İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

kötü düşünme inşallah tahlillerin iyi çıkar ben diyetisyene gittiğimde sonuçlarım iyi çıktı bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum belki yarın giderim bir şey soracağım 2 3 aydır diyeti bıraktınmı yoksa diyete devam ediptemi vermedin birde verdiğin kilolar hayatında neleri değiştirdi

Yok diyeti bırakmadım. Ama çok sıkı diyet yaptığım da söylenemez. Dikkat ettim sadece diyebilirim. Birde 12 kilo kadar verdim ve iş yeri ve çevremde insanların bana ne kadar zayıflamışsın neler yaptın demeleri hoşuma gidiyor. Eski kıyafetlerime sığabiliyorum. Doğum sonrasında bunalıma girmiştim hiçbir kıyafetim olmuyordu. Şu an doğumdan önceki kilomdayım ama evlenmeden önceki kiloma geri dönmek istiyorum. Ya özgüvenim yerine geldi cidden.. Kendimi daha iyi hissediyorum.. Ama daha çok kilo vermem gerekiyor:):) Ama veririm ne varki:):)12 kilo verdiysem bir 12 daha veririm diyorum.. Kendimi buna inandırdım artık kilo vereceğim:):) İdeal kiloma ulaşacağımm inşallahhh..

Merhaba,

Dukan diyeti gibi bir diyetse kesinlikle yapamam ben yaa.. Çok zor sürekli protein ağırlıklı beslenmek.. Hele de çalışan biri için çook zor..

inşallah canım bende 2 dogum yaptım ilkinde 17 2.sinde 14 kilo aldım şuan 2 ye hamile kalmadan önceki kilomdayım sıra 1. ye dogum yapmadan önceki kiloma inmeye geldi sıra inşallah veririz 1. hafta bitti 1 kilo vermişim bile insan kilo verince kendini daha dinç hissediyor kendine guvenin artıyor mutlu oluyorsun etraftann aaa nasıl verdin deyince çok mutlu oluyorsun inşallah eski kiloma inince daha mutlu olcam

Merhaba,

Dukan diyeti gibi bir diyetse kesinlikle yapamam ben yaa.. Çok zor sürekli protein ağırlıklı beslenmek.. Hele de çalışan biri için çook zor..

evet canim dukan diyeti ama bu "zayiflamasini bilmiyorum" gibi bisi ismi..vermek istedigin kiloya gore ilk etap..benim baya coktu 22 kilo .. o yuzden ilk etap 10 gun surdu..gercekten cok zor ikinci gun pes edecektim..ustelik tam bir sebze asigiyim ve ilk 10 gun yasakti..neyse bitti gitti sukur :d

bende 2 gündür 1400 kaloriye çıkardım yediklerimi. doktora gidicem yarın o yuzden 1000-1100 lerde takılmayıp biraz çoğaltıyım dedim, bugun son keyif günü yarın sıkı diyet, diyetisyen. ve okul başlamasına 1 ay var 5-6 kilo vericem inşallaaah . bu arada koşu ve spor çok iyi geldi bacaklarım 3 haftada inanılmaz inceldi gözle görülüyor. olmayan dar gelen pantolonum bol geliyor şuan.

benim de vermem gereken 12 kilom var.
72-12=60 olmam gerekiyor hatta daha da az..
paylaşımda bulunacağım çünkü çok sıkıldım bu durumdan..

akşam oldu krizim geldi bütün gün iyi gidiyorum akşam olunca cozutuyorum şuan kendimi zor tutuyorum of

benim bugün çok iyi geçti biraz akşam yemeğini abarttım sonra yürüyüşe çıktım her akşam gitmeyi düşünüyorum çok iyi geldi hiç aç hissetmiyorum. az yağlı süt ve yeşil çayla bu akşamı kapatırım bide 300 ip atlarım tamam.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz .

benim hedefim 57 kilo canım

araştırmacı gazeteci gibi oldum hurma diyeti diye bişey varmış tok tutma özelliği ile kilo verdirmeye yardımcıymış Hurma diyeti listesinde neler olmalı?

Sabah: Kahvaltıdan bir saat önce 3-4 adet hurma. Kahvaltıda mutlaka bir dilim ekmeğin yanında protein kaynaklarından biri olmalı. Mesela haftanın iki günü yumurta ve her gün istenilen miktarda peynir tüketilebilir. Meyve suyu, çay ve süt dönüşümlü olarak içilir. Burada önemli olan protein, yağ ve şekerin ölçülü bir şekilde tüketilmesi.

Öğle: Yemekten bir saat önce 3-4 adet hurma. Öğle yemeğini bir dilim ekmek, çorba, salata ve et (veya sebze) yemeği ile renklendirmek gerekir. Şayet tatlı çok seviliyorsa ikindi vaktinde az miktarda yemek gerekir.

Akşam: Yemekten bir saat önce 3-4 adet hurma. Meyve, sebze, yoğurt, cacık gibi hafif yemekler tercih edilerek karbonhidrat ve yağ oranı azaltılır.

Not: 45 kilodaki bir kişi yemeklerden önce 2 hurma yerken, 70 kilodaki bir insan 3-4 hurma tüketebilir.

Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye olmadım ama sizi yeni buldum ben sabah 9.00 akşam 11.00 saatleri arasında çalışıyorum kendi işyerim ve hep buradayım spora hiç vaktim yok bayanlar yediklerime yeni dikkat etmeye başladım kilolar aldı başını gitti 6 yaşındaki oğlum anne sen zayıflarsan daha güzel anne olursun deyince siz düşünün nasıl olduğumu bana yardım ve desteklerinizi bekliyorum
kilom : 78 (((((((
hedefim: 55
yolum çok uzun ve zor biliyorum bu günden itibaren artık hayatıma çok daha özen göstericem bu arada 19 yıllık kocam 6 yaşındaki oğlum gibi beni etkilemedi çünkü kocam bana zayıflarsan iyi olur bu senin sağlığın için önemli derken oğlum anneee göbeğin kocaman bunu küçültsene diyor( gülermisin ağlarmısın dedim kendi kendime sonunda ikisinide yapmamaya az yemeye karar verdim hadi kolay gelsin benim gibi herkese ve bana benide aranıza alırmısınız arkadaşlar ?????

Son düzenleme:
bayağı kilo vermişsin aysekzly karatay diyetiyle nasıl verdin ben çok zorlandım

Ekmek ve şekere elimi bile sürmeden verdim cnm.. Yemedin mi canın da istemiyor bir süre sonra.. Ama uygulayınca ciddi kilo verdiren bir yaşam tarzı bu.. Ama hala ekmeği yemiyorum ben.. Karatay diyeti ekmeği bırakmama yardımcı oldu gerçekten.. Ama tatlı yani çikolata yemekten vazgeçemiyorum:):) Benimde zaafım bu ne yapayım. Sütlü tatlı ve çikolata hastasıyım:):):)

Hoş geldin cnm.. Yaklaşık olarak aynıyız. Ekmek ve şekeri azaltırsan hatta hiç yemezsen harika kilo vereceğine emin olabilirsin.. Ben bu şekilde 12 kilo verdim. Şu an vücudumu rahat bıraktım.. Uzman kontrolü ve tahlillerden sonra kaldığım yerden devam edeceğim.. Sen nasıl bir diyet yapmayı planlıyorsun?? Bildiğin iyi yöntemlerin varsa paylaşabilirsin:):)

sabah yesen belki olmaz senki o kadar kilo verdin şimdimi pes etcen he azcık dişini sık bak bu kadar kişi peşine takıldık oldumu şimdi:)bende iki gündür kayınvalidemle yürüyüşe başladım ama eve gelince çok acıkıp yedim biraz bişeyler yarında anneme gidiyorum 4 gibi yazamam ama yanınızdayım arkadaşlar devam yani .yarın kilo bildirmi var ben veremedim belki siz vermişsinizdir

Desteğin için çok sağol cnm. Vereceğim zaten de şu an durduğu için tahlillerden sonra daha sıkı başlamayı düşünüyorum.. Bu arada yarından itibaren yokum. Perşembe gününe kadar tatildeyim. O arada tahlillerimi falan halledeceğim bakalım.. Bir sıkıntı var mı göreceğim. Benim kilom aynı değişmedi.. Ama kilo verenler varsa bildirebilirler... Ben veremedim

75.3 hala aynı:):)

gunaydınn kızlarrrr nasılsınızzz:) benimmm spor yapmaktan yanlarımmmm felakett agrıyor napalıyımmm acımın geçmesi içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…