kötü düşünme inşallah tahlillerin iyi çıkar ben diyetisyene gittiğimde sonuçlarım iyi çıktı bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum belki yarın giderim bir şey soracağım 2 3 aydır diyeti bıraktınmı yoksa diyete devam ediptemi vermedin birde verdiğin kilolar hayatında neleri değiştirdiBenimde kilo vermem durdu. 2 - 3 aydır tık yok.. Pazartesi günü tahliller için hastaneye gideceğim. Bakalım yüksek ihtimalle tiroid ile alakalı sıkıntı var bende.. Sen yaptırdın mı tahlillerini? Bence atlama benim de hatam bu.. Çalışıyorum diye bu bahaneyle aksatıyorum hastaneye gidip bi tahlil yaptırsam belki sorun çözülecek kilo vermeye devam edeceğim ama aksatıyorum işte.. İhmal etmemek lazım aslında... Pazartesiye kadar diyet yok sadece dikkat ediyorum okadar..
kötü düşünme inşallah tahlillerin iyi çıkar ben diyetisyene gittiğimde sonuçlarım iyi çıktı bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum belki yarın giderim bir şey soracağım 2 3 aydır diyeti bıraktınmı yoksa diyete devam ediptemi vermedin birde verdiğin kilolar hayatında neleri değiştirdi
gunaydin hanimlar..bir kitap var ama turkce ismini bilmiyorum..dr dukan;je ne sais pas maigrir...turkiyede oldugundanda eminim cunku yenilerde magazin programinda gordum cok unlu yapmis..bende yaptim sonuc garanti emin olun cok guzel kilo veriosunuz ama ben eti sevmeyen birisi olarak bayaa zorlandim..kolay gelsin :)
Yok diyeti bırakmadım. Ama çok sıkı diyet yaptığım da söylenemez. Dikkat ettim sadece diyebilirim. Birde 12 kilo kadar verdim ve iş yeri ve çevremde insanların bana ne kadar zayıflamışsın neler yaptın demeleri hoşuma gidiyor. Eski kıyafetlerime sığabiliyorum. Doğum sonrasında bunalıma girmiştim hiçbir kıyafetim olmuyordu. Şu an doğumdan önceki kilomdayım ama evlenmeden önceki kiloma geri dönmek istiyorum. Ya özgüvenim yerine geldi cidden.. Kendimi daha iyi hissediyorum.. Ama daha çok kilo vermem gerekiyor:):) Ama veririm ne varki:):)12 kilo verdiysem bir 12 daha veririm diyorum.. Kendimi buna inandırdım artık kilo vereceğim:):) İdeal kiloma ulaşacağımm inşallahhh..
Merhaba,
Dukan diyeti gibi bir diyetse kesinlikle yapamam ben yaa.. Çok zor sürekli protein ağırlıklı beslenmek.. Hele de çalışan biri için çook zor..
Ben birkaç ay önce 87 ile başlamıştım. Benim o halime göre iyisin bence:):)
Arkadaşlar bana kilo bildirenleri eklerim buraya.. Birde hedef kilolarınızı yazarsanız iyi olur.. Başlangıça gerek yok. Şuanki kilo ve hedef kilo yeterli haftaya verdiğimiz kiloyu ekleyeceğim..
Tarih Şuanki kilo Hedef
aysekzly 28.08.2013 - 75.3 - 55
zerder 28.08.2013 - 71.3 -
cansubilal 28.08.2013 - 79 -
Arkadaşlar bana kilo bildirenleri eklerim buraya.. Birde hedef kilolarınızı yazarsanız iyi olur.. Başlangıça gerek yok. Şuanki kilo ve hedef kilo yeterli haftaya verdiğimiz kiloyu ekleyeceğim..
Tarih Şuanki kilo Hedef
aysekzly 28.08.2013 - 75.3 - 55
zerder 28.08.2013 - 71.3 -
cansubilal 28.08.2013 - 79 -
bayağı kilo vermişsin aysekzly karatay diyetiyle nasıl verdin ben çok zorlandım
Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye olmadım ama sizi yeni buldum ben sabah 9.00 akşam 11.00 saatleri arasında çalışıyorum kendi işyerim ve hep buradayım spora hiç vaktim yok bayanlar yediklerime yeni dikkat etmeye başladım kilolar aldı başını gitti 6 yaşındaki oğlum anne sen zayıflarsan daha güzel anne olursun deyince siz düşünün nasıl olduğumu bana yardım ve desteklerinizi bekliyorum
kilom : 78(((((((
hedefim: 55
yolum çok uzun ve zor biliyorum bu günden itibaren artık hayatıma çok daha özen göstericem bu arada 19 yıllık kocam 6 yaşındaki oğlum gibi beni etkilemedi çünkü kocam bana zayıflarsan iyi olur bu senin sağlığın için önemli derken oğlum anneee göbeğin kocaman bunu küçültsene diyor( gülermisin ağlarmısın dedim kendi kendime sonunda ikisinide yapmamaya az yemeye karar verdim hadi kolay gelsin benim gibi herkese ve bana benide aranıza alırmısınız arkadaşlar ?????
sabah yesen belki olmaz senki o kadar kilo verdin şimdimi pes etcen he azcık dişini sık bak bu kadar kişi peşine takıldık oldumu şimdi:)bende iki gündür kayınvalidemle yürüyüşe başladım ama eve gelince çok acıkıp yedim biraz bişeyler yarında anneme gidiyorum 4 gibi yazamam ama yanınızdayım arkadaşlar devam yani .yarın kilo bildirmi var ben veremedim belki siz vermişsinizdirEkmek ve şekere elimi bile sürmeden verdim cnm.. Yemedin mi canın da istemiyor bir süre sonra.. Ama uygulayınca ciddi kilo verdiren bir yaşam tarzı bu.. Ama hala ekmeği yemiyorum ben.. Karatay diyeti ekmeği bırakmama yardımcı oldu gerçekten.. Ama tatlı yani çikolata yemekten vazgeçemiyorum:):) Benimde zaafım bu ne yapayım. Sütlü tatlı ve çikolata hastasıyım:):):)
sabah yesen belki olmaz senki o kadar kilo verdin şimdimi pes etcen he azcık dişini sık bak bu kadar kişi peşine takıldık oldumu şimdi:)bende iki gündür kayınvalidemle yürüyüşe başladım ama eve gelince çok acıkıp yedim biraz bişeyler yarında anneme gidiyorum 4 gibi yazamam ama yanınızdayım arkadaşlar devam yani .yarın kilo bildirmi var ben veremedim belki siz vermişsinizdir
Desteğin için çok sağol cnm. Vereceğim zaten de şu an durduğu için tahlillerden sonra daha sıkı başlamayı düşünüyorum.. Bu arada yarından itibaren yokum. Perşembe gününe kadar tatildeyim. O arada tahlillerimi falan halledeceğim bakalım.. Bir sıkıntı var mı göreceğim. Benim kilom aynı değişmedi.. Ama kilo verenler varsa bildirebilirler... Ben veremedim
75.3 hala aynı:):)
gunaydınn kızlarrrr nasılsınızzz:) benimmm spor yapmaktan yanlarımmmm felakett agrıyor napalıyımmm acımın geçmesi içn
Günaydınn,
Diyete ne zaman başlamıştın? Ne sporu yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?