Benim de boyum 1.62 kilom 75 ama ben ekmek çok azalttım. Hatta hiç yememeye çalışıyorum. Bence bu diyet sana göre değil.. Yani 90 üstü falan olsan anlarım da senin kilon öyle çok uçuk değil. Obezite grubunda değilsin sadece kilolusun. O yüzden daha sağlıklı bir diyet uygula bence..
diğer diyetlerde aç kalıyorum bu sefer gece yiyorum bu bayağı doyurucu geldi bana ama dediğin gibi ekmek çokk
en iyisini yapıyosun valla tebrik ederim hiçbişeyin olmasa bile sağlıklı bir şekilde kilo verirsin diyetisyenler diyetler kişiye özeldir diyorlar ondan mı olmuyor acaba .arkadaşlar ben perşembe günü özel hastaneye gidicem diyetisyene. bütün tahlillerimi yaptırıcam, sanırım bir sorun var bende. aldığım listeyi paylaşırım sizinle. öğrenmemi istediğiniz bir konu varsa yazın bana sorarım?
Arkadaşlar,
Herkes başlangıç kilolarını yazsın.. Bir çizelge yapayım. Haftaya cuma herkes ne kadar verdiğini yazar bakalım kimler daha başarılı olacak ne dersiniz??
bende 79 benıdeee yazabilirsiniz.. birlikten kuvvet doğarr:)
hoşgeldin cansubilal bende 78le başladım aslında ancak 72ye inebildim forum sayesinde gerçekten diyetten daha etkili kilo vermede allah şimdiden hepimizin yardımcısı olsun
Bence ekmek yerine 2-3 tane ceviz yesen hem daha faydalı hem de karbonhidrat değil..:):) Daha kolay kilo verirsin..
Arkadaşlar bana kilo bildirenleri eklerim buraya.. Birde hedef kilolarınızı yazarsanız iyi olur.. Başlangıça gerek yok. Şuanki kilo ve hedef kilo yeterli haftaya verdiğimiz kiloyu ekleyeceğim..
Tarih Şuanki kilo Hedef
aysekzly 28.08.2013 - 75.3 - 55
zerder 28.08.2013 - 71.3 -
cansubilal 28.08.2013 - 79 -
ay en kilolo ben başlamışımmne kadar ktü
Arkadaşlar bana kilo bildirenleri eklerim buraya.. Birde hedef kilolarınızı yazarsanız iyi olur.. Başlangıça gerek yok. Şuanki kilo ve hedef kilo yeterli haftaya verdiğimiz kiloyu ekleyeceğim..
Tarih Şuanki kilo Hedef
aysekzly 28.08.2013 - 75.3 - 55
zerder 28.08.2013 - 71.3 -
cansubilal 28.08.2013 - 79 -
Ben birkaç ay önce 87 ile başlamıştım. Benim o halime göre iyisin bence:):)
benide aranıza alın lütfen 76 kiloyum bende doğum kilolarımı verdim 85den 76a indim ramazanda ara verdim dün diyete başladım ama kaçamak yapıyorum desteğe ihtiyacım var motive olmam lazım yoksa verdiğim kiloları geri alacağım
Hoşgeldinn aramızaa.. Aynı durumdayız. BEnde doğumdan sonra 87 olmuştum. Onları verdim şimdi 75 76 arasında gidip geliyorum. Sen nasıl kilo verdin? Neler yaptın? Ben karatay diyeti ile vermiştim.
öncelikle aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ben tek başıma yapamadım diyetisyen desteğiyle 1 ayda 9 kilo verdim ramazanda 73.8i bile gördüm bayramdan sonra 76 çıktım acilen başlamam lazım ama tek başına olmuyo inşallah sizin desteğinizle vericem hedefim 65 olmak umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?