İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Veeeeee öğlen yemeğimi yedim
knorr un hazır yayla çorbası 115 kalori
1 tane süter üçgen peynir 21.5 kalori
1 dilim pide 147 kalori toplamda 283 kalori almış oldum kendimi pek aç hissetmiyorum regl dönemimdeyim çok şişim zaten ondan mıdır bilmem

Günaydın arkadaşlar..

Bugün akşama kadar kilo bildirimlerini yapalım bende yeni çizelge oluşturayım:):)

Hadi bakalım iyi haberler bekliyorum sizden:):):)

ben geldim kızlar
ama cok kötüyüm midemde ağrı var
cözemedim neden
bugün tartıldım 72.3 cıkyım
herkese kolay gelsin

slm kızlar ben geri döndüm bayramdan bu yana gönlümce yedim içtim bol bol çok güzeldi çokkk hiç pişman deyilim ve sadece 2 kilo almışım ama bu günden itibaren tekrar dönüyorum topiğede diyetede

sabah kahvaltım

1.5 dilim ekmek, melemen ,bir küp beyaz peynir ,2 zeytin ,1 çay kaşığı bal, 3-4 dilim patates kızartması ,şekersiz çay

slm kızlar ben geri döndüm bayramdan bu yana gönlümce yedim içtim bol bol çok güzeldi çokkk hiç pişman deyilim ve sadece 2 kilo almışım ama bu günden itibaren tekrar dönüyorum topiğede diyetede

Hoş geldin cnm.

Bende bayramda 2 kilo almıştım bir haftada gitti o kilolar... Çok beklemeden diyet yapınca hemen gidiyo merak etme.. Bu arada bu sabahki kilonu paylaşırsan yeni liste yapacağım..

Hoş geldin cnm.

Bende bayramda 2 kilo almıştım bir haftada gitti o kilolar... Çok beklemeden diyet yapınca hemen gidiyo merak etme.. Bu arada bu sabahki kilonu paylaşırsan yeni liste yapacağım..

ayyyy kilom çok kötü yazmasam yada yazayım 68.0

Kızlar ben 20 yasındayım 71 kiloyum 83ten dustum ama hazirandan sonra veremedim hiç çok moralim bozuk yaaa napıcam ??

Diyete yeni başlıyorsan reçel eklemesen daha iyi olur bence.. Bende çalışıyorum ama kahvaltımı evden getirerek yapıyorum. Sende bir çok kahvaltı seçeneği bulabilirsin kendine..

aynen ya bende kahvaltı yapıcam diye 6.30da kalkıyorum. eskiden bir poğaça alır giderdim şimdi domates salatalık peynir için kalkıyorum erkenden

günde 1000 kalorinin altındaki diyetler sağlıksızdır. doktor kontrolünde belirli bir süre detoks yapılabilir ama bence kalori hesabı yapabilceeğin bir siteye üye olarak vermek isteğin kiloyu ne kadar sürede verebileceğini hesaplaman daha doğru olacaktır

ayşecim benide listeye eklermisin 57.1 olarak

kızlar bende diyette bir problem yok ama sporda felaketim resmen.
oyle usengec oyle yorgunum ki. uffff bir an önce başlamam lazım yoksa zor gidicek bu kilolar diyette uzadıkça uzayacak

Cnm sen baya zayıfsın yaa.. Bence artık diyet yapma:):) Boyun kaçtı bu arada??

Arkadaşlar bu hafta 1. yok.. Bayram haftasında değişiklikler olduğu için bu haftaki kiloları yazdım sadece.. Haftaya kilolara göre 1. belli olacak.. Bu hafta neler yapacağız bakalım:):)

Herkese başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…