İlk ve ikinci gelin ??????

zaten 'ustune alinma' diye belirttim, seni kastetmedim, genel olarak var yani boyle bi durum..
Yanlış anlamışım kusura bakma..
Ben de gelinim 2 görümcem var 3 sene tepeme bindiler.
Ben köy hayatı görmemişken onlara uyum sağlamaya çalıştım.
Düşünün dökme suyla bulaşık yıkamak falan.
Ama baktım hep benden gidiyor o zaman resti çektim.

Demek ki baştan ben de böyle yapsaymışım iyi olurmuş, burda konuşulanlardan bu çıkıyor

zaten gorumcelikten cok, karakter meselesi bu.. gorumce olunca degismiyolar yani, aslinda hep oyleler.. Rabbim uzak tutsun..

bilemiyorum ağabeyimin eşine hiç gelin olarak bakmadım. sanırım şaşkınlığım bu tarz konulara ,ondan
Ben de GELIN diye bakmak istemediğimden başıma bunlar geldi.
Ama burda belirtirken kim olduğunu ifade edebilmek adına kullanmakta zorundayım.
Ben onların eşleri ile, arkadaşlarımla olduğu gibi ( Tabi eskidendi) sinemaya, tiyatroya gitmek. Gideceğim güzel bir yer varsa onu da götürmek, sevdiklerimi o kişi ile ikiye bölmek istedim. Amacım buydu ama...
Ters tepti..

Keşke tavırlı dursaydım en başın da

o zaman da sanki senin yuzunden anlasamamissiniz gibi olurdu, bosver, insan kendi gibi ve empati kurarak hareket etmeli.. zaten o zaman ne sorun kalir ki..
sen Allah icin iyi ol, onlar kendi dusunsun..

Buraya dunyalar iyisiyim de yazsan "bu kizi almadan once" gibi bir tabir kullanman rahatsiz edici.. kaldi ki gorumcesin sen.. ne demek kizi aldim falan.. sanirim annenden daha fazla kaynanalik yapmissin, islerine karismissin..simdi de dugunden sonraki kaynana sendromu yasiyorsun..

Ikincisi de, yeni gelinle ilk gelini cekistirmeler baslamis.. alintiladigim yerde yaziyor.. syeni geline kotulemeler, eltiler arasinda nifak tohumlari ekilmeye baslamis.. amann ilk gelin gibi olma, ona ne fena cikti diyerek..

Size tavsiyem baskalarinin evliliklerine, iliskilerine bu kadar karusmayin.. kendi esiniz, kv, kp ile ilgilenin.. evli degilseniz de en yakin zamanda evlenin.. baskalarinin sizin hayatiniza burnunu sokma zevkini yasayin...

gelin kadar sizinde yanlışlarınız var bence.sizin istediğiniz karakterde biri olmak zorunda değil.daha önceki konunuzu da okumuştum.madem böyle bi kız kardeşiniz nişanlılık döneminde görmedi mi böyle bi karakterde olduğunu.istemişki evlenmiş şimdi size laf söylemek düşmez bence.diğer geline anlatıp pohpohlamakta hoş değil.
odun konusunda da yapmak istemeyebilir.herkesin yapabileceği bi iş değil.eşiyle kendi arasında.annenizde yapmak zorunda değil.keşke sizde annenizi alıp bi yerlere gitseydiniz de yaptırmasaydınız kadına.kardeşinizle eşi bişeyler düşünürdü.siz kendi kendinizi bu duruma düşürmüşsünüz aslında.birde kandırmak ister gibi gel yemek ye diye çağırmışsınız.o da sizin bu hareketinize sinir olmuştur büyük ihtimalle.
altın konusunda kardeşler arası ayrım yapmamak için eşit takın.illa daha fazlasını yapmak istiyosanız, yakın hissediyosanız da evine ya da doğum gününde kendisine bi hediye alın olsun bitsin.

Tabii o kadar karıştım ki...
Evin de ne var ne yok aylar sonra gördüm..
O kadar karıştım ki...
Ne nişan da ne düğün de ne giyeceğini bilmiyordum bile..
Hııı karışma fırsatım var mıydı? Vardı ama ben karışmadım, yorumda bulunup, fikrimi bile söylemedim.

Benden hediye olarak istediklerini 3G ile bağlanıpta seçtirdim. bir keresin de 3G de sorun vardı. Eve gelip, ürünlerin resimlerini mail attım, seçti geri gidip aldım beğendiğini

O kadar karıştım yani, çok çok kötüydüm

Tabi kandırmak istedim,
Yemek diye kandırayım, gelsin işine baksın istedim..
aaa neymişim ben

tartışmışlar, barışsınlar gibisinden davet ettim.

Allah'tan hizmetçi aramıyormuşsunuz,1 ton odun taşımadı diye kızı bir dövmediğiniz kalmış.

Bugünkü minnoş da yarın tırmalamasın,dikkat edin.
Valla odun kendinin odunu benim değil.
Anneme üzüldüm ben o yüzden ayrdım ettim.
Kendi evlerinde olsa banane karışmam bile.
Aksine o bizi kölesi sandı..
Sanki ben çok anlarım odun işinden.

Bize odun hazır gelirdi, bunlar ağaç kestrimiş.
Ben gelmeden olay kopmuş zaten.
odundan anlamıyorsa eşi yemek istemiş onu yapmayıp,
ablama gideceğim demiş
tartışmışlar ve annesine gitmiş..

Illa gorumcelik yapicaksiniz yani niye annenin kardesinin aklina fitne fesat sokuyorsun kiz 1 ton odun tasimak icin mi evlendi bi birakinda kocasiyla mutlu mesut yasasin ama yooook illa burnundan getiriceksiniz insanlara evliligi
Size saf insan lazim kendiniz gibi fenasina catinca boyle oluyo ohh ne iyi yapmis ilk gelin helal olsun

yeni geline buyuk gelini kotulemen cok kotu ve yanlis olmus.. senin hakkinda iyi dusunulmez en basta.. daha tanimiyosun bile kucuk gelininizi, ya bu laflarin sana donerse.. hem donmese bile kimse hakkinda kimseye konusmamak gerek, hele ayni ailenin icinde..

Valla odun kendinin odunu benim değil.
Anneme üzüldüm ben o yüzden ayrdım ettim.
Kendi evlerinde olsa banane karışmam bile.
Aksine o bizi kölesi sandı..
Sanki ben çok anlarım odun işinden.
Bize odun hazır gelirdi, bunlar ağaç kestrimiş.
Ben gelmeden olay kopmuş zaten.
odundan anlamıyorsa eşi yemek istemiş onu yapmayıp,
ablama gideceğim demiş
tartışmışlar ve annesine gitmiş..

KENDI EVIN DE ISTEDIGI TRIBI ATSIN.. getiripte insanlara yük etmesinler.

ya odundan ne anlasin kiz : ) esi birilerini bulmaliydi, kendi odunu veya degil, hic normal mi kizin tasimasi, erkekler tasisin bitsin, teklif edilmesi beklenmesi bile tuhaf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…