ilk meleğime hamileyim

sağolasın...üzüldüm ya bu defa böle olmıcak üzülme böle düşünme bak biliyorum elinde değil düşünmemek ama napıcan işte olmaz inşallah..peki kaçıncı haftanDA ÖĞRENDİN BOŞ GEBELİK OLDUĞUNU[/QUOTE]

valla cnm herşey iyi gidiodu başta keseyi gördüm yolundaydı daha sonra 9. hafta kontröle gittik kalp atışını dinlemeye baktık kese var ama kalp atışı yok doktor alttan da baktı yok her ihtimale karşı beni 3 boyutlu ultrasyona soktu kesenin içinin boş olduğunu gördüm sonra kürtaj oldum ama dünya başıma yıkılmıştı işte şimdi onları yaşayınca insan acaba diyo gene olur mu bakalım Allah kimseye yaşatmasın

valla cnm herşey iyi gidiodu başta keseyi gördüm yolundaydı daha sonra 9. hafta kontröle gittik kalp atışını dinlemeye baktık kese var ama kalp atışı yok doktor alttan da baktı yok her ihtimale karşı beni 3 boyutlu ultrasyona soktu kesenin içinin boş olduğunu gördüm sonra kürtaj oldum ama dünya başıma yıkılmıştı işte şimdi onları yaşayınca insan acaba diyo gene olur mu bakalım Allah kimseye yaşatmasın

Saol cnm inş ya ben sabah idrar testi yaptım gene bu sefer biraz daha belirgindi sanki 2. çizgi ve hafif kahverengi leke geldi az önce bu nedir ya anlamadım bişey canlarım pazartesiye kadar bekliycem kan tahliline gideceğim bu belirsizlik insanı öldürüyor ne yapacağım ben ya ne olur yardım edinnn[/QUOTE]

canım benim de 4. haftamda o tür lekelenme geldi..progestan içtim bi dönem..sonrasında da hiç gelmedi..şimdi bebişim sağlıklı..senden de güzl haberlerini bekliyorumm..

canım bende ilk gebeliğime hamileyim Rabbim tamamına erdirsin cümlemizin bebişini
bende 8+1 felanım =)

selam arkadaşlar..

dün ikili teste gidim..kan verdim..bebişimin ense kalınlığı ölçüldü..1,5 mm...gayet iyi dedi doktorum...:)test sonuçları perşembe çıkacak..çok heyecanlıyım ama endişeli değilim..hep olumlu düşünmeye çalışıyorum..onu gördüm..5.2 cm...balım benim..burnunu, bacak kemiğini bile gösterdi doktorum..çok garip ve mutluluk vericiydi..Allahım tamamına erdirir umardım..

2li test sonuçlarını alan var mı kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…