İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

diğer diyetlerde aç kalıyorum bu sefer gece yiyorum bu bayağı doyurucu geldi bana ama dediğin gibi ekmek çokk

arkadaşlar ben perşembe günü özel hastaneye gidicem diyetisyene. bütün tahlillerimi yaptırıcam, sanırım bir sorun var bende. aldığım listeyi paylaşırım sizinle. öğrenmemi istediğiniz bir konu varsa yazın bana sorarım?

karatay diyetini denedim ben ramazandan önce aynı böyle ekmeği kesip fındık , ceviz yiyosun ama hiç bana göre değil çünkü hem bağırsaklarım tembelleşti hemde beynim durdu resmen acayip etkilendim sonra bıraktım herkeste aynı olmaz belki ama bünyeme ters karatay:)

Son düzenleme:
en iyisini yapıyosun valla tebrik ederim hiçbişeyin olmasa bile sağlıklı bir şekilde kilo verirsin diyetisyenler diyetler kişiye özeldir diyorlar ondan mı olmuyor acaba .

benim bu sıralar iradem zayıf tutamıyorum kendimi ama yarın başlıcam söz 57 olna kadar durmak yok kızlar kararlıyım

bende 79 benıdeee yazabilirsiniz.. birlikten kuvvet doğarr:)

hoşgeldin cansubilal bende 78le başladım aslında ancak 72ye inebildim forum sayesinde gerçekten diyetten daha etkili kilo vermede Allah şimdiden hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar bugün erken kalktım sabah 300 kere ip atlamayla başladım bir çay bardağıda süt içtim .71.3 kiloyum bununla başlıcam diyete

Arkadaşlar bana kilo bildirenleri eklerim buraya.. Birde hedef kilolarınızı yazarsanız iyi olur.. Başlangıça gerek yok. Şuanki kilo ve hedef kilo yeterli haftaya verdiğimiz kiloyu ekleyeceğim..

Tarih Şuanki kilo Hedef
aysekzly 28.08.2013 - 75.3 - 55
zerder 28.08.2013 - 71.3 -
cansubilal 28.08.2013 - 79 -

ay en kilolo ben başlamışımm ne kadar ktü

benide aranıza alın lütfen 76 kiloyum bende doğum kilolarımı verdim 85den 76a indim ramazanda ara verdim dün diyete başladım ama kaçamak yapıyorum desteğe ihtiyacım var motive olmam lazım yoksa verdiğim kiloları geri alacağım

Hoşgeldinn aramızaa.. Aynı durumdayız. BEnde doğumdan sonra 87 olmuştum. Onları verdim şimdi 75 76 arasında gidip geliyorum. Sen nasıl kilo verdin? Neler yaptın? Ben karatay diyeti ile vermiştim.

Hoşgeldinn aramızaa.. Aynı durumdayız. BEnde doğumdan sonra 87 olmuştum. Onları verdim şimdi 75 76 arasında gidip geliyorum. Sen nasıl kilo verdin? Neler yaptın? Ben karatay diyeti ile vermiştim.

öncelikle aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ben tek başıma yapamadım diyetisyen desteğiyle 1 ayda 9 kilo verdim ramazanda 73.8i bile gördüm bayramdan sonra 76 çıktım acilen başlamam lazım ama tek başına olmuyo inşallah sizin desteğinizle vericem hedefim 65 olmak umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız

Benimde kilo vermem durdu. 2 - 3 aydır tık yok.. Pazartesi günü tahliller için hastaneye gideceğim. Bakalım yüksek ihtimalle tiroid ile alakalı sıkıntı var bende.. Sen yaptırdın mı tahlillerini? Bence atlama benim de hatam bu.. Çalışıyorum diye bu bahaneyle aksatıyorum hastaneye gidip bi tahlil yaptırsam belki sorun çözülecek kilo vermeye devam edeceğim ama aksatıyorum işte.. İhmal etmemek lazım aslında... Pazartesiye kadar diyet yok sadece dikkat ediyorum okadar..

gunaydin hanimlar..bir kitap var ama turkce ismini bilmiyorum..dr dukan;je ne sais pas maigrir...turkiyede oldugundanda eminim cunku yenilerde magazin programinda gordum cok unlu yapmis..bende yaptim sonuc garanti emin olun cok guzel kilo veriosunuz ama ben eti sevmeyen birisi olarak bayaa zorlandim..kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…