- 25 Ağustos 2014
- 21.208
- 50.804
- 798
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
odunu islatip doveydin geliniCanım odun annemin değil.
Şimdi bunlar katta ya koyacak yer yok.
Odun onların odunu getirip anneme döktüler.
Kardeşlerim, annem ve ben yaptık.
Odun gelinle kardeşimin.
Ama gelin ben anlamam diyip ablasına gezmeye gidiyor.
Hasta olur anlarım ama senin odunun taşınırken gezmek neyine
Kölen miyiz senin? Dimi ama
Ama gelinin ailesi ve gelin de aynı şeyleri söylüyor bize ve kardeşime. Anlaşamadığımız bir durum yok.görümceyim şu lafı ağabeyimin eşine diyemem. denmez.. demedim.
neden biliyormusunuz. . gereksiz çünkü. sanki anne baba gibi bunları demek bana düşmez.onlar bile dememeli. bunu bana biri dese rahatsız olıurum
ben demem arkadaşım. öyle hükmedici şeyler söylemem. benle eşdeğerdir gelin. ona böyle öğütler vermem hoş olmazAma gelinin ailesi ve gelin de aynı şeyleri söylüyor bize ve kardeşime. Anlaşamadığımız bir durum yok.
Öbürü de çocuk yapacakları tarihe kadar karışıyor
Artııı kadın çok tuhaf
kendinin kızı var diye kızlarına beddua ediyor, ya da beddua gibi algılıyorum ben
'' Allahım benimkiler hep kız, sen kızlarıma, kız çocuk nasip etme''
Sağlıklı olsun da sanane be kadın!
Çocuğu ne zaman yaparlar yapmazlar onların bileceği iş..
Biz çocuk meselesini açmıyoruz bile..
2. gelinle böyle bir anlaşmazlığımız yok ki..ben demem arkadaşım. öyle hükmedici şeyler söylemem. benle eşdeğerdir gelin. ona böyle öğütler vermem hoş olmaz
Evet gelinin anası..'gelin, gelinin ANASI'.. ozellikle ikincisini soylerken fazlaca b ilenmissin gibi geldi bana..
ben o kadar şey yazmışım sen bir tek can yakma kısmını almışsın halbuki o en son ihtimaldi benim için şimdi ilk sıraya geldi çünkü hep savunma halindesin herkes böyle birşey yapmaman gerektiğini söylemiş sen hep ama şöyle ama böyle diye savunmuşsun ne olursa olsun sana ikiside aynı uzaklıkta ve eşit davranman gerek sadece ve sadece kardeşlerin için...Can yakmak için değil ki..
İçimden gelen bu
dusuncelerde bi yanlislik yok ama ilk gunden ogut ceker gibi oluyo, o yuzden hos degil bence.. yasayarak gosterilmeli..2. gelinle böyle bir anlaşmazlığımız yok ki..
Ben onları demeden önce anneme
'' Ablam tekmiş eğer kendisi de kabul ederse, gelin değil bacı olurum ben ona '' demiş anneme
Kız bizle tanışmadan önce, kardeşim kızın ailesi ile tanıştı.
Dr. olan bir ağabeyi de birebir benzer şeyler demiş kardeşime
Yani ilk talepler o taraftan oldu ve benim fikrimle de örtüştü
niye tum yorumlara cevaben yeni bi seylerini ekliyorsun ki? seni de hakli buldugumuz taraflar oldu, yanlis gordugumuz yer olursa da soyleriz.. sinirlenmen yersiz..Evet gelinin anası..
kadın çok tuhaf çünkü
bana bile müdahele etmeye kalkan birisi..
nişan da '' Ay bu elbise dekolteymiş, başka giyseydin''
'' Siz tayini şuraya isteyin''
'' Ev alırsan şurdan al''
'' Bu arabayı değiştirin''
Çoğaldıkça çoğalır...
Ya hu! Kardeşimin kv. bana ne karşıyor.
Sevmem tabi ki
farkindaysan neden sevmiyorsun? demedim..Evet gelinin anası..
kadın çok tuhaf çünkü
bana bile müdahele etmeye kalkan birisi..
nişan da '' Ay bu elbise dekolteymiş, başka giyseydin''
'' Siz tayini şuraya isteyin''
'' Ev alırsan şurdan al''
'' Bu arabayı değiştirin''
Çoğaldıkça çoğalır...
Ya hu! Kardeşimin kv. bana ne karşıyor.
Sevmem tabi ki
Benim öyle bir düşüncem yok ki..dusuncelerde bi yanlislik yok ama ilk gunden ogut ceker gibi oluyo, o yuzden hos degil bence.. yasayarak gosterilmeli..
bi de ustune alinma ama, bizim toplumda boyle bsy var, gorumce kendini gelinin uzerinde hakimiyet hakkina sahip goruyo, halbuki dusununce ne kadar sacma.. ne hakla yani?
zaten 'ustune alinma' diye belirttim, seni kastetmedim, genel olarak var yani boyle bi durum..Benim öyle bir düşüncem yok ki..
En başından beri rahatsızlık vermedim.
O kadar evlilik hazırlığı oldu, 1 çay kaşıklarına bile yorum da bulunmadım, fikrimi söylemedim.
Uzakta olsam da telefondan onu sokmadım mesela.
Sorman bile nerde naptın? Nereye gittin? Ne aldın? Ne sattın? Yani hiç müdahelem yok ki hakimiyet kurayım. Kuracak olsam evlenirlerken karışırdım.
Hani kuaför meselesi vardı ya
Gelin saç modelini seçemeyince, kuaför bana sormuştu.
Ben karışmadım, yine suçlu ben oldum.
Banane kendisi evleniyor, neden müsahele edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?