İlk ve ikinci gelin ??????

nasil dertliyiz dmi gorumce kaynanadan yana

ya odundan ne anlasin kiz : ) esi birilerini bulmaliydi, kendi odunu veya degil, hic normal mi kizin tasimasi, erkekler tasisin bitsin, teklif edilmesi beklenmesi bile tuhaf..
canım benim orda sadece kendisinden bir şey bekleyen yok.
Kardeşlerim taşıyor zaten sadece dizilecek merdiven altına.
Yani yanına konanı alıp istif edecek.
Ona kalırsan ben hiç anlamam ama ben anneme üzüldüm.
Kendi evlerinde olsa umrum değil.
O çevre de öyle tutacak biri pek yok, demiştim.
Bari yemek yap demiş o da yok.
Odun neyse de ya yemek?

Iyiliginizi illa ki taktıginiz altinla gostermek zorunda degilsiniz.
Fazla takip dikkat cekerseniz digeri de bunu kiskanirsa yine sizin caninizi sikacak olaylar olabilir
. Cok seviyosaniz, dugunden sonra hediye alirsiniz, evine daha cok gidersiniz, gorusursunuz filan, sirf inat olsun die fazla takmayon , gelinlerdem once kardeslerinizi dusunun , bence uzulurler

Burada gorumcelerin gelinleri kotulemesi modaya cikti galiba ben sizin anlattiklariniz hic birine inanmak istemiyorum siz cok iyi niyetlisiniz ama gelin kotu oylemi muhakkak biseyler olmuski oda size boyle davraniyor ayrica ayrimcilik yapmak hic hos degil

nasil dertliyiz dmi gorumce kaynanadan yana
Bayram da bile böyle yaptı.
Annem, ve onlar kurbanı orda kestiler.
Annemin eti ben ayırıyorum, doğruyorum vs.
Kardeşim geline sesleniyor gel yardım et bizim ( Kendilerin) ete diye

Ona da ben anlamam diyor.
Hep ihale bize kalıyor, çekiliyor kenara.
Kimse mecbur değil kendi etini vs. ayıklamaya.
ama işte ele güne rezil olamayalım, tatsızlık olmasın diye
yardımcı oluyoruz.
Ama enayi yerine koyma derdin de her defa.
götür kendi evinde naparsan yap..

yani gelinlere laf soylenmeyecek diye amma kasiyosunuz arkadas.odun tasimak icinmi evlenmismis.nedir yani evlenmis insan yuvasinin hayatinin devami idamesi icin ne grrekiyorsa yapmak sorumlulugunuda kabul etmistir.evlerinin odunu kardesiniz keser, esi tasir yemek yapar neyse ne aralarinda anlasirlar.gelininiz terbyesiz, sorumsuz bir prensesmis.kardediniz onunrahat ve mutlulugundan kisisel egodundan sorumlu bir kole.bumu evlilik

baska bi skntisi vardir belki.. ikinizi de tanimiyorum ve taraf degilim.. sadece, tek tarafli dinlemek cok saglikli olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…