulanıyo
kendimi kötü hissediyorum
bi garibim bayramdan bu yana
anlamadım gitti valla
düzelirsem tekrar aranıza katılırım inş

Slm kızlar bende geldim aranıza yarın diyete başlıyorum dukan diyeti yapmaya karar verdim inşallah birlikte zayıflarız destek bekliyorum hepinizden 10 kilo verebilseydim boyum ufak olduğu için daha kilolu görünüyorum evlilik hamilelik çocuk ev iş derken aldım başımı gittim :2:

Merhabalar,

Bugün size 1 ayda 15 kilo verdiren diyet listesi vereceğim. Bu diyet listemiz 7. günlük program olarak vereceğim ve siz bunu 4 hafta boyunca uygulayacaksınız. Diyet listemiz bünyenizi biraz yorabilir çünkü zor bir diyettir ancak elde edeceğiniz sonuçları düşündüğünüzde buna dayanabileceğinizi düşünüyoruz.

Bu diyeti uygularken eğer sizi zorlarsa 7 gün sonunda 3 gün bir mola verin daha sonrasında tekrar yapmaya devam edebilirsiniz.

1.Gün

Diyetimizin birinci günü birazcık zordur. Bugün istediğiniz kadar sınırsız meyve yiyebilirsiniz. Bol bol su tüketebilirsiniz ancak yemek yemek kesinlikle yasak.

2.Gün

Diyetimizin ikinci gününe geldik. Bugün meyve değil ancak sınırsız meyve suyu tüketebilirsiniz. Bugün de maalesef yemek yemek yasak. Yine bol bol su tüketebiliyorsunuz.

3.Gün

Diyetimizin üçüncü gününe geldik. Bugün diyetimiz yavaş yavaş rahatlamaya başlıyor.

Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 adet armut
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, 2 domates, 1 bardak ayran

4.Gün
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta

Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam Yemeği: 100 gram peynir ile yapılmış 2 yumurtalı omlet

5.Gün
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta
Akşam Yemeği: 1 adet alabalık ızgarada pişmiş olacak yanında bol yeşillikli salata

6.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillikli salata
Akşam Yemeği: 150 gram ızgara tavuk yanında 1 bardak ayran

7.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim tam buğday ekmeği üstüne 2 kaşık fıstık ezmesi
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillikli salata
Akşam Yemeği: 150 gram ızgara tavuk yanında 1 bardak ayran

ilk iki gün çok zor canım ya diğer günler yapılır ama bide her hafta tekrarlamak hasta eder insanı

hoşgeldin 10 kilo çok değilmiş 2 ayda çok rahat verirsin :)

İŞ YERİNDE ÇOK ZOR OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM

İŞTE SABAH YİYECEKLERİM
Ayda 10 Kilo Verdiren Diyet Listesi

Sabah Kahvaltısı Seçenekleri

1 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim reçelli tost ekmeği, 1 kase meyveli yoğurt, şekersiz çay ya da kahve

Ilk hedefim 10 kilo vermek sonra 5 kilo daha boyum 146 cm

Diyete yeni başlıyorsan reçel eklemesen daha iyi olur bence.. Bende çalışıyorum ama kahvaltımı evden getirerek yapıyorum. Sende bir çok kahvaltı seçeneği bulabilirsin kendine..

Reçeli katmadım zaten yiyemiyorum onun yerine azıcık peynir yedim evden getirdim bende öğle yemeğimide evden getirdim yanlış hesaplama yapmadıysam toplam 373 kalori aldım yeniyim bu kalori işinde çokmu sizce kızlar

Boy yaş ve kilonu yazarsan aldığın kalori hakkında yorum yapabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…